利迷論壇 » 昔日紅軍 » 韋斯咸相中羅比堅尼

頁: [1]

qerr22/1/2010 13:42
韋斯咸相中羅比堅尼

[url]http://web.macauslot.com/soccer/html/news/newsframe2.html[/url]

韋 斯 咸 要 在 今 個 月 為 球 隊 添 置 1名 前 鋒 已 是 一 個 不 爭 的 事 實 ,據 媒 體 透 露 他 們 現 正 密 切 留 意 熱 刺 的 洛 比 堅 尼 。

韋 斯 咸 主 席 表 示 會 幫 助 球 隊 領 隊 蘇 拿 增 強 球 隊 實 力 ,而 購 置 前 鋒 是 優 先 考 慮 的 。 在 去 年 12月 洛 比 堅 尼 成 為 了 多 間 球 會 羅 致 的 目 標 ,當 中 包 括 些 路 迪 、 新 特 蘭 和 阿 士 東 維 拉 。

雖 然 有 報 導 指 韋 斯 咸 最 初 打 算 租 借 洛 比 堅 尼 遭 到 拒 絕 ,但 球 會 主 席 表 示 為 蘇 拿 提 供 800萬 鎊 轉 會 費 。 另 外 ,摩 納 哥 的 古 莊 臣 和 布 力 般 流 浪 的 麥 卡 菲 同 樣 成 為 了 韋 斯 咸 的 轉 會 目 標 。

羅比仔踢得好地地做咩要走0者
如果而家真係去韋斯咸
今年暑假又會唔會出現係白鹿徑
話'回家的感覺真好'0尼?

vgJ9kea1200222/1/2010 16:29
堅尼同列立反左面
離開熱次唔奇

jjjjjjk23/1/2010 04:16
come back to liverpool :lfcscarf

i wish :sadcry

Stevie_the_Reds23/1/2010 07:04
COME BACK ROBBIE?

小Kewell23/1/2010 16:24
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 23/1/2010 00:29 發表
堅尼同列立反左面
離開熱次唔奇 [/quote]
下....咩事呀....?

幸運之神23/1/2010 16:58
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 24/1/2010 00:24 發表

下....咩事呀....? [/quote]

好似係輸左波仲去開 party... 有錯請指正

vgJ9kea1200223/1/2010 17:12
[quote]原文章由 [i]幸運之神[/i] 於 24/1/2010 00:58 發表

好似係輸左波仲去開 party... 有錯請指正 [/quote]
好似反而係領隊同班球員開party
期間堅尼得罪左列立掛

其實堅尼番左熱次表現一直都唔係話好好

超級利記迷23/1/2010 17:24
返來利記啦:rolleyes

派利走左..應該無咁"夾心人"feel:cry

KELVINPC102624/1/2010 11:11
遇多7年有好野睇

維路斯昂24/1/2010 15:22
[email protected]@
韋斯咸唔係好窮既咩....?
就算熱刺願意放.....都最少5-6m
韋斯咸都未必出得到[email protected]@

supersheep24/1/2010 18:22
[quote]原文章由 [i]維路斯昂[/i] 於 24/1/2010 23:22 發表
[email protected]@
韋斯咸唔係好窮既咩....?
就算熱刺願意放.....都最少5-6m
韋斯咸都未必出得到[email protected]@ [/quote]
5-6M我地買返仲好.:)

hosum010525/1/2010 02:15
[quote]原文章由 [i]supersheep[/i] 於 25/1/2010 02:22 發表

5-6M我地買返仲好.:) [/quote]

好wor, 仲唔賺返佢地一次:luf

bayen25/1/2010 04:37
橫掂件十號吉左...
羅比仔返黎..好嗎?

vgJ9kea1200225/1/2010 13:47
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 25/1/2010 12:37 發表
橫掂件十號吉左...
羅比仔返黎..好嗎? [/quote]
始終佢已經退步緊
唔好啦
買番d當打/上升緊既新血好過啦
上年都証明佢唔岩利記

沙比•F托利斯^^25/1/2010 14:17
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 25/1/2010 21:47 發表

始終佢已經退步緊
唔好啦
買番d當打/上升緊既新血好過啦
上年都証明佢唔岩利記 [/quote]

就係經過上年我覺得佢係岩ga...
只不過佢做左權力鬥爭ge犧牲品o者...

vgJ9kea1200225/1/2010 16:13
[quote]原文章由 [i]沙比•F托利斯^^[/i] 於 25/1/2010 22:17 發表

就係經過上年我覺得佢係岩ga...
只不過佢做左權力鬥爭ge犧牲品o者... [/quote]
利記又打單箭頭
佢又鐘意番後做教炮

無疑堅尼走位係好叻
但始終佢鐘意番後囉波呢個煩
熱次今年唔用佢咪就係咁解
太刻意番後囉波
搞到前面無人

bayen26/1/2010 01:11
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 26/1/2010 00:13 發表

利記又打單箭頭
佢又鐘意番後做教炮

無疑堅尼走位係好叻
但始終佢鐘意番後囉波呢個煩
熱次今年唔用佢咪就係咁解
太刻意番後囉波
搞到前面無人 [/quote]

我始終覺得長遠.唔可以打死單箭頭...
王子真係會死..

有智慧既球員.我覺得就會夾到我地.
keane 5-8m..合理價.

vgJ9kea1200226/1/2010 04:28
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 26/1/2010 09:11 發表

我始終覺得長遠.唔可以打死單箭頭...
王子真係會死..

有智慧既球員.我覺得就會夾到我地.
keane 5-8m..合理價. [/quote]
咁堅尼鐘意番後囉波
(仲要真係好刻意果隻,睇熱次波好多時佢明明向以向前走位,俾位俾其他球員上,但佢又會拉番後囉波,隊友見佢係隊長又係唔敢唔俾佢,唔係話堅尼呢隻打法係錯,但要睇睇領隊咩指示同埋拍檔係邊個,前年佢拍貝碧呢種打法好成功)
變相其實又咪單箭頭
夾硬要佢改變呢種風格
佢又唔鐘意(果陣咪咁既情況所以先令佢表現咁差,再後期少少佢先肯真正留係前面走位等機會咪即刻有波入囉)

RioAddict31/1/2010 06:50
傳 Keane 會去新特蘭啊......唉~~

owen.poon1/2/2010 09:08
而家話堅尼去新特蘭呀,點都好,支持k7

vgJ9kea120021/2/2010 19:14
宜家傳些路迪[email protected]@

iiiii1111/2/2010 20:40
唉  去左celtic  (loan)

查看完整版本: 韋斯咸相中羅比堅尼