利迷論壇 » 昔日紅軍 » 利物浦昔日棄將被五家球隊爭購 身價離奇竟標價1000萬

頁: [1]

chriswpl122522/8/2007 01:42
利物浦昔日棄將被五家球隊爭購 身價離奇竟標價1000萬

保頓的塞內加爾前鋒迪奧夫最近十分生氣,他希望轉會離開球隊,但卻遇到了障礙。

在阿勒代斯離開球隊之後,保頓似乎一片混亂,聯賽前3輪他們全部失利,一下成為了降級的熱門球隊。迪奧夫希望能在轉會截止日期之前離開保頓,但球會給他的標價卻讓他憤怒。

迪奧夫說:“現在有五家球會都想要我,我的選擇很多,但是保頓卻標出了1000萬英鎊的價格,這有些離譜。”

26歲的迪奧夫是否值1000萬,恐怕不同的人會有不同結論,不過利物浦在2002年世界盃後買進迪奧夫也只花了1000萬,當時正是塞內加爾人最火爆的時候。(李普利)

[url]http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/so/nw/show.cgi/6/2/1/988030/1.html[/url]

8號謝仔22/8/2007 06:15
其實佢打得幾好的..但佢唔收火,森美都唔會放佢落場..

STEVIE仔''22/8/2007 14:10
唔知韋斯咸有冇興趣呢? @@ 保耶戴亞比拿美迪奧夫.. 一定勁好玩.

英倫10號奧雲仔22/8/2007 14:16
保頓打得唔好又唔問下自己有冇責任?
打得唔好就話要走,,,,有冇諗過幫球隊打返好呢?
仲要埋怨球會唔賣佢....

apology24/8/2007 03:28
呢個迪奧夫都真係幾麻煩

桑達士班尼斯25/8/2007 06:05
1000萬磅.....莫講話而家啦,就算係02年個陣都唔覺佢值囉.....唸起都.......唉.......

查看完整版本: 利物浦昔日棄將被五家球隊爭購 身價離奇竟標價1000萬