利迷論壇 » 昔日紅軍 » 禾仔...

頁: [1]

kenryomar12/4/2009 15:23
禾仔...

佢對球會,,96仲有呢份心,,真係好感動:cry

owen.poon13/4/2009 03:21
其實當時佢走我都好唔捨得

vincy22213/4/2009 04:45
我睇番佢個profile, 原來佢當年無乜上陣機會, 所以走的.  佢仲好細, 或者將來成熟有機會返黎呢.

Russ13/4/2009 07:04
禾洛克

其實禾仔有無踢過國家隊??
我幾鍾意佢, 覺得佢好有球味,如果佢無走就好lu...

以前睇佢踢利記覺得佢係有質素, d摌波幾好~
而且又係自己青訓, 特別有感情~~

owen.poon13/4/2009 14:51
佢係卡比路上任後,對千里達既比賽曾經後備上過陣,不過好可惜,因為果場得7個換人名額,而最後卡比路換左8個人,所以果場波最後既結果唔計算在內,所以嚴格講,佢未代表過國家隊出場

y.wai18/4/2009 01:43
感動!!!佢一定返黎呀!!

EST-189210/5/2009 12:32
依家佢係隊長@@??

18/5/2009 05:38
尋日對車仔佢做左隊長, 佢地球迷仲講緊會唔會係佢出年做正隊長
佢個代最成功o既青訓, 但可惜時不與我, 如果留多一年唔走可能做到正選
當然, 留係度有冇咁好發展都唔會知

gerrard_070518/5/2009 13:49
禾仔今季真係好受重用..
中場中唔夠人 就推佢上去打防中.
左中唔夠人 就客串打左中.
新黎打左閘個個(唔記得咩名)打得唔好 就俾佢踢返左閘..
仲多次做左代隊長 好彩今年blackburn唔使降班,,
見到禾仔而家咁受重用都好好好好好鄧佢開心.
希望下季佢更加進步 同埋blackburn表現好d喇..

EST-189218/5/2009 14:46
[img]http://www.footballshirtculture.com/images/stories/blackburn-rovers-09-10-umbro-away-kit.jpg[/img]

gerrard_070526/5/2009 16:57
禾仔拎左blackburn既player of the year:thumbup:

chungsiu12326/5/2009 17:59
[quote]原文章由 [i]EST-1892[/i] 於 18/5/2009 22:46 發表
[img]http://www.footballshirtculture.com/images/stories/blackburn-rovers-09-10-umbro-away-kit.jpg[/img] [/quote]
右邊個張個樣勁似隊長[email protected]@

vincy22227/5/2009 16:28
禾仔張相好形呀
有一日睇到話唔知邊隊想買佢, 不過唔記得左tim, sorry !

乞兒=沙比迷28/5/2009 06:01
[quote]原文章由 [i]vincy222[/i] 於 28/5/2009 00:28 發表
禾仔張相好形呀
有一日睇到話唔知邊隊想買佢, 不過唔記得左tim, sorry ! [/quote]
係咪熱刺

之前轉過

ps:我都好鐘意禾仔嫁

alancheung1629/5/2009 08:28
禾仔真係唔錯 但係當時後防太多人 新人未必有太多機會上陣
離開都係一件好事

kidkidkid29/5/2009 11:01
[quote]原文章由 [i]alancheung16[/i] 於 29/5/2009 16:28 發表
禾仔真係唔錯 但係當時後防太多人 新人未必有太多機會上陣
離開都係一件好事 [/quote]
只怪賓SIR

chungsiu12329/5/2009 15:00
[quote]原文章由 [i]kidkidkid[/i] 於 29/5/2009 19:01 發表

只怪賓SIR [/quote]
禾仔當年留低,又真係咁多表現自己的機會咩……
唔係所有野都只可以怪架老友

查看完整版本: 禾仔...