利迷論壇 » 昔日紅軍 » guthrie

頁: [1]

hkfowler17/8/2008 17:11
guthrie

睇完 mu vs newcastle
真係覺得留返 guthrie 好過搞 barry 搞咁耐
0徙氣 :banghead

唔係話 barry 差
只係覺得 guthrie 能力唔差
又後生
又係自家青訓
歐聯方面選球員方面可以更靈活

唔知小賓諗乜

vgJ9kea1200217/8/2008 17:12
佢其實都係教炮手類型
利物浦就係太多人教炮

kIsS_cHEuuNG17/8/2008 17:19
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-8-18 01:12 發表
佢其實都係教炮手類型
利物浦就係太多人教炮 [/quote]
英國人喎:nonono:nonono:nonono
真係好可惜
佢第一次上陣就係友賽入波
岩岩個角球又開得靚
算踢得幾好嫁啦.....

vgJ9kea1200217/8/2008 17:20
[quote]原文章由 [i]kIsS_cHEuuNG[/i] 於 2008-8-18 01:19 發表

英國人喎:nonono:nonono:nonono
真係好可惜
佢第一次上陣就係友賽入波
岩岩個角球又開得靚
算踢得幾好嫁啦..... [/quote]
上季我都開post讚過佢係保頓既表現
可惜有時唔係話好波
就岩用既

Mcalister19/8/2008 01:34
GUTHRIE

想問下NEWCASTLE 8号個GUTHRIE、係米我地上季借比BOLTON果個GUTHRIE?

距対曼聯果場波、打得好好。。。。。。。。。。

redsbrian19/8/2008 01:52
係 我都覺得佢打得好好

owen.poon19/8/2008 02:11
都唔明點解賓sir咁都abandon佢

灝也19/8/2008 02:11
你e個post  我睇緊場波時都唸住開..但唔記得左=.= 如果真係BOLTON果個就大獲

Carlsberg嘉士819/8/2008 02:12
佢係利記果時, 已經幾欣賞呢位新人, 覺得佢係可造之才

liverpoolk19/8/2008 02:29
其实Guthrie有无回购条款--好似巴拉甘的

jeremie19/8/2008 02:31
我覺得PLESISS不如GUTHRIE!!!

除了身體前者好一點.其它的有哪一樣比GUTHRIE好!?

ck112219/8/2008 02:36
其實唔止古費烈, 仲有禾洛克都打得好好, 而且年輕.

調景嶺.加西亞19/8/2008 02:49
我覺得最浪費 係賣走 禾獲克 ... 佢既防守力比當年懷斯更強
不過佢唔肯打後備 都無辦法 , 致於古費列  我又唔係好覺得佢好強
可能係D 中遊球隊  感覺上佢比較出色掛.

懷c19/8/2008 09:19
佢第一腳傳射都好好

小Kewell20/8/2008 17:48
其實我好同意佢走...
起碼走左去其他隊到一定有正選打,,去發揮自己實力..
留係利物浦唔係唔好,,不過對個人前途真係唔好
大球會點會放新仔上去呢,,得一兩場....
何況利記星級中場,,打起黎都發揮唔到自己水平...

查看完整版本: guthrie