利迷論壇 » 昔日紅軍 » MELLOR

頁: [1]

lcccc888826/6/2007 15:15
MELLOR

突然間好掛往MELLOR,,,,佢真係好有潛則,,,,點解要賣走佢,,,5升升佢
有冇人知佢而家係邊隊踢??

紅軍勁26/6/2007 15:16
普雷斯頓

26/6/2007 15:20
出場都唔多
[url]http://www.pnefc.premiumtv.co.uk/page/ProfilesDetail/0[/url],,10362~23312,00.html

lcccc888826/6/2007 15:25
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2007-6-26 23:20 發表
出場都唔多
[url]http://www.pnefc.premiumtv.co.uk/page/ProfilesDetail/0[/url],,10362~23312,00.html [/quote]
唉:banghead

kopReds26/6/2007 15:37
對佢最有印象係一腳射死阿仙奴果場

但其實..你地插我都係咁話..果球負6多過實力
當然唔係話佢無實力既

tung26/6/2007 16:04
[quote]原文章由 [i]lcccc8888[/i] 於 2007-6-26 23:15 發表
突然間好掛往MELLOR,,,,佢真係好有潛則,,,,點解要賣走佢,,,5升升佢
有冇人知佢而家係邊隊踢?? [/quote]

佢今年已經二十五了
有幾多潛質, 都應該出得八八九九了

糖漿26/6/2007 17:15
[quote]原文章由 [i]kopReds[/i] 於 2007-6-26 23:37 發表
對佢最有印象係一腳射死阿仙奴果場

但其實..你地插我都係咁話..果球負6多過實力
當然唔係話佢無實力既 [/quote]
佢o個時係預備組,
聽講一季入成50幾球....
預備組d比賽又小,
咁ge 把握力,
都幾驚人.....

聽講史高斯係預備組o個時都係咁上下...

支持---利物浦27/6/2007 02:50
係兩年前歐聯最後一場分組賽主場對奧林比亞高斯時
靠佢後備上陣射入一球由1:1 賽果變成 2:1
當時無咗佢入呢球波根本末必去到十六強
唔知大家仲有無印象?

如果佢唔係曾經受傷
可能利記仲有大把機會俾佢
走咗真係有點可惜

lcccc888827/6/2007 06:20
其實點解要賣走佢GA???

洪約27/6/2007 06:41
冇啦
我地有球王
冇位佢打

liverpool0727/6/2007 07:36
[quote]原文章由 [i]洪約[/i] 於 2007-6-27 14:41 發表
冇啦
我地有球王
冇位佢打 [/quote]

人材真係太多,無辦法要犧牲未來英格蘭球王!

orminghon27/6/2007 17:59
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2007-6-26 23:20 發表
出場都唔多
[url]http://www.pnefc.premiumtv.co.uk/page/ProfilesDetail/0[/url],,10362~23312,00.html [/quote]

佢今季傷患困擾...

查看完整版本: MELLOR