利迷論壇 » 昔日紅軍 » 十五年前的這一周

頁: [1]

peterlo16/2/2006 11:15
十五年前的這一周

杜格里殊離開利物浦

1991年2月20日,在利物浦4比4賽和愛華頓後,杜格里殊宣佈辭退利物浦教練一職,利物浦隊的輝煌期也宣佈告一段落。在利物浦執教6年期間,杜格里殊共獲得3個聯賽冠軍及2個足總盃冠軍。

from 足球周刊

CURRY16/2/2006 11:30
唔覺唔覺阿king皇朝已經沒落咗十五年....

李逍遙16/2/2006 11:30
o............ our king................

超級利迷16/2/2006 11:33
冇得打歐洲賽就開始沒落.

李逍遙16/2/2006 11:49
上年海嘯籌款佢再現anfiled,
同fowler 回歸一樣咁哄動~~

CURRY16/2/2006 12:09
[quote] [u][b]超級利迷[/b]  在 2006-2-16 07:33 PM 發表:[/u]

冇得打歐洲賽就開始沒落. [/quote]

未得0甘早,道格列殊當領隊果幾年皇朝時期已經無得打歐洲賽嘞,應該係到桑拿士執教先開始沒落.....
對於果時利物浦0甘強大奈何無得打歐洲賽,到而家我都仲耿耿於懷!:banghead

livgerrard816/2/2006 12:37
我地要再張雄風~
俾大家睇吓幾勁

Nils_Liverpool16/2/2006 14:09
[quote] [u][b]peterlo[/b]  在 2006-2-16 19:15 發表:[/u]

杜格里殊離開利物浦

1991年2月20日,在利物浦4比4賽和愛華頓後,杜格里殊宣佈辭退利物浦教練一職,利物浦隊的輝煌期也宣佈告一段落。在利物浦執教6年期間,杜格里殊共獲得3個聯賽冠軍及2個足總盃冠軍。

from 足球周刊 [/quote]

唉! 諗起呢刻仍覺振陷!

Souness接手後,我地就又盛轉衰。

:1crysad:1crysad:1crysad:1crysad:1crysad

Aged LFC fans16/2/2006 16:33
當日聽到呢個消息以為係聽錯
後來真係唔想呢個係事實:1crysad

celtics3316/2/2006 17:45
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-16 20:09 發表:[/u]

[quote] [u][b]超級利迷[/b]  在 2006-2-16 07:33 PM 發表:[/u]

未得0甘早,道格列殊當領隊果幾年皇朝時期已經無得打歐洲賽嘞,應該係到桑拿士執教先開始沒落.....
對於果時利物浦0甘強大奈何無得打歐洲賽,到而家我都仲耿耿於懷!:banghead [/quote]

咪係, 如果0個陣時我地打得歐洲賽, 我地D冠軍點只咁少......

celtics3316/2/2006 17:46
[quote] [u][b]Aged LFC fans[/b]  在 2006-2-17 00:33 發表:[/u]

當日聽到呢個消息以為係聽錯
後來真係唔想呢個係事實:1crysad [/quote]

當時我聽到都呆左一呆......
真係突然覺得好似唔見左D好重要既野一樣.......

利記仔16/2/2006 17:48
佢既辭職
可以話係掉一塊石頭落個湖中間
影響深遠

:(

利記仔16/2/2006 17:48
[quote] [u][b]李逍遙[/b]  在 2006-2-16 19:49 發表:[/u]

同fowler 回歸一樣咁哄動~~ [/quote]

所以呢場波不得不睇
太多利記名宿出現

celtics3316/2/2006 17:55
[quote] [u][b]利記仔[/b]  在 2006-2-17 01:48 發表:[/u]

[quote] [u][b]李逍遙[/b]  在 2006-2-16 19:49 發表:[/u]

所以呢場波不得不睇
太多利記名宿出現 [/quote]

我重未睇隻DVD........ :1crysad

利記仔16/2/2006 18:01
[quote] [u][b]celtics33[/b]  在 2006-2-17 01:55 發表:[/u]

[quote] [u][b]利記仔[/b]  在 2006-2-17 01:48 發表:[/u]

所以呢場波不得不睇

我重未睇隻DVD........ :1crysad [/quote]

嘩...成年架喇喎

:85

celtics3316/2/2006 18:03
[quote] [u][b]利記仔[/b]  在 2006-2-17 02:01 發表:[/u]

[quote] [u][b]celtics33[/b]  在 2006-2-17 01:55 發表:[/u]

所以呢場波不得不睇

我重未睇隻DVD........ :1crysad [/quote]

嘩...成年架喇喎

:85 [/quote]

遲少少得閒就會開黎睇, 唔心急既........

alanhahaha88816/2/2006 18:35
點解佢無啦啦辭職既??

蛋蛋超人16/2/2006 19:10
[quote] [u][b]alanhahaha888[/b]  在 2006-2-17 02:35 發表:[/u]

點解佢無啦啦辭職既?? [/quote]

壓力太大再加上目睹球場慘劇,
當時佢話出席喪禮次數真係多不勝數:(

丁常旺16/2/2006 22:31
4比4賽和愛華頓??My god!

丁常旺16/2/2006 22:32
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-16 08:09 PM 發表:[/u]

對於果時利物浦0甘強大奈何無得打歐洲賽,到而家我都仲耿耿於懷!:banghead [/quote]

I very hate 桑拿士,he is ugly~

liverpool0717/2/2006 02:14
仲好懷念佢所帶領既紅軍,現今真係無咩邊隊可以比美當年紅軍!

kincar17/2/2006 02:45
沒落咗十五年..........而家我地發圍呀

NEWPORT17/2/2006 06:58
我都記得這一週..但萬萬估唔到係利記哀落的開始...唉!:1crysad
(我無事無刻都想佢返來利記教!)
我唔明點解佢教NEWCASTLE/布力盤,都唔返利記..:1crysad

查看完整版本: 十五年前的這一周