利迷論壇 » 昔日紅軍 » 西班牙奪冠,唔知加西亞個心情係點

頁: [1]

owen.poon30/6/2008 11:39
西班牙奪冠,唔知加西亞個心情係點

如果路爾斯加西亞都有份踢歐國盃就好啦,佢冇份踢,但西班牙奪冠。唔知佢而家個心情係如何

Michael3730/6/2008 11:40
咁講
魯爾最慘...

bayen30/6/2008 12:31
[quote]原文章由 [i]Michael37[/i] 於 2008-6-30 19:40 發表
咁講
魯爾最慘... [/quote]

我想講..有魯爾...發揮唔到依家西班牙既威力...

TORRES-930/6/2008 12:50
回覆 #3 bayen 的文章

咁又講得冇錯魯爾係到個陣比賽會唔係快

sw17171730/6/2008 13:00
呢d topic真係好無聊

chungchung1330/6/2008 13:26
如果 Luis 0係而家 ge西班牙度...
只會同 Sergio Gercia一樣,出得果一場...

Michael3730/6/2008 15:17
[quote]原文章由 [i]chungchung13[/i] 於 2008-6-30 21:26 發表
只會同 Sergio Gercia一樣,出得果一場... [/quote]
都好,好似連拿咁
起碼有塊獎牌

yossi30/6/2008 16:29
[quote]原文章由 [i]chungchung13[/i] 於 2008-6-30 21:26 發表
只會同 Sergio Gercia一樣,出得果一場... [/quote]
Sergio Gercia 廢過 king luis 好多,,但係有得入:fire

newnew30/6/2008 16:41
老實講..加西亞的踢波風格未必o岩呢屆o既西班牙
感覺呢隊西班牙..係巴塞+阿仙奴..好講求組織性

HURRICANE30/6/2008 16:44
心情點??
一定係開心架喎
連拿都係踢左一場咁大把,咁都一樣咁開心

Reds_G81/7/2008 01:16
無得咁計, 有佢又可能攞唔到呢..

積積1/7/2008 01:50
[quote]原文章由 [i]Reds_G8[/i] 於 2008-7-1 09:16 發表
無得咁計, 有佢又可能`唔到呢.. [/quote]

我覺得就算加西亞有入選..
都只會係後備:rolleyes

elka09261/7/2008 07:33
我諗佢都一樣係甘開心, 話哂自己國家獲勝, 作為一個西班牙國民or朋友, 點都會登佢地高興,

samchan2002023/7/2008 01:32
[quote]原文章由 [i]elka0926[/i] 於 2008-7-1 15:33 發表
我諗佢都一樣係甘開心, 話哂自己國家獲勝, 作為一個西班牙國民or朋友, 點都會登佢地高興, [/quote]
AGREE
香港隊捧亞洲杯我們也會高興吧!這個時候就會拋開個人層面的事的了。

利迷謝拉特4/7/2008 22:44
[quote]原文章由 [i]samchan200202[/i] 於 2008-7-3 09:32 發表

AGREE
香港隊捧亞洲杯我們也會高興吧!這個時候就會拋開個人層面的事的了。 [/quote]
raul都一樣會高興
不過佢既心情會比較複雜:rolleyes

一個國家隊踢左差唔多10年正選的球員
一冇份入選
國家隊就羅冠軍

kakan5/7/2008 00:08
踢波有時就係咁圓咖啦~!
你有態咩但係5入~!
踢左十年咩今年冇入就儸冠~!

唉~波啊~!

查看完整版本: 西班牙奪冠,唔知加西亞個心情係點