利迷論壇 » 昔日紅軍 » 托利斯欠利物浦球迷的一個交代

頁: [1] 2

懷斯之黃金左腳1/2/2011 02:59
托利斯欠利物浦球迷的一個交代

雖然佢轉左會, 但我覺得佢還欠我地一個交代

點解出爾反爾, 點解咁遲先提出轉會, 由始而終都無出黎講過野

我希望佢出黎交代下

smartpighk1/2/2011 03:03
人家都是車人啦 !!有咩好交代姐 !我個人認為人家都打份工姐 !!轉工要為咩交代姐 !!如果是fans 只怪太用心姐 !!愛club 就夠啦 !!如果計hurt 就當年o云重hurt 啦 !!今次起碼有返咁多錢 !!!!

[email protected]1/2/2011 03:05
上年夏天已經有去意...

alan_cheung1/2/2011 03:06
雖然我都好想知, 不過算, 佢都走左, 係時候重新上路

adwinyip1/2/2011 03:09
可能會o係佢下本自傳先爆料呢, 甘米仲有talking point, 之但係原來所謂"原因"都o係呢到睇過晒, 什麼whie liquid, 正副隊長迫宮甘, 真正原因米又係佢耳後見腮.

bebetochong1/2/2011 03:09
唔洗交代啦, 托利斯之前為利記入左咁多波, 走既時候仲要幫利記賺一大筆, 仲想點喎.

畢彼特1/2/2011 03:10
交代!?
我上twitter無意睇到一句野  托里斯講左一句野

佢令我del埋心裡面僅存既一份感情

懷斯之黃金左腳1/2/2011 03:10
[quote]原文章由 [i]smartpighk[/i] 於 1/2/2011 11:03 發表
人家都是車人啦 !!有咩好交代姐 !我個人認為人家都打份工姐 !!轉工要為咩交代姐 !!如果是fans 只怪太用心姐 !!愛club 就夠啦 !!如果計hurt 就當年o云重hurt 啦 !!今次起碼有返咁多錢 !!!! [/quote]
乜你真係覺得做利物浦既球員, 全球幾百萬利迷既偶像, 只係打份工咁簡單?

如果佢都係咁諗...我無野好講

bee10041/2/2011 03:11
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 1/2/2011 11:10 發表
交代!?
我上twitter無意睇到一句野  托里斯講左一句野

佢令我del埋心裡面僅存既一份感情 [/quote]
講左D咩=.=我冇佢TWITTER

karasyiu1/2/2011 03:12
祝你唔好似舒夫真高甘啦~~

gil1/2/2011 03:12
回覆 #6 bebetochong 的文章

right

lwqqa1/2/2011 03:15
由佢啦
佢轉車仔已經預左冇比球迷一個交代
殘車係佢上
無歐冠到時你喊都冇用
而且我對利的前景是非常樂觀的
走係你決定
我不會僧恨你
因為你幫利記太多
但當季尾你才發現轉錯會
那麼就只有被恥笑的份

eric05121/2/2011 03:16
[quote]原文章由 [i]karasyiu[/i] 於 1/2/2011 11:12 發表
祝你唔好似舒夫真高甘啦~~ [/quote]
祝你....嗯.....好似舒夫真高......甘啦~~

hosum01051/2/2011 03:19
[quote]原文章由 [i]karasyiu[/i] 於 1/2/2011 11:12 發表
祝你唔好似舒夫真高甘啦~~ [/quote]

祝你唔好, 似舒夫真高甘啦~~:hyper

Lok1/2/2011 03:21
[quote]原文章由 [i]eric0512[/i] 於 1/2/2011 11:16 發表

祝你....嗯.....好似舒夫真高......甘啦~~ [/quote]

做人又唔好咁刻薄

你祝福人地既同時
阿積士迷都可以咁樣祝福阿蘇
紐卡素迷亦可以咁樣祝福卡路爾
又何必呢...

大家好來好去就算啦
50m 都已經收足啦
無謂咁啦

chrisho1/2/2011 03:23
佢太識講野啦....甜言蜜語.....好多好好聽既說話

唔係我地都唔洗信到佢十足十啦

其實都知佢點解要走,佢認為我地無前四,踢唔到歐聯

就算有其他原因,都只不過係加速佢走既因素....

clivetsang1/2/2011 03:47
[quote]原文章由 [i]chrisho[/i] 於 1/2/2011 11:23 發表
佢太識講野啦....甜言蜜語.....好多好好聽既說話

唔係我地都唔洗信到佢十足十啦

其實都知佢點解要走,佢認為我地無前四,踢唔到歐聯

就算有其他原因,都只不過係弁?... [/quote]

人都已經去左車仔啦
仲需要交代咩?
去左車仔已經交代晒...

30801/2/2011 03:52
有乜好交代,晤通真係要?交交嗎?算吧啦!

hong~1/2/2011 04:15
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 1/2/2011 11:11 發表

講左D咩=.=我冇佢TWITTER [/quote]

講左D咩? x2

Aussie1/2/2011 04:16
50m就係最好嘅交代

kelvintkn1/2/2011 04:20
[quote]原文章由 [i]hong~[/i] 於 1/2/2011 12:15 發表

講左D咩? x2 [/quote]

I guess this is the one from twitter:

anfieldonline Anfield Online
by empireofthekop
Torres: "It is the dream for every top class footballer to play at a top class club and now I can do that."

paul_tomkins Paul Tomkins
RT @ponderthepoint: TORRES ON CHELSEA: "It's every footballer's dream to play for a big club and I can finally do that now"

[[i] 本文章最後由 kelvintkn 於 1/2/2011 12:31 編輯 [/i]]

tyrone1/2/2011 04:22
[quote]原文章由 [i]懷斯之黃金左腳[/i] 於 1/2/2011 10:59 發表
雖然佢轉左會, 但我覺得佢還欠我地一個交代

點解出爾反爾, 點解咁遲先提出轉會, 由始而終都無出黎講過野

我希望佢出黎交代下 [/quote]

o車, 呢d有咩好講??你唔諗下我地自己買果兩個人返黎咪又係同一個情況
咁阿so同卡路爾又欠ajax同newcastle一個交代??

路爾斯加西亞1/2/2011 04:26
各行各路,不需要交代。

Lok1/2/2011 04:30
[quote]原文章由 [i]tyrone[/i] 於 1/2/2011 12:22 發表

o車, 呢d有咩好講??你唔諗下我地自己買果兩個人返黎咪又係同一個情況
咁阿so同卡路爾又欠ajax同newcastle一個交代?? [/quote]

點講都無用啦
根本而家太多人火遮眼
已經唔理智

基本上用緊兩把尺去睇野
過一排會好D架啦

[[i] 本文章最後由 Lok 於 1/2/2011 12:31 編輯 [/i]]

redsbrian1/2/2011 04:36
我覺得球會欠 T9 一個交代 ..
年年都話要加強, 年年都話要爭標.. 結果炒教練, 老細得個講字!!

而家佢走 仲帶左 carroll 比我地 仲有 15m 落袋!!
Torres, hope you all the best!
希望你入多d波 但係唔係星期日pls`

leinad1/2/2011 04:41
Sorry 要舊事重提. 而家已經好過姓奧果個走果時好好多啦.....
佢唔交代就係最好0既交代. 講咁多0野, 最後都係要球場上一決高下~~~

Lok1/2/2011 04:44
[quote]原文章由 [i]redsbrian[/i] 於 1/2/2011 12:36 發表
我覺得球會欠 T9 一個交代 ..
年年都話要加強, 年年都話要爭標.. 結果炒教練, 老細得個講字!!

而家佢走 仲帶左 carroll 比我地 仲有 15m 落袋!!
Torres, hope you all the best!
希望你入多d波 但係唔係星 ... [/quote]

都唔知嬲咩...
要怪就怪自己球會唔爭氣
年年賣主力
高層鬥爭無日無之

而家走左又收番50M
夠錢比利物浦買一對新前鋒
有咩咁對利物浦唔住

要數對唔住利物浦
有排都未排到佢啦

做人向前看, 唔好成日做怨男怨婦啦!

[[i] 本文章最後由 Lok 於 1/2/2011 12:46 編輯 [/i]]

tc21h1/2/2011 04:49
回覆 #1 懷斯之黃金左腳 的文章

祝你好似舒夫真高甘啦!!

william4291/2/2011 04:57
好想好想黎緊痛撃殘車!!!
It is the dream for every top class footballer to play at a top class club and now I can do that~~
but just now!!!
All will be changed at the end of the season!!!

~~阿風~~1/2/2011 04:59
回覆 #27 Lok 的文章

兄弟你呢個回覆真係要like
完全係我心聲

人地打份工姐
唔好下下真係當人地聖人
鬧到d說話幾咁難聽

有人版友仲話人反轉豬肚
我就覺得大家咁話啦

Regis1/2/2011 05:01
看到藍衣的托利斯真是不是味兒...

但你為我們付出過的不會忘記!
你親吻會徽我都不會忘記!

YNWA,and good luck

apology1/2/2011 05:15
轉會窗就關之前先交transfer request
搞到利記上上下下人人手忙腳亂
負責轉會既小組包括HENRY、高莫利、king同其他上上下下既員工做到死就係想即日seal返幾個deal
即時要搵另一個前鋒頂替
25m, 還價, 30m, 還價, 35m, 焗比!
晒老闆時間晒人心機
為左一個人既wrong timing而搞到成個club既staff都wrong timing

為促成轉會而辛苦忙碌既staff覺得驕傲
為左一班只能夠以極短時間處理並決定50m(caroll, ashley young, micah richards)以上轉會費既管理層而鼓掌

然後.... 見到... 球迷.... 輕描淡寫... 一句... "佢都係打份工姐?"

超級利記迷1/2/2011 05:21
叫佢算把啦

一個爛車球員...你想佢同你地交代d乜

佢再口多多..我會懷疑佢意圖擾敵

出左呢個門口...已經交代哂..唔通畫公仔要畫出腸:bye

間中在線1/2/2011 05:28
作為利迷,唔開心就梗有
我做利迷唔多唔少都因為f9
f9比左好多美好回憶我地
祝福佢有好既未來

nownow72721/2/2011 05:32
諗深一層,
佢係為左rafa而來,
而家改朝換代,
走都係好正常,
只係期望唔好搞到連拿都有離心就還得神落了

jokaoo1/2/2011 05:33
sometimes, not only his willl, the club, the owner and the buyer and the target players push him to this ending

zerojn19751/2/2011 05:36
佢走唔可惜,仲一早覺得應該賣佢換其他前鋒補充,所以個人感情上好開心,因為我唔係托迷...

但佢應該早D講想走,唔會咁多人難受,同埋你諗返佢今季嘅表現,行行企企唔追波,想返起就真係火滾,

好多單刀波都比人追返轉頭,即係係咪一早已經知道自己會走?奇怪無態都唔應該咁差,仲要唔交波自己係咁去,

同之前嘅F9係2個人,仲以為佢今年比鬼上身,依家諗返起.....真係覺得好無球員道德,連帶學神都比佢害埋~

G8G8G81/2/2011 05:42
我唔覺得利記係受害者
一個換兩個

再講試下幻想呢單野發生係其他球隊身上
我想信你地都係覺得冇咩大不了

點解發生係利記身上,torres就係二五仔?
唔諗下torres為利記做左幾多?利記又俾左咩佢?

唔好咁雙重標準啦

晏菲露1/2/2011 05:44
算啦, 講咩都一定俾人插, 專心踢波好過啦
同男朋友分手, 死都要問點解分手一樣, 做人灑脫d啦

hong~1/2/2011 05:47
[quote]原文章由 [i]kelvintkn[/i] 於 1/2/2011 12:20 發表

I guess this is the one from twitter:

anfieldonline Anfield Online
by empireofthekop
Torres: "It is the dream for every top class footballer to play at a top class club and now I  ... [/quote]

ths師兄:bye

睇完都....無咩感覺
淨係期待利記既將來
好似winning買左新人, 好想快d放佢落場玩咁~

查看完整版本: 托利斯欠利物浦球迷的一個交代