利迷論壇 » 昔日紅軍 » 昔日紅軍之孖生兄弟

頁: [1]

蛋蛋超人12/2/2006 18:57
昔日紅軍之孖生兄弟

[img=800,500]http://sports.sina.com.hk/news/2006-02-12/1003229.JPG[/img]

無論樣貌、身形、打法、同入球能力都十足十:lol:

[url]http://sports.sina.com.hk/cgi-bin/news/show_news.cgi?type=team&date=2006-02-12&id=739105[/url]

[ Last edited by 蛋蛋超人 on 2006-2-13 at 02:58 AM ]

four-la13/2/2006 01:26
都唔知杜格利殊係咪有心, 簽一名無論樣貌(連二撇雞)、身形、打法、入球能力, 都同轉投祖雲達斯的魯殊一模一樣的艾德列治.:lol:
可惜魯殊一季後回歸, 杜格利殊同艾德列治講明佢唔係正選, 結果 Aldo 要離隊. :85

丁常旺13/2/2006 04:55
Is it 艾德列治 and 魯殊?

蛋蛋超人13/2/2006 06:11
[quote] [u][b]four-la[/b]  在 2006-2-13 09:26 發表:[/u]

都唔知杜格利殊係咪有心, 簽一名無論樣貌(連二撇雞)、身形、打法、入球能力, 都同轉投祖雲達斯的魯殊一模一樣的艾德列治.:lol:
可惜魯殊一季後回歸, 杜格利殊同艾德列治講明佢唔係正選, 結果 Aldo 要離隊. :85 [/quote]

艾德列治注定係成為魯殊替身,
果時真係有D打完齌唔要和尚既感覺...

蛋蛋超人13/2/2006 06:11
[quote] [u][b]丁常旺[/b]  在 2006-2-13 12:55 發表:[/u]

Is it 艾德列治 and 魯殊? [/quote]

全中;)

liversam13/2/2006 06:51
利記"穿屎":luf

Aged LFC fans13/2/2006 20:06
twins 中間背住o個位係史提夫.麥馬漢
係我最欣賞的利記球員
現在佢幫 espn 做客席評述

orminghon13/2/2006 20:24
睇呢幅相有d孖寶兄弟既感覺:jump

XXL1614/2/2006 00:34
呢d相真係classic啊, 如果想搵多d o既話, gettyimages.com都會有啊!:ruin228

four-la14/2/2006 01:12
[quote] [u][b]Aged LFC fans[/b]  在 2006-2-14 04:06 AM 發表:[/u]

係我最欣賞的利記球員
現在佢幫 espn 做客席評述 [/quote]

據在下所知, 真係好少人會欣賞麥馬漢, 敢問何解?:stp

Aged LFC fans14/2/2006 06:08
[quote] [u][b]four-la[/b]  在 2006-2-14 09:12 發表:[/u]

[quote] [u][b]Aged LFC fans[/b]  在 2006-2-14 04:06 AM 發表:[/u]

係我最欣賞的利記球員

據在下所知, 真係好少人會欣賞麥馬漢, 敢問何解?:stp [/quote]

的確...80年代後期多數人都比較注意 barnes, beardsley, rush, aldridge 等等
但麥馬漢當時在利記真係一個無名英雄, 中場上不斷奔跑搶截
猶如當 fit o既夏文一樣

如果唔係英格蘭中場已經有笠臣在陣
相信佢可以在國家隊有一番作為

蛋蛋超人14/2/2006 07:38
[quote] [u][b]four-la[/b]  在 2006-2-14 09:12 發表:[/u]

係我最欣賞的利記球員

據在下所知, 真係好少人會欣賞麥馬漢, 敢問何解?:stp [/quote]

我當年都好欣賞麥馬漢,仲有韋倫呢兩位無名英雄:thumbup:

XXL1614/2/2006 08:51
[quote] [u][b]Aged LFC fans[/b]  在 2006-2-14 02:08 PM 發表:[/u]

的確...80年代後期多數人都比較注意 barnes, beardsley, rush, aldridge 等等
但麥馬漢當時在利記真係一個無名英雄, 中場上不斷奔跑搶截
猶如當 fit o既夏文一樣

如果唔係英格蘭中場已經有笠臣在陣
相信佢可以在國家隊有一番作為 [/quote]

你講開笠臣同麥馬漢位置重疊, 就令我諗就90年世界盃, 英國第一場分組賽對愛爾蘭打成1比1, 愛爾蘭扳成平手的1球, 就正正係麥馬漢響右路禁區外控失左個波, 比薜地(Kevin Sheedy)射入1比1...:(

K1UK1U14/2/2006 10:57
唔識-00-

CURRY14/2/2006 11:20
[quote] [u][b]蛋蛋超人[/b]  在 2006-2-14 03:38 PM 發表:[/u]

我當年都好欣賞麥馬漢,仲有韋倫呢兩位無名英雄:thumbup: [/quote]

我成日都覺得麥馬漢=謝4,韋倫=沙比;)
我好鬼欣賞呢對昔日黃金中場拍黨0架:thumbup:

蛋蛋超人14/2/2006 11:26
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-14 19:20 發表:[/u]

[quote] [u][b]蛋蛋超人[/b]  在 2006-2-14 03:38 PM 發表:[/u]

我當年都好欣賞麥馬漢,仲有韋倫呢兩位無名英雄:thumbup: [/quote]

我好鬼欣賞呢對昔日黃金中場拍黨0架:thumbup: [/quote]

我覺得果陣麥馬漢係串連成隊波既一粒螺絲,
唔起眼,但一無?鬫迅▽鷑僑N會散晒,
可能講得誇張?髐痐痋A但我只係想表達佢0係球隊既重要性:jump

stevieZ14/2/2006 17:04
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-14 11:20 發表:[/u]

我好鬼欣賞呢對昔日黃金中場拍黨0架:thumbup: [/quote]

謝4初出道果陣話佢嘅偶像係麥馬漢
相信早年佢有學習麥馬漢嘅踢法 :thumbup:

丁常旺14/2/2006 22:35
[quote] [u][b]蛋蛋超人[/b]  在 2006-2-13 02:11 PM 發表:[/u]

[quote] [u][b]丁常旺[/b]  在 2006-2-13 12:55 發表:[/u]

Is it 艾德列治 and 魯殊? [/quote]

全中;) [/quote]

yeah~

查看完整版本: 昔日紅軍之孖生兄弟