利迷論壇 » 昔日紅軍 » 夏文

頁: [1]

iammaggie5/5/2008 15:36
夏文

尋晚見到夏文o係場邊熱身既時候
利迷已經拍手掌
到佢入替既時候
全場掌聲如雷
仲有球迷大叫/唱佢既名添

睇到真係好開心, 好感動呢
夏文真係為我地立下不少功勞
我都o係屋企拍掌比佢

kezhang5/5/2008 15:39
論壇 有 惜日紅軍 版塊的。

wilson5/5/2008 16:10
我都見到... 啲利迷真係好.
拍手之餘, 仲一齊叫佢個名....
如果你係當時人, 唔知會唔會感動到眼濕濕呢?!

翠斯5/5/2008 16:29
其實一路都覺得利物浦對於已經離開左既前紅軍球員都係好好的....
無咩邊個番到黎anfield會得到開汽水聲....

依個都係利物浦同其他球隊唔同既地方~
我地會尊重記得為過我們出力的任何一員

vgJ9kea120025/5/2008 16:40
[quote]原文章由 [i]翠斯[/i] 於 2008-5-6 00:29 發表
其實一路都覺得利物浦對於已經離開左既前紅軍球員都係好好的....
無咩邊個番到黎anfield會得到開汽水聲....

依個都係利物浦同其他球隊唔同既地方~
我地會尊重記得為過我們出力的任何一員 [/quote]
都唔係無
有一個叫迪奧夫

翠斯5/5/2008 17:13
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-5-6 00:40 發表

都唔係無
有一個叫迪奧夫 [/quote]

只屬少數~~~

我有時係度諗...如果麥馬拿文黎到會點...
但係真係唔多係會俾人開汽水既我諗...

samchan2002025/5/2008 18:24
等緊Luis Garcia返來之日,希望在場球迷能唱Luis Garcia song歡迎佢,相信佢實眼濕濕。
當然,最希望他能以紅軍球員身份回歸anfield。

路易斯6/5/2008 04:06
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-5-6 00:40 發表

都唔係無
有一個叫迪奧夫 [/quote]
高朗金可能係第2個

tomhui_19911236/5/2008 05:13
[quote]原文章由 [i]路易斯[/i] 於 2008-5-6 12:06 發表

高朗金可能係第2個 [/quote]
佢唔係話踢唔慣先走咩 ?

fahcho6/5/2008 09:04
I am very touching at that moment too. And he have really done lots for us. Thanks again =)

乞兒=沙比迷6/5/2008 11:35
[quote]原文章由 [i]路易斯[/i] 於 2008-5-6 12:06 發表

高朗金可能係第2個 [/quote]
y?

記憶中佢冇做左d對唔住我地o既野喎

紅軍新寵兒6/5/2008 11:57
利物浦球迷 is the best

[[i] 本文章最後由 紅軍新寵兒 於 2008-5-6 20:06 編輯 [/i]]

LeeMic6/5/2008 16:13
夏文確實為球隊立下不少汗馬功勞.  
他在晏菲路再次出現,
雖然倒戈, 但亦值得大家為他鼓掌.

利物浦隊長謝仔9/5/2008 12:24
冇錯...
夏文真係踢利記果時踢得幾好~
而且好受各位支持....
永遠支持夏文!

chakhei29/5/2008 10:26
回覆 #1 iammaggie 的文章

好感動ar!!!!!!!!!!!!

查看完整版本: 夏文