利迷論壇 » 晏菲路轉會巿場 » 今時今日仲駛唔駛再加前鋒??

頁: [1]

noducking29/1/2008 16:05
今時今日仲駛唔駛再加前鋒??

高治:戰術性兵器,唔可能長期倚重
古治:今季完全失色,冇哂兢掙力有待觀察~
禾朗連:季初不俗,但終究只係二線又年紀漸長(我諗多一兩季佢可以走得.......)

係咪要加返個同FT咁上下斤両既前鋒呢???
(如果當初一次過連迪維斯都由西咸借埋就好LU.......)

Fung200429/1/2008 19:08
[quote]原文章由 [i]noducking[/i] 於 2008-1-30 00:05 發表
禾朗連:季初不俗,但終究只係二線又年紀漸長(我諗多一兩季佢可以走得.......)

係咪要加返個同FT咁上下斤O既前鋒呢???
(如果當 ... [/quote]
問題係古治同禾朗連唔是但賣一個的話根本就冇空間(當有錢)再容納多個前鋒...再當rb肯賣一個,一係就唔好買,一買就唔該買個有class,識入波既(起碼唔好同torres有咁大對比先),唔好再買埋d二三線球員,過一兩季又賣走:85

支持---利物浦29/1/2008 19:16
[quote]原文章由 [i]Fung2004[/i] 於 2008-1-30 03:08 發表

問題係古治同禾朗連唔是但賣一個的話根本就冇空間(當有錢)再容納多個前鋒...再當rb肯賣一個,一係就唔好買,一買就唔該買個有class,識入波既(起碼唔好同torres有咁大對比先),唔好再買埋d二三線球員,過一兩季又賣走 ... [/quote]

一線球員必定價格昂貴
高投資項目必須要慎重去考慮:hehe

Fung200429/1/2008 19:18
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2008-1-30 03:16 發表

一線球員必定價格昂貴
高投資項目必須要慎重去考慮:hehe [/quote]
絕對係呀,所以我話"當有錢"
不過有時d野係要投資鴷有回報....
仲記得當初拍版話買torres既時候好多人都擔心咁貴入錯貨,但事實證明平野雖然總會有好(如艾比路亞,當年既希比亞等),但好多時要有信心保證既收購就係要付出金錢,除非你d青訓做到好似barca咁出色&你肯比機會佢地上位

[[i] 本文章最後由 Fung2004 於 2008-1-30 03:21 編輯 [/i]]

cavenaghi30/1/2008 05:25
再讲依加好嘅前锋都係全部豪门一齐争咁滞喇∼就连Pandev都大把人争∼更加唔好讲贝碧啊Drogba啊呢啲已经证明咗自己嘅深身价嘅球员啦∼

m.garlic30/1/2008 06:38
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2008-1-30 03:16 發表

一線球員必定價格昂貴
高投資項目必須要慎重去考慮:hehe [/quote]
但係普度斯基有嘅係進步空間,佢係一個有潛質嘅年青人,我覺得佢絕對好過拜仁另外一個叫舒拉度夫嘅年青前鋒.普度斯基喺06年世界杯都已經證明左自己實力,只係拜仁俾唔到空間佢發揮啫(雖然我prefer夏美安天托多過佢):luf反而彭迪夫我覺得佢係類似度度達施華嗰隻(禁區之狐:donno),未必適合利記.始終我覺得我地嘅前鋒係要硬淨得嚟可以自己搵吓食(e.g.阿馬利,亨達拿亞)

[[i] 本文章最後由 m.garlic 於 2008-1-30 14:45 編輯 [/i]]

libido30/1/2008 07:59
[quote]原文章由 [i]noducking[/i] 於 2008-1-30 00:05 發表

[color=Red](如果當初一次過連迪維斯都由西咸借埋就好LU.......) [/color] [/quote]
我驚佢黎變成另一個比拿美

越前龍馬30/1/2008 08:10

前鋒的選擇~係古治同禾朗連之間賣一個走,然後係亞積士買入"亨特拉爾"

B19+T9+亨特拉爾+G8+A14...勁!!:hehe

owen30/1/2008 08:45
奧雲唔太貴又一定肯黎又夠quali....

twhchan30/1/2008 08:56
奧雲開始有 d 早熟早殘, 日漸走下坡o既感覺, no good, 不過如果唔知有乜突發原因可以跳樓價一二百萬磅買返o黎, 咁就試得過

alex16d30/1/2008 09:04
奧雲真係開始殘及漸走下坡,球員生涯應該倒數緊~~

m.garlic30/1/2008 09:12
[quote]原文章由 [i]alex16d[/i] 於 2008-1-30 17:04 發表
奧雲真係開始殘及漸走下坡,球員生涯應該倒數緊~~ [/quote]
始終傷得太多,似乎近十年利記真係每一個時期都有玻璃腳,由列納,奧雲,蝦仔到施斯,真係希望呢個詛咒可以從今季開始遠離我地:1crysad

supersheep30/1/2008 09:27
[quote]原文章由 [i]越前龍馬[/i] 於 2008-1-30 16:10 發表

前鋒的選擇~係古治同禾朗連之間賣一個走,然後係亞積士買入"亨特拉爾"

B19+T9+亨特拉爾+G8+A14...勁!!:hehe [/quote]
打433夢幻組合
馬斯仔+A14雙防中.

游客30/1/2008 09:42
都好想要一個世界級前鋒,
但係c15,k18,v10是但一個都要走

路爾斯加西亞30/1/2008 09:51
K18同V10是但一個走 再加錢買個世界級前鋒

noducking30/1/2008 11:14
[quote]原文章由 [i]libido[/i] 於 2008-1-30 15:59 發表

我驚佢黎變成另一個比拿美 [/quote]

嘿嘿~
我不知到你是抬舉了比拿美還是扁低了迪維斯
兩人除左身形,其它相差太遠了吧..........
迪維斯係巴西D人都當佢神咁拜,係西咸由季初不受重用到西咸屈服畀佢帶返留係英超.......
返觀比拿美由來投利物浦前已經不是什麼歐洲頂級射手,他來到的結果也不是意外.......
最壞也可能是另一個巴路士吧?(太個人化而不能溶入球隊)

liverpoolrpg30/1/2008 11:15
我覺得有需要ge話都可以推巴布or班拿約去客串一下

noducking30/1/2008 11:18
[quote]原文章由 [i]liverpoolrpg[/i] 於 2008-1-30 19:15 發表
我覺得有需要ge話都可以推巴布or班拿約去客串一下 [/quote]

我相信客串唔係咩好辨法
而家係冇FT,入球冇保証........
如果客串到好似FT咁就專打正箭頭la

薯餅2號30/1/2008 11:29
高治一直都唔重用佢...冇法架...
前鋒仲買?不用諗下點加強中場派牌仲好過
根本問題都係不外乎側擊乏力,中場冇創造性
解決唔到,買幾多個前鋒都係一樣
如果你話前鋒可以自己搵食就另計,但有幾多個真係做到呢...

livgerrard830/1/2008 13:23
其實我都講了好多次
貴精不貴多
希望ben sir有一天感應到

越前龍馬31/1/2008 08:03
亨特拉爾

RedsCool1/2/2008 07:30
we need to get rid of Kuyt first, beofre we can recruit new

but think it for next season, V10 maybe gone ahead of K18 (cos RB if sell K18, means prove himself wrong in getting him)....

亨特拉爾 or Berbetov pls!

越前龍馬1/2/2008 13:47
亨特拉爾/貝碧托夫任何一個都得..

但我心中覺得"沙維奧拿"更加好
(個人對佢的意見)

cooldd1/2/2008 20:53
回覆 #11 alex16d 的文章

but i like him. he is very dangerous in the box, just give him one or two chances, and he will score.
the bad thing is too easy get hurt. if he can come back like fowler did, it would be great.

謝隊長3/2/2008 18:06

其實我覺得側邊先係最要買人

薯餅2號4/2/2008 07:30
[quote]原文章由 [i]謝隊長[/i] 於 2008-2-4 02:06 發表

其實我覺得側邊先係最要買人 [/quote]
根本就係冇可靠的翼
論你有幾多個前鋒都好,打英超冇側擊一定死

路爾斯加西亞4/2/2008 11:36
[quote]原文章由 [i]謝隊長[/i] 於 2008-2-4 02:06 發表

其實我覺得側邊先係最要買人 [/quote]
好多人咁講 但係有咩用 領隊唔鐘意

查看完整版本: 今時今日仲駛唔駛再加前鋒??