利迷論壇 » 昔日紅軍 » 你地可以接受奧雲將加盟曼聯嗎? (admin: 已合拼同類主題)

頁: 1 2 [3]

athenamei23/5/2007 12:23
當然因為奧雲我開始鐘意利物浦
奧雲去左皇馬已經很失望
如果佢仲想去曼聯的話, 我不能接受亦不會支持
我只會當佢係叛徒

三刀魚23/5/2007 12:46
[quote]原文章由 [i]游客[/i] 於 2007-5-23 18:41 發表

的確奧雲有入波,曼聯都唔會衰得去邊,
但係入三十球,唔代表曼聯會羅聯賽冠軍,
矛盾就矛盾d,但係我唔知你地個個都會話我想曼聯好lo,你地憎奧雲姐,
唔代表要憎埋我架喎,唔好個個都加個"罪名"俾我好喎 ... [/quote]

我同你都好似, 都係好鍾意奧雲的
但唔會好似呢個論壇的人般對利記有種死命的鍾意
其實我好敬佩他們的, 因為像這般愛上一隊球隊是幸福的
她贏波就開心, 她輸波就會好難受, 像愛上一個人般無理可講的

像我這般就慘了, 鍾意利記只係因為奧雲
以前鍾意車仔又只係因為蘇拿
現在鍾意車路士, 因為魔頭的魅力
欣賞曼魚, 因為佢地的進攻真係幾好睇的
討厭阿記因為討厭亨利

我愛的只有香港及中國隊
雖然她們都令我好心痛
但因為民族的關係, 我也是死命的愛上她們的
就像這裡的人愛上利記般吧

游客23/5/2007 13:56
[quote]原文章由 [i]三刀魚[/i] 於 2007-5-23 20:46 發表

我同你都好似, 都係好鍾意奧雲的
但唔會好似呢個論壇的人般對利記有種死命的鍾意
其實我好敬佩他們的, 因為像這般愛上一隊球隊是幸福的
她贏波就開心, 她輸波就會好難受, 像愛上一個人般無理可講的
... [/quote]
我同你的確幾似,
不過唔同的是,我鍾意利物浦不是全因奧雲,如果唔係,
我就唔會係利記既fans....而係紐記的fans

好多謝有人同我有近同的睇法:jump

一look木5/6/2007 09:50
我只係希望唔好係真la

雞翼10/6/2007 08:36
我會愛你變成恨你!!!!!!!
去阿仙奴都冇咁嬲,一係上車
入魔就勢係假,冇得傾!!!

chriswpl122510/6/2007 10:59
其實佢爭紐記咁大人情,佢邊度都唔應該去!
人地白白咁養佢一年,點都幫隊波打番一排先講la!

law78945610/6/2007 14:40
如果以利迷身份我會憎恨佢 如果以奧雲球迷既身份我會恭喜佢

roy197411/6/2007 13:40
一定唔可以接受,需然我對奧雲冇話鍾意唔鍾意,但係一個由利記青訓出來的人,走去其他球隊已經唔係好想,而家重走去"紅魔鬼",真係想死!!!

Jan11/6/2007 22:57
奧雲肯定唔會嘅...

supersheep12/6/2007 12:56
nononono
不可再原諒:fire

查看完整版本: 你地可以接受奧雲將加盟曼聯嗎? (admin: 已合拼同類主題)