利迷論壇 » 昔日紅軍 » 古費利開齊

頁: [1]

siuman.C20/7/2008 05:24
古費利開齊

杜夫連中三元  助紐卡素首場熱身賽反勝4:1.有入球片段
加油呀古費利
相反史密夫繼續潛水

紐卡素熱身賽勝哈特普爾4:1 杜夫連中三元片段

[url]http://hk.youtube.com/watch?v=5lyoA_hRfFs[/url]

豆腐巷野仔20/7/2008 05:58
古費爾 1goal & 1 assist ....放左佢有d可惜

[url]http://hk.youtube.com/watch?v=5lyoA_hRfFs[/url]

我個得佢夠料做backup

鬍子鯰20/7/2008 06:13
不過另一方面來講

可能係紐卡素先可以盡情發揮佢實力

tomhui_199112320/7/2008 06:33
唔係應該 post 去昔日紅軍咩 ?

阿昇20/7/2008 07:15
著起8號....

晏非路大帝20/7/2008 07:40
原來古費利係後備上場....45分鐘入替...52分鐘助攻比杜夫..53分鐘自己入埋波tim..後備上陣,一入球一助攻..交足哂貨...雖然只係對著英甲料...希望今年佢係紐記加油!!!

音符笠爆小謝仔20/7/2008 09:00
古費里,希望你可以令賓Sir後悔la,加油呀!!

vgJ9kea1200220/7/2008 14:25
入果球真係好有隊長既影子

Maxz20/7/2008 15:22
[quote]原文章由 [i]音符笠爆小謝仔[/i] 於 2008-7-20 17:00 發表
古費里,希望你可以令賓Sir後悔la,加油呀!! [/quote]

我都係咁話
如其買巴利點解唔比D機會佢:XD

kopReds20/7/2008 16:57
紐記8號~有D興趣買件黎印字TIM

雞翼21/7/2008 03:32
一路順風
拍奧雲啦!!!!!

beanbean042721/7/2008 08:28
但奧雲會唔會留在紐記??

gerrardfans26/7/2008 08:12
加油呀!!

查看完整版本: 古費利開齊