利迷論壇 » 昔日紅軍 » 邦尼拜

頁: [1]

orminghon24/7/2006 20:29
邦尼拜

睇世盃見到瑞士既麥連諗起佢之後,
一直都好掛住佢...
想當年佢在左路那些傳中真的非常恐怖...
而且防守也算不錯,起碼穩陣少犯錯...
希望下年奧那利奧可以令我重溫邦尼拜的傳中吧:em09

phil25/7/2006 05:41
[quote] [u][b]orminghon[/b]  在 2006-7-25 04:29 AM 發表:[/u]

一直都好掛住佢...
希望下年奧那利奧可以令我重溫邦尼拜的傳中吧:em09 [/quote]

果種重curve式既傳中, 永遠6碼點落既準確度 :thumbup:

four-la25/7/2006 06:18
[quote] [u][b]phil[/b]  在 2006-7-25 01:41 PM 發表:[/u]

[quote] [u][b]orminghon[/b]  在 2006-7-25 04:29 AM 發表:[/u]

一直都好掛住佢...
希望下年奧那利奧可以令我重溫邦尼拜的傳中吧:em09 [/quote]

果種重curve式既傳中, 永遠6碼點落既準確度 :thumbup: [/quote]

跟住就見到插水式頭槌攻門:banghead

orminghon26/7/2006 19:50
[quote] [u][b]four-la[/b]  在 2006-7-25 14:18 發表:[/u]

[quote] [u][b]phil[/b]  在 2006-7-25 01:41 PM 發表:[/u]

一直都好掛住佢...

果種重curve式既傳中, 永遠6碼點落既準確度 :thumbup: [/quote]

跟住就見到插水式頭槌攻門:banghead [/quote]

當時神同老哥都入左唔少:thumbup:

囡囡31/7/2006 20:17
最記得95年對紐記
就係佢响十一分鐘左路傳中
由神開齋
打開贏四比三的經典一幕
永世難忘

查看完整版本: 邦尼拜