利迷論壇 » 昔日紅軍 » 有冇科拿最新既消息?

頁: [1]

owen.poon1/4/2009 08:21
有冇科拿最新既消息?

我想問而家科拿係澳洲既日子點嗎?開始為球隊比賽未?有冇相or video提供?唔該晒大家

pkhappy1/4/2009 14:11
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 2009-4-1 16:21 發表
我想問而家科拿係澳洲既日子點嗎?開始為球隊比賽未?有冇相or video提供?唔該晒大家 [/quote]

澳洲呢邊 a-league 未開季.. 我都等緊去捧佢場 =)

roncheung1/4/2009 15:16
回覆 #2 pkhappy 的文章

thx for share
澳洲何時開季??

pkhappy2/4/2009 03:34
[quote]原文章由 [i]roncheung[/i] 於 2009-4-1 23:16 發表
thx for share
澳洲何時開季?? [/quote]

7 月個時有個 pre season cup
到 8 月先開 league, 2 月就已經玩完 ....

我估佢咁做係唔想同 NRL (rugby) 爭觀眾...NRL 3 月開 league, 10 月頭完 ...
呢邊 d 人對 a league 好似冇咩興趣咁 ....

jasper_mei2/4/2009 04:45
a league啱啱先打完grand final
未有咁快開季

但其實比起港甲d人對a league都算係咁架喇
又真係冇乜吸引力
勁嘅都出哂國
就算係賽季最佳球員,喺國家隊都唔係正選...

查看完整版本: 有冇科拿最新既消息?