利迷論壇 » 昔日紅軍 » 查奧爾 首場就兩黃一紅了...(admin : 已合拼同類主題)

頁: [1]

VictorTang19/8/2006 14:53
查奧爾 首場就兩黃一紅了...(admin : 已合拼同類主題)

佢今日先以Charlton球員身份上場第一場英超就兩黃一紅了...真係慘....

乂利物浦乂19/8/2006 15:59
好似26分鐘??今季首位英超紅牌出場的球員

乂利物浦乂19/8/2006 15:59
好似26分鐘??今季首位英超紅牌出場的球員

凱200519/8/2006 19:44
舊將查大俠..

真係客氣以紅牌送俾佢個新老細當見面禮
ha~

black_cct19/8/2006 19:50
另外睇番精華卡臣仔雖然失左三球,但近門救出森果個頭鎚幾有功架:thumbup:

emlamhw199420/8/2006 03:13
佢唔係咁矛

史高拉利20/8/2006 04:19
停完賽都唔知仲有冇正選:ticking

[email protected]20/8/2006 05:42
查爾頓呢鋪捉蟲囉:hehe

永不言敗20/8/2006 07:06
查奧爾轉型? :ticking:hehe

jamesy20/8/2006 10:22
想博出位俾老細睇ㄚ麻

積積20/8/2006 10:37
[quote] [u][b]乂利物浦乂[/b]  在 2006-8-19 11:59 PM 發表:[/u]

好似26分鐘??今季首位英超紅牌出場的球員 [/quote]

嗯~係呀..仲要3分鐘前先攞左面黃牌添:borg

alanhahaha88820/8/2006 10:55
查生真係老貓燒鬚.....
下場踢好D呀

vgJ9kea1200220/8/2006 12:02
其實第二張都幾無謂....唉....:borg

silas20/8/2006 12:10
落腳準......呢樣係佢其中一樣個人之處
希望黎緊見到佢, 唔好連正選都冇
爭番啖氣!

paulkoo24/8/2006 08:59
係Charlton的最佳收購!!

左腳仔25/8/2006 06:20
[quote] [u][b]vgJ9kea12002[/b]  在 2006-8-20 12:02 發表:[/u]

其實第二張都幾無謂....唉....:borg [/quote]

好不智囉

查看完整版本: 查奧爾 首場就兩黃一紅了...(admin : 已合拼同類主題)