利迷論壇 » 昔日紅軍 » 基維爾 Agent 痛責英國的庸醫

頁: [1]

RioAddict1/2/2010 18:01
基維爾 Agent 痛責英國的庸醫

唉...已經唔係第一次指責......原來賓sir近來想問佢地拎澳洲或其他好醫生 contact, 請來醫王子......:donno

[url]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1247743/Harry-Kewells-agent-slams-British-medics-wasted-career-Leeds-Liverpool-man.html?ITO=1490[/url]

vgJ9kea120021/2/2010 19:14
慘慘慘

Glas2/2/2010 07:32
如果係真既話...
唔該真係換左本身個班友佢...

擁護利物浦2/2/2010 10:34
[quote]原文章由 [i]Glas[/i] 於 2/2/2010 15:32 發表
如果係真既話...
唔該真係換左本身個班友佢... [/quote]

上年已經被賓sir換左

小Kewell2/2/2010 11:21
傷病真係會決定左球員既光輝......
無奈蝦仔俾呢班庸醫 醫......
而家都好少睇佢有咩傷痛....

LFC Fans2/2/2010 12:32
呢個問題我地係呢個壇都講左好耐啦!所以有理由相信,英國果邊無人係唔知的,呢個基本係公開既祕密黎。

聽聞利物浦大學唔單止有運動醫學系,仲係頗聞名的說,如是真的話,都算諷刺。

kakan2/2/2010 16:52
睇到都唔知開心定唔開心~
内部都知道軍醫唔work~
知道問題但未解決唔到~

[[i] 本文章最後由 kakan 於 3/2/2010 00:54 編輯 [/i]]

查看完整版本: 基維爾 Agent 痛責英國的庸醫