利迷論壇 » 昔日紅軍 » 懷斯遭爆格失歐聯獎牌

頁: [1]

TORRES-914/6/2009 05:14
懷斯遭爆格失歐聯獎牌

g力羅馬艇疚h懷斯,2005年曾經幫利物浦反勝AC米蘭奪標,可惜佢面歐聯獎牌日前陲峊瓥Q爆格時畀賊仔偷埋,懷斯話塊獎牌係職業生涯最緊要躲禳A希望對方可以畀番佢喎,但小Sun就覺得幾抿水咯!
[url]http://football.on.cc/football/new/20090614/fbnewc0112x0.html[/url]

chriswpl122517/6/2009 05:47
Old news is so exciting hahaha

加歷查的Fans17/6/2009 06:26
[quote]原文章由 [i]chriswpl1225[/i] 於 17/6/2009 13:47 發表
Old news is so exciting hahaha [/quote]
唔係old news黎嫁
係近幾星期既事

elka092617/6/2009 09:22
點解D賊仔成日打利記(前/現役)球員既主意, 希望佢可以搵番個牌啦, 個個牌我來不易.

加歷查的Fans17/6/2009 09:59
[quote]原文章由 [i]elka0926[/i] 於 17/6/2009 17:22 發表
點解D賊仔成日打利記(前/現役)球員既主意, 希望佢可以搵番個牌啦, 個個牌我來不易. [/quote]
其實點解要偷獎牌?
俾人見到實知道係偷嫁wo
如果拎去熔...不如偷錢、珠寶好過啦 = =

$17/6/2009 18:46
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 17/6/2009 17:59 發表

其實點解要偷獎牌?
俾人見到實知道係偷嫁wo
如果拎去熔...不如偷錢、珠寶好過啦 = = [/quote]

實比人指住黎笑:唔該收番埋個made in china 仿製品:D
偷黎都唔知做乜,又唔見得光,又唔可以曬:md56

FanOfTorres18/6/2009 08:38
black market mah.........

chriswpl122518/6/2009 14:16
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 17/6/2009 14:26 發表

唔係old news黎嫁
係近幾星期既事 [/quote]
乜佢唔係幾年前比人爆完格咩?
又係無左個牌ga ma

xabi_fans18/6/2009 15:14
佢唔係拎左個獎牌去賣咩?

陸游20/6/2009 03:27
[quote]原文章由 [i]xabi_fans[/i] 於 18/6/2009 23:14 發表
佢唔係拎左個獎牌去賣咩? [/quote]
咁咪即係證明果時佢冇拎去賣lor

owen.poon20/6/2009 06:00
杜迪克都好似比人偷左個獎牌

查看完整版本: 懷斯遭爆格失歐聯獎牌