利迷論壇 » 昔日紅軍 » 當年今日

頁: [1]

CURRY17/2/2006 06:02
當年今日

即係英國當地十六號,暫時爲止利記唯一一場足總杯賽事可以0係主場勝曼聯,比分係2比1,但已經係1898年0既事....:banghead
聽晚就係第二場嘞!:kill

蛋蛋超人17/2/2006 06:06
成百幾年未贏過:XD,

睇黎聽晚勝出後要好好慶祝一番啦:luf:luf

CURRY17/2/2006 06:17
睇返舊史,2月18打足總杯有六次,成績係五勝一和,呢日對利記都老嚟0既:jump

蛋蛋超人17/2/2006 06:21
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-17 14:17 發表:[/u]

睇返舊史,2月18打足總杯有六次,成績係五勝一和,呢日對利記都老嚟0既:jump [/quote]

咁老黎 :hehe

睇黎06年2月18將會改寫成六勝一和呀:thumbup:

o.t 下 : 咖喱兄你睇緊邊 "舊史" 呀 ? :bebe:frog:lol:

[ Last edited by 蛋蛋超人 on 2006-2-17 at 02:25 PM ]

CURRY17/2/2006 06:28
[quote] [u][b]蛋蛋超人[/b]  在 2006-2-17 02:21 PM 發表:[/u]

[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-17 14:17 發表:[/u]

睇返舊史,2月18打足總杯有六次,成績係五勝一和,呢日對利記都老嚟0既:jump [/quote]

睇黎06年2月18將會改寫成七勝一和呀:thumbup:

o.t 下 : 咖喱兄你睇緊邊 "舊史" 呀 ? :bebe:frog:lol: [/quote]

六勝0者,出年先七勝啦:lol:
呢舊史值得推介,正呀!:D:thumbup:
[url]http://www.lfchistory.net[/url]

蛋蛋超人17/2/2006 06:57
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-17 14:28 發表:[/u]

[quote] [u][b]蛋蛋超人[/b]  在 2006-2-17 02:21 PM 發表:[/u]

睇黎06年2月18將會改寫成七勝一和呀:thumbup:

o.t 下 : 咖喱兄你睇緊邊 "舊史" 呀 ? :bebe:frog:lol: [/quote]

六勝0者,出年先七勝啦:lol:
呢舊史值得推介,正呀!:D:thumbup:
[url]http://www.lfchistory.net[/url] [/quote]

哈哈,老眼昏花:cool: 改番啦

你推介既果然係好史,好史 !  :thumbup::lol:

CURRY18/2/2006 17:34
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-17 02:17 PM 發表:[/u]

哈哈果然老嚟!:jump

蛋蛋超人18/2/2006 17:40
[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-19 01:34 發表:[/u]

[quote] [u][b]CURRY[/b]  在 2006-2-17 02:17 PM 發表:[/u]

哈哈果然老嚟!:jump [/quote]

同5.25一樣係好日:thumbup::lol:

查看完整版本: 當年今日