利迷論壇 » 昔日紅軍 » 我覺得英國利迷下場一定會拍手比Torres!

頁: [1] 2

諗唔到叫乜3/2/2011 14:53
我覺得英國利迷下場一定會拍手比Torres!

始終Torres為利物浦負出左咁多!
講真見到自己球隊咁既成績
對於一個前鋒黎講仲可以等多幾多年..
想走真係好正常呀!
理性講句雖然利物浦近兩年都無獎..
但至少有一年聯賽第2加歐聯又4強都係靠Torres!
所以我覺得利迷心目中始終仲好中意Torres!!
至少我都係呀!!

leon1992683/2/2011 14:55
:thumbup:

apology3/2/2011 14:57
等佢返Anfield果時睇下咪知囉

cwbrian3/2/2011 14:57
3個字 好難講
不過以我覺得 唔噓爆佢都算比面

ronaldhsbc3/2/2011 14:58
我覺得大家覺不相欠,但我一定唔會俾掌聲佢

幸運之神3/2/2011 14:59
[quote]原文章由 [i]ronaldhsbc[/i] 於 3/2/2011 22:58 發表
我覺得大家覺不相欠,但我一定唔會俾掌聲佢 [/quote]

同意

Thirteen3/2/2011 15:00
我覺得英國利迷仲激wor, 你諗下佢地燒球衣.
我估佢地一定會用勁大張banner寫 judas torres
/ who betrayed us / you'll walk alone!!!

SiU康3/2/2011 15:02
下=.=燒埋佢件波衫都拍手俾佢- -?

lwqqa3/2/2011 15:03
我會當佢普通球員咁~
佢入我地波我咪噓佢lo

米高3/2/2011 15:03
噓爆佢喇25dog

samchan2002023/2/2011 15:09
下場車仔主場,好難分是車迷還是利迷的掌聲~

下屆利記主場就見真章,

其實我覺得利迷好大量的了,so far睇波10幾年,會被boo的倒伐球員只有兩個,owen和迪奧夫。(馬斯5g會5會)

至於,托里斯如想和利迷保持好關係,只少要好似xabi禁寫返封家書答謝球迷。

Masch3/2/2011 15:13
[quote]原文章由 [i]諗唔到叫乜[/i] 於 3/2/2011 22:53 發表
我覺得英國利迷下場一定會拍手比Torres!. [/quote]

咁你就真係錯得好緊要

[quote]原文章由 [i]諗唔到叫乜[/i] 於 3/2/2011 22:53 發表
所以我覺得利迷心目中始終仲好中意Torres!! [/quote]

呢句說話只係你嘅心聲

hwandrew3/2/2011 15:14
Who is Torres?

積積3/2/2011 15:17
我一定唔會拍手俾 Torres

gerchan3/2/2011 15:18
無可能!!!!

chungchung133/2/2011 15:18
都係果句///
我一早已覺得佢係我地其中一位legend
10年8年後,大家都會重溫torres帶比大家的入波

hwandrew3/2/2011 15:22
Legend would not act like this.
Please dont misuse the word legend.

True legend: Gerrard, King .

Torres haven't won anything for us.
The way he left us made him far away from legend.

積積3/2/2011 15:22
[quote]原文章由 [i]chungchung13[/i] 於 3/2/2011 23:18 發表
都係果句///
10年8年後,大家都會重溫torres帶比大家的入波 [/quote]

一個為左個人利益拋棄球會既人
佢仲配做我地既 legend 咩

:sleep

edwin94133/2/2011 15:25
吾系佢主场燒波衫都偷笑

liverpoolegend3/2/2011 15:29
我就係等緊torres寫信返利記..

hong0333/2/2011 15:32
[quote]原文章由 [i]chungchung13[/i] 於 3/2/2011 23:18 發表
都係果句///
10年8年後,大家都會重溫torres帶比大家的入波 [/quote]
佢而家既身份同25雲一樣
legend?
除非你連葉繼歡都當legend
咁佢都算係既..........
而家有無人重溫25雲d入波
我睇真是少之有少.......
真是無咩資格俾人去回味:rolleyes

Yasuhiko3/2/2011 15:36
其實佢都係打份工, 好來好往ja

mamomo3/2/2011 15:51
[quote]原文章由 [i]hong033[/i] 於 3/2/2011 23:32 發表

佢而家既身份同25雲一樣
legend?
除非你連葉繼歡都當legend
咁佢都算係既..........
而家有無人重溫25雲d入波
我睇真是少之有少.......
真是無咩資格俾人去回味:rolleyes [/quote]

不知所謂o既比喻~

yourtimeisup3/2/2011 15:52
走左仲要諷刺利記唔係top club
佢無講的話可能都會有掌聲

積積3/2/2011 15:53
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 3/2/2011 23:52 發表
走左仲要諷刺利記唔係top club
佢無講的話可能都會有掌聲 [/quote]

佢咁樣離開利記
就預左唔會再有掌聲架啦

諗唔到叫乜3/2/2011 15:54
[quote]原文章由 [i]chungchung13[/i] 於 3/2/2011 11:18 PM 發表
都係果句///
絕對同意呀!!

kennygayson3/2/2011 15:55
都係果句///

我而家都有睇番d入波,但佢只係利記咁多年歷史𥚃面其中一個球員而已.....
legend?佢E世都唔會做到....

happy631013/2/2011 15:56
[quote]原文章由 [i]Yasuhiko[/i] 於 3/2/2011 23:36 發表
其實佢都係打份工, 好來好往ja [/quote]
睇唔出呢個transfer timing對利記有幾好:md56

kennygayson3/2/2011 15:57
[quote]原文章由 [i]Yasuhiko[/i] 於 3/2/2011 23:36 發表
其實佢都係打份工, 好來好往ja [/quote]

唔好再講咩打份工啦,都講過球員唔係普通打工仔,佢地做任何野,都要向公眾交代同承擔...

cchow3/2/2011 16:00
妄想

主場球迷唔鬧爆佢都偷笑...
何況俾掌聲佢??

我自己都覺得佢今次轉會有有問題
絕對唔係一個利物浦球員應該做既野

iiiii1113/2/2011 16:01
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

幸運之神3/2/2011 16:02
我唔叫好憎佢, 但佢絕對唔係 LFC Legend...
一個冠軍都冇幫我地拿過既 Legend ?
咁都叫 Legend 咁呢個真係 Legend 喇...

hong0333/2/2011 16:02
[quote]原文章由 [i]mamomo[/i] 於 3/2/2011 23:51 發表

不知所謂o既比喻~ [/quote]
我覺得佢同犯左法無咩分別
唔想再同人嘈
你支持當佢legend我無所謂
但是我只會當佢係普通球員
但是如果佢對利記入波我一樣會柴佢台

mamomo3/2/2011 16:05
[quote]原文章由 [i]hong033[/i] 於 4/2/2011 00:02 發表

我覺得佢同犯左法無咩分別
唔想再同人嘈
你支持當佢legend我無所謂
但是我只會當佢係普通球員
但是如果佢對利記入波我一樣會柴佢台 [/quote]

只表示你o既比喻極不恰當同有沒有當佢係 legned 並無關係!

[email protected]3/2/2011 16:07
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 3/2/2011 23:22 發表

一個為左個人利益拋棄球會既人
佢仲配做我地既 legend 咩

:sleep [/quote]
巴布都係今個轉會窗離隊,官網對兩者既反應都有幾大分別...

snoopyyau3/2/2011 16:13
佢射飛機時, 我就會比掌聲佢..

mamomo3/2/2011 16:14
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 4/2/2011 00:07 發表

巴布都係今個轉會窗離隊,官網對兩者既反應都有幾大分別... [/quote]

係巴布轉會事情上,球會o既做法,感覺有點兒過份~

sms3/2/2011 16:16
唔噓佢已經偷笑啦
當日佢係唔啱嘅timing要求transfer request
跣利物浦一獲, 就預咗同我地勢不兩立
如果佢早啲要求transfer request/暑假先至走, 咁或者會得到我地體諒

Masch3/2/2011 16:19
[quote]原文章由 [i]mamomo[/i] 於 4/2/2011 00:05 發表

只表示你o既比喻極不恰當 [/quote]

我都覺得不恰當
因為相比起托利斯
奧雲行為仿佛係天使

起碼佢有成個暑假比我地搵人
起碼佢去西甲
起碼佢去曼聯前首選係我地

lowbppl3/2/2011 16:20
我一定唔會

查看完整版本: 我覺得英國利迷下場一定會拍手比Torres!