利迷論壇 » 昔日紅軍 » thank u Owen

頁: [1]

hkfowlerhk22/8/2009 07:15
thank u Owen

maybe u are the spy to help us winning the title... txs owen...:P

sitgoegg71822/8/2009 07:40
[quote]原文章由 [i]hkfowlerhk[/i] 於 22/8/2009 03:15 PM 發表
maybe u are the spy to help us winning the title... txs owen...:P [/quote]
你真係勁,你點知?

lion_yin1922/8/2009 17:00
開左齋啦條契弟

kitazawa22/8/2009 18:04
咁廢夾遜咪唔會諗買人囉

politeman23/8/2009 00:53
奧雲尋晚入左加盟曼聯後英超第一球, 恭喜晒, 希望入波陸續有黎!!!:jump

sitgoegg71823/8/2009 04:57
[quote]原文章由 [i]politeman[/i] 於 23/8/2009 08:53 AM 發表
奧雲尋晚入左加盟曼聯後英超第一球, 恭喜晒, 希望入波陸續有黎!!!:jump [/quote]
og呀?

denver23/8/2009 06:54
[quote]原文章由 [i]politeman[/i] 於 23/8/2009 08:53 發表
奧雲尋晚入左加盟曼聯後英超第一球, 恭喜晒, 希望入波陸續有黎!!!:jump [/quote]哼

前利記金童~奧雲23/8/2009 08:06
一路入多2球
但後面失番10球
支持你做神射
支持曼狗降班

owen.poon23/8/2009 08:16
佢入果球波對勝負都冇咩影響,入左都冇所謂啦。

sitgoegg71823/8/2009 09:00
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 23/8/2009 04:06 PM 發表
一路入多2球
但後面失番10球
支持你做神射
支持曼狗降班 [/quote]
睇你用戶名5似wo:hehe

冰谷大貓23/8/2009 09:22
當時都 70 分鐘三比零,睇落韋根都冇得追,我又唔介意比奧雲入下波呀……

引誘費格遜出佢做正選,然後重演對般尼既表現 n 次……:rolleyes

艾粒泳兒-雄23/8/2009 13:18
[quote]原文章由 [i]politeman[/i] 於 23/8/2009 08:53 發表
奧雲尋晚入左加盟曼聯後英超第一球, 恭喜晒, 希望入波陸續有黎!!!:jump [/quote]

你會唔會去錯壇??同埋你有幾多隻腳:stp??

sitgoegg71823/8/2009 13:28
[quote]原文章由 [i]艾粒泳兒-雄[/i] 於 23/8/2009 09:18 PM 發表

你會唔會去錯壇??同埋你有幾多隻腳:stp?? [/quote]
腳=2[color=White]x2?[/color]

東﹏不加思索〞23/8/2009 15:23
[quote]原文章由 [i]sitgoegg718[/i] 於 23/8/2009 21:28 發表

腳=2x2? [/quote]
應該係分前後 :spin2

308024/8/2009 03:23
最憎d反骨仔.

前利記金童~奧雲24/8/2009 13:33
[quote]原文章由 [i]sitgoegg718[/i] 於 23/8/2009 17:00 發表

睇你用戶名5似wo:hehe [/quote]
我係一定支持奧雲架

howardyip24/8/2009 21:24
回覆 #16 前利記金童~奧雲 的文章

難得仲有人支持owen..我都係owen fans..
搞成咁...真係....
不過作為owen fans當然想owen踢得開心

前利記金童~奧雲26/8/2009 03:21
[quote]原文章由 [i]howardyip[/i] 於 25/8/2009 05:24 發表
難得仲有人支持owen..我都係owen fans..
搞成咁...真係....
不過作為owen fans當然想owen踢得開心 [/quote]
因為支持奧雲唔關利記事
我一開始鐘意果陣係98年世界盃果下
之後都係佢慢慢令我認識利記
所以佢去左邊到  我都會支持佢

owen.poon26/8/2009 12:29
果晚見到奧雲入波個心情真係唔知點,以往佢入波我一定好開心。不過佢今次係代表49入波,當見到佢入波果刻真係好開心,但同時當見到49個分數擴大時又總會傷心

owensiu26/8/2009 23:30
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 26/8/2009 20:29 發表
果晚見到奧雲入波個心情真係唔知點,以往佢入波我一定好開心。不過佢今次係代表49入波,當見到佢入波果刻真係好開心,但同時當見到49個分數擴大時又總會傷心 [/quote]

睇開d, 佢入果球同賽果影響不大

apology27/8/2009 02:09
[quote]原文章由 [i]owensiu[/i] 於 27/8/2009 07:30 發表

睇開d, 佢入果球同賽果影響不大 [/quote]

對賽果影響大同細其實冇咩關係

只要佢披住件狗皮入波
其他野都已經唔關事喇

fatantony27/8/2009 06:11
睇見佢入BALL向狗迷慶祝時,真係覺得25雲好冇血性 :kill:kill

前利記金童~奧雲28/8/2009 11:12
[quote]原文章由 [i]fatantony[/i] 於 27/8/2009 14:11 發表
睇見佢入BALL向狗迷慶祝時,真係覺得25雲好冇血性 :kill:kill [/quote]
唔通同邊個慶祝:stp

fatantony28/8/2009 22:18
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 28/8/2009 19:12 發表

唔通同邊個慶祝:stp [/quote]

朋友,我唔知你理解能力有問題,還是我表達得差. :stp
我只係覺得25雲冇血性(呢個係我感覺),我話Q知佢同邊D四腳動物慶祝.
我個人意見: 支持25雲入BALL = 支持49000 = 四腳動物  :bebe

[[i] 本文章最後由 fatantony 於 29/8/2009 06:20 編輯 [/i]]

ML1710198029/8/2009 06:34
[quote]原文章由 [i]fatantony[/i] 於 29/8/2009 06:18 發表

我只係覺得25雲冇血性(呢個係我感覺),我話Q知佢同邊D四腳動物慶祝.
我個人意見: 支持25雲入BALL = 支持49000 = 四腳動物  :bebe [/quote]

x2, ignore 259's 9

sitgoegg71829/8/2009 07:35
[quote]原文章由 [i]fatantony[/i] 於 29/8/2009 06:18 AM 發表

我個人意見: 支持25雲入BALL = 支持49000 = 四腳動物  :bebe [/quote]
x2,呢度有冇人係四腳動物?

查看完整版本: thank u Owen