利迷論壇 » 昔日紅軍 » 比拿美

頁: [1]

者尺22/8/2008 09:30
比拿美

最近見人提番佢,令我既心泛起一絲絲既回億:ruin228
其實我仲係認為比拿美係夠實力踢利物浦架...
我又唔覺佢同高治古治差好遠
其實前季三個都有一段時期勁,季初:古治,季中:比拿美,季尾:高治
佢真係好有passion
聽人講話佢因為紀律問題同埋想上陣多d而離開,我都覺得幾好可惜
其實佢黎左利物浦都乖左好多,可能利物浦真係可以俾到球員某種力量/精神
而家佢同懷斯都已經唔係幾開心地離開左..
不過我都會永遠記得我地2:1巴塞呢場波,係我利迷生涯中其中一場最令我記住既比賽:spin2

kopReds2/8/2008 11:05
比拿美踢而家古治個位可能更好TIM

vgJ9kea120022/8/2008 16:55
佢絕對係有料
不過d脾氣真係臭

kenryomar2/8/2008 17:45
佢有一場對曼聯,,令到對面鐵衛維迪都出左幾次洋相,

佢速度,,突破,落底出波..其實利記需要呢種人,可惜紀律問題要走

chungsiu1232/8/2008 18:36
我覺得佢黎左利記真係反方面都好左…包括紀律…
如果唔係打golf事件,我真係搵唔到理由o個時佢要走…

even到左而家,我都覺得…
只係為左o個件事要唔要佢有點可惜…

vgJ9kea120022/8/2008 20:01
[quote]原文章由 [i]chungsiu123[/i] 於 2008-8-3 02:36 發表
我覺得佢黎左利記真係反方面都好左…包括紀律…
如果唔係打golf事件,我真係搵唔到理由o個時佢要走…

even到左而家,我都覺得…
只係為左o個件事要唔要佢有點可惜… [/quote]
我覺得
用球棍打自己隊友既搵食架餐其實都.........
幾大件事囉
就算好番
點都會有條次

者尺23/8/2008 07:31
其實呢單事件真係一個好大既問號
跟住第二日兩個事件主角又一手搞掂巴塞...
呢個真係一個謎...

vgJ9kea120023/8/2008 08:00
[quote]原文章由 [i]者尺2[/i] 於 2008-8-3 15:31 發表
呢個真係一個謎... [/quote]
賓帥總算鎮得住班仔

WEI**3/8/2008 11:18
據上年利記訪港時遇見既一個住liverpool既男仔所講
話佢走係因為佢響利市都有打人既紀錄
fans唔喜歡佢 包括果位男仔=]

[email protected]3/8/2008 12:21
其實我好like 佢,覺得佢打得好好,係隊中有一定既作用,佢既離隊我覺得好可惜:(

ps: 乜佢既離隊真係同哥爾夫事件有關??

C15-高治4/8/2008 06:16
好懷念佢同高佬一齊踢波

者尺24/8/2008 09:08
[quote]原文章由 [i]C15-高治[/i] 於 2008-8-4 14:16 發表
好懷念佢同高佬一齊踢波 [/quote]

[img]http://i37.tinypic.com/2551kwp.jpg[/img]

:spin2

liveryaya5/8/2008 07:57
[quote]原文章由 [i]者尺2[/i] 於 2008-8-3 15:31 發表
呢個真係一個謎... [/quote]
但係呢兩個而傢都走咗
迷上加迷

客場贏巴塞2比1..真係估利記唔到...
咁啱呢日我身在上海
從此認定上海係一個好lucky既城市..^_^

F托c朗情未了5/8/2008 10:16
佢一季就走真係有d 唔可以相信
最重要佢有一排都打得唔錯

禾路殊5/8/2008 13:27
喺囉 ! 我都覺得奇 ! 覺得佢踢波好有heart !

gerrardfans5/8/2008 14:52
比拿美 so bad!

nam9297/8/2008 09:16
我仲好記得佢點樣玩維迪

JJFAI12277/8/2008 10:59
佢依家去左邊?

小Kewell7/8/2008 19:27
[quote]原文章由 [i]JJFAI1227[/i] 於 2008-8-7 18:59 發表
佢依家去左邊? [/quote]
韋斯咸

查看完整版本: 比拿美