利迷論壇 » 昔日紅軍 » 杜迪克加盟皇馬

頁: [1]

小柴12/7/2007 11:12
杜迪克加盟皇馬

杜迪克加盟皇馬

皇家馬德里成功簽得自由身的門將杜迪克。

杜迪克離開利物浦後有傳將會加盟曼城,但最終亦決定加盟皇家馬德里。

皇家馬德里今季出售了後備門將迪亞高盧比斯到維拉利爾,他們希望簽得一些具經驗的門將作為卡斯拿斯的副手。

較早前傳他們會在國際米蘭的托度或是杜迪克中選其一,結果皇馬最後選擇簽下杜迪克。

這是皇馬今夏簽得的第四位球員。他們較早前己簽得梅斯達、派比與及沙維奧拿。

[url]http://real.u-soccer.com/news.php?newsid=070712_10[/url]

去到做後備.點解唔留係利記=.=

siuman12/7/2007 14:19
離開利記已係事實,快D放低佢,迎接下季啦!!!

andy90212/7/2007 16:41
吓!!!  去到都係做後備...  :confused

ckf13/7/2007 04:34
都係做後備,真係慘。

L.加西亞13/7/2007 04:36
去皇馬做後備我覺得仲慘
利記後防 vs 皇馬後防

傑佬13/7/2007 09:25
只好講句"杜迪克:祝你好運"

kopReds13/7/2007 10:55
近年離隊既利物浦龍門
佢加盟既球會係最top

dfdf16/7/2007 11:18
~O~

lcccc888816/7/2007 12:26
做後備

音符笠爆小謝仔16/7/2007 13:13
點解你可以為錢去皇馬做後備,而唔為咗我哋千千萬萬視你為英雄ge利物浦球迷而留低喺利物浦:1crysad

kopReds16/7/2007 14:33
[quote]原文章由 [i]音符笠爆小謝仔[/i] 於 2007-7-16 21:13 發表
點解你可以為錢去皇馬做後備,而唔為咗我哋千千萬萬視你為英雄ge利物浦球迷而留低喺利物浦:1crysad [/quote]

佢做完英雄..之後即刻做後備
心入面一定不是味兒

可能佢..想報仇掛-.-

大智17/7/2007 02:18
[quote]原文章由 [i]音符笠爆小謝仔[/i] 於 2007-7-16 21:13 發表
點解你可以為錢去皇馬做後備,而唔為咗我哋千千萬萬視你為英雄ge利物浦球迷而留低喺利物浦:1crysad [/quote]

他好似係比利記棄用,身不由己。

MURPHY.KOKOKO18/7/2007 02:15
又幾難受嘅,05年做英雄,06年做後備
好似由山頂look落山腳噉,好慘-.-"

Keithxabi18/7/2007 10:06
I just wonder what's the difference being a substitute goalkeeper in Madrid and in Liverpool!

justinmo18/7/2007 13:03
i want to see photos ar
anyone can post it here?
thank you very much~

~Alonso~20/7/2007 03:45
其實佢能夠係球員生涯尾段加盟皇馬都算唔錯
佢應該知道再有錦標都係bonus

本座大師20/7/2007 06:43
希望老杜在那里一切順利

蕃茄仔20/7/2007 16:43
all the best~~~

查看完整版本: 杜迪克加盟皇馬