利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲向老細示威博炒

頁: [1]

ooeel20/5/2007 07:32
奧雲向老細示威博炒

【on.cc專訊】英國傳媒爆料話,奧雲近日用八千鎊買髐Йs馬叫「舒柏特的警告」,懷疑佢因為被踢爆做反骨仔唔忿氣,專登玩臟V紐卡素老細舒柏特示威,新領隊艾拿戴斯仲話,等}好耐奧雲都唔肯同佢攤牌,根本唔知佢係咪想留低,唔通奧雲真係想轉會曼聯?其實奧雲係賽馬發燒友,擁有私人馬房、草場訓練愛駒,至於「舒柏特的警告」原本屬於一個持有紐卡素季票的球迷,不過上星期贏鰴儺Y馬後,就被奧雲用八千鎊買}。由於早前有報道話,奧雲計劃「背叛」紐卡素加盟曼聯,搞到被紐卡素主席舒柏特講粗口喪鬧,傳媒覺得佢咁做係專登玩炡晡ㄐC

消息傳出後,奧雲馬房衛銣Y刻否認,話係巧合喎,仲話冇人會用八千鎊褻}玩笑,不過計番條數,八千鎊只係奧雲雄疇d素半日人工,佢畀得起有餘!何況紐卡素領隊艾拿戴斯都話,未搵到機會同奧雲討論去留問題,言談間似乎已打定輸數.:bebe:bebe

[[i] 本文章最後由 ooeel 於 2007-5-20 17:02 編輯 [/i]]

阿駿20/5/2007 07:36
吹水新聞:smug:smug

denver20/5/2007 07:48
請版主移番去昔日紅軍

佢已經唔係紅軍既人

小瑜20/5/2007 07:52
本來,就算佢已經唔係紅軍人,我都會一直咁仰慕佢.
但係佢竟然轉會去曼聯??我地嘅宿敵??

一look木20/5/2007 08:00
[quote]原文章由 [i]小瑜[/i] 於 2007-5-20 15:52 發表
本來,就算佢已經唔係紅軍人,我都會一直咁仰慕佢.
但係佢竟然轉會去曼聯??我地嘅宿敵?? [/quote]
吹水啫~我就唔信佢真係轉去曼聯

利記仔20/5/2007 08:41
[quote]原文章由 [i]ooeel[/i] 於 20/5/2007 15:32 發表
英國傳媒爆料話,奧雲近日用八千鎊買髐Йs馬叫「舒柏特的警告」,懷疑佢因為被踢爆做反骨仔唔忿氣,專登玩臟V紐卡素老細舒柏特示威,新領隊艾拿戴斯仲話,等}好耐奧雲都唔肯同佢攤牌,根本唔知佢係咪想留低,唔 ... [/quote]

樓主你近期都開左好多題目,但係都冇講消息來源,唔該留意一下.

denver20/5/2007 08:51
[quote]原文章由 [i]利記仔[/i] 於 2007-5-20 16:41 發表

樓主你近期都開左好多題目,但係都冇講消息來源,唔該留意一下. [/quote]
可能樓主自己就係記者, 收到消息後自己o係度發放...:spin2

咁咪冇「消息來源」囉, 自己就係.

Joe_sinkc20/5/2007 13:02
:yell今日方向報波經有報導。

英倫10號奧雲仔20/5/2007 13:36
[quote]原文章由 [i]利記仔[/i] 於 2007-5-20 16:41 發表

樓主你近期都開左好多題目,但係都冇講消息來源,唔該留意一下. [/quote]

【on.cc專訊】

都算係掛
有 d 就乜野來源都冇

查看完整版本: 奧雲向老細示威博炒