利迷論壇 » 昔日紅軍 » 自選利記最愛陣容- Anfield's Best & Worst Eleven

頁: [1]

神與老麥17/11/2009 22:03
自選利記最愛陣容- Anfield's Best & Worst Eleven

[url=http://hk.myblog.yahoo.com/bo_kiu/article?mid=6085]http://hk.myblog.yahoo.com/bo_kiu/article?mid=6085[/url]

當然每人看法都會不同,
希望可以藉著此帖和各個年代的利迷來一些交流,
讓大家都可以了解一下對方的一些看法!:lfcscarf

雞翼21/11/2009 11:12
兄弟
呢個係你個BLOG?

謝拉特-G821/11/2009 11:17
個Blog主係咪好憎謝拉特
無論正選同後備都冇佢既
有杜辛拿都冇謝仔= ="

21/11/2009 12:06
[quote]原文章由 [i]謝拉特-G8[/i] 於 21/11/2009 19:17 發表
無論正選同後備都冇佢既
有杜辛拿都冇謝仔= =" [/quote]
tmacgerrard係咪你?
巴布同杜辛拿係worst陣容, 睇清楚先啦
而且, 唔愛謝拉特同歷查都唔係咩大問題, 個人喜好o者

神與老麥22/11/2009 20:20
[quote]原文章由 [i]雞翼[/i] 於 21/11/2009 19:12 發表
兄弟
呢個係你個BLOG? [/quote]係呀~~
:lfcflag

神與老麥22/11/2009 20:24
[quote]原文章由 [i]謝拉特-G8[/i] 於 21/11/2009 19:17 發表
無論正選同後備都冇佢既
有杜辛拿都冇謝仔= =" [/quote]我當然唔憎謝仔,除左奧雲同伊坦積,所有打過利記o既人我都唔會憎
:yell

神與老麥22/11/2009 20:28
[quote]原文章由 [i]恆[/i] 於 21/11/2009 20:06 發表

tmacgerrard係咪你?
巴布同杜辛拿係worst陣容, 睇清楚先啦
而且, 唔愛謝拉特同歷查都唔係咩大問題, 個人喜好o者 [/quote]嗯...係呀!~:lfcscarf
即係當年NBA我捧公牛,人人都知最好波果個一定係Jordan啦!!~但我就偏偏最愛Rodman同三分王Steve Kerr...
:adore

HTOP25/11/2009 10:47
您個 BLOG 幾好wor~~:lfcscarf

dennisconan272/12/2009 14:35
[quote]原文章由 [i]神與老麥[/i] 於 23/11/2009 04:28 發表
嗯...係呀!~:lfcscarf
即係當年NBA我捧公牛,人人都知最好波果個一定係Jordan啦!!~但我就偏偏最愛Rodman同三分王Steve Kerr...
:adore [/quote]

我都鐘意rodman,太正la,仲有古高同柏賓...

回說你ge陣容,我相信我同你染紅日子應該差唔多....

[[i] 本文章最後由 dennisconan27 於 2/12/2009 22:37 編輯 [/i]]

維兄9/1/2010 06:38
利華好野黎嫁喎...佢一路進步緊

evolution9/1/2010 14:04
== leiva 有冇咁差

supersheep9/1/2010 19:01
[quote]原文章由 [i]神與老麥[/i] 於 23/11/2009 04:24 發表
我當然唔憎謝仔,除左奧雲同伊坦積,所有打過利記o既人我都唔會憎
:yell [/quote]
加多迪奧夫:rolleyes

查看完整版本: 自選利記最愛陣容- Anfield's Best & Worst Eleven