利迷論壇 » 昔日紅軍 » 沙比 + 艾比

頁: [1]

謝拉昇28/3/2010 20:17
沙比 + 艾比

皇馬領先馬體會2-1
第一球沙比入波
第2球沙比絕招,超靚既長傳
艾比路亞射入世界波

真係好掛住佢地2個!!!!!!

Steve81328/3/2010 20:23
沙比 x 艾比路亞

沙比角球執雞 追番馬體會 1:1

第2球..靚到呢...沙比30碼長傳俾艾比路亞 , 艾比路亞一控一過一射...妙到呢!!!

雖然唔like 皇馬,但今場佢地2過真係踢得好好

恭喜哂 艾比路亞係皇馬第一球

Steve81328/3/2010 20:24
哈哈,你快過我tim...

Steve81328/3/2010 20:26
沙比輸 12 碼 ..ah..

晏非路大帝29/3/2010 03:52
沙比又係呢個位入[email protected]@,第2球真係無得頂,長傳王沙比!艾比路亞都處理得好..遺憾最尾沙比都輸番個十二碼比人..

謝拉昇29/3/2010 05:45
哈哈
個球沙比真係比個好靚
當我睇到皇馬個球員控完再拒埋入去再巧妙咁射入
我都唔清楚佢係邊個
原來係艾比路亞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

謝拉昇29/3/2010 05:47
艾比路亞好似唔係第一球
之前對薩雷斯都有入過一球呀

不過見佢地2個合作真係諗起佢地響利記!!

英倫10號奧雲仔29/3/2010 08:53
[quote]原文章由 [i]謝拉昇[/i] 於 3.29.2010 13:47 發表
艾比路亞好似唔係第一球
之前對薩雷斯都有入過一球呀

不過見佢地2個合作真係諗起佢地響利記!! [/quote]
[url]http://www.lfc.org.hk/forum/viewthread.php?tid=89974&extra=page%3D1[/url]

WAI1129/3/2010 12:46
[quote]原文章由 [i]謝拉昇[/i] 於 29/3/2010 13:45 發表
哈哈
個球沙比真係比個好靚
當我睇到皇馬個球員控完再拒埋入去再巧妙咁射入
我都唔清楚佢係邊個
原來係艾比路亞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
我以為希古恩黎:hyper

肥良30/3/2010 07:39
[quote]原文章由 [i]WAI11[/i] 於 29/3/2010 20:46 發表

我以為希古恩黎:hyper [/quote]

最後希古恩都有一球:shy

阿烽30/3/2010 07:49
[quote]原文章由 [i]Steve813[/i] 於 29/3/2010 04:23 發表
沙比角球執雞 追番馬體會 1:1

第2球..靚到呢...沙比30碼長傳俾艾比路亞 , 艾比路亞一控一過一射...妙到呢!!!

雖然唔like 皇馬,但今場佢地2過真係踢得好好

恭喜哂 艾比路亞係皇馬第一球 [/quote]
艾比路亞今次第二球啦.
之前對薩雷斯都有一球

ilikechong30/3/2010 15:01
沙比仔助攻比艾比果球好正/_\好掛住佢

edmondwch5/4/2010 16:31
我都好掛住呢一 pair 正脾~

查看完整版本: 沙比 + 艾比