利迷論壇 » 昔日紅軍 » paul ince

頁: [1]

Ivan28/8/2007 16:21
paul ince

首先, 佢係極小數踢過曼聯同利物浦既英藉球員.......
之但係, 係利物浦球迷心目中, 點樣評價佢係利物浦既表現呢?

sorry, 因為小弟唔太清楚佢效力既時間, 所以有咩問得唔好既請見諒

cck30/8/2007 05:12
基本上利迷都接受佢既
因為佢同我地一樣咁熷曼聯
佢仲做埋隊長GA

poy30/8/2007 08:57
[quote]原文章由 [i]cck[/i] 於 2007-8-30 13:12 發表
基本上利迷都接受佢既
佢仲做埋隊長GA [/quote]

嘩...轉到過黎利記都可以做埋利記隊長咁犀利....:donno
咁當時利迷應該都唔會討厭佢喎:rolleyes

紅軍勁30/8/2007 10:10
[quote]原文章由 [i]poy[/i] 於 2007-8-30 16:57 發表

嘩...轉到過黎利記都可以做埋利記隊長咁犀利....:donno
咁當時利迷應該都唔會討厭佢喎:rolleyes [/quote]

其實唔係好明點解佢可以一黎就即刻做隊長:stp

cck30/8/2007 15:44
恩斯真係幾大佬格的
論資排軰
當時佢做都合理

kezhang3/9/2007 03:17
可以睇下99年季尾  主場2:2曼X果一場。佢入波之後的表情。。。。

或者系因爲咁,費蛇死到唔肯放 軒C過來。

英倫10號奧雲仔3/9/2007 03:25
98 果時睇英格蘭開始認識恩斯
之後因為奧雲而睇利記
先知道麥馬拿文同恩斯都係利記球員
但大個先知原來恩斯之前打曼聯

apology6/9/2007 04:36
PAUL INCE真係好有領導者既味道
佢成日挺起胸膛行路既印象好深

eatcaremouse11/9/2007 11:32
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 2007-9-6 12:36 發表
PAUL INCE真係好有領導者既味道
佢成日挺起胸膛行路既印象好深 [/quote]
agree ...同堅尼比有過之而無不及

tomhui_199112311/9/2007 12:12
[quote]原文章由 [i]cck[/i] 於 2007-8-30 13:12 發表
基本上利迷都接受佢既
佢仲做埋隊長GA [/quote]
點解會同我地一樣咁憎曼聯 ge???

ralphyypia11/9/2007 14:20
[quote]原文章由 [i]tomhui_1991123[/i] 於 2007-9-11 20:12 發表

點解會同我地一樣咁憎曼聯 ge??? [/quote]

好似係比廢sir強暴地賣左去某某球會??

加歷查的Fans11/9/2007 15:42
就算去到米堡對親曼x都會加多兩錢力

cck11/9/2007 15:53
[quote]原文章由 [i]ralphyypia[/i] 於 2007-9-11 22:20 發表

好似係比廢sir強暴地賣左去某某球會?? [/quote]

冇記錯好似係國米

桑達士班尼斯12/9/2007 13:27
其實以當時既陣容佢絕對係做隊長既理想人選,
有好既防守能力,鬥心,亦無因為佢踢過曼魚而受到任何影響,
佢都算係唯一一個我唔憎既曼魚人啦,可能係佢對利記都有好大既貢獻,
記得有一場利記對曼魚,利記落後一球,恩斯林完場前追平,
入波後佢個種興奮表情真係印象難忘,相信亦係呢份投入令佢得到利迷既尊重,
另外佢有一個習慣,就係鍾意林出到球場先著波3!唔知係咪吉利d嫁呢!!:rolleyes

查看完整版本: paul ince