利迷論壇 » 昔日紅軍 » 托里斯剖白離開利物浦原由

頁: [1]

30804/2/2011 17:24
托里斯剖白離開利物浦原由

[按此打開] [隱藏]
[attachimg]6824355[/attachimg]
  在穿上車路士球衣的首個記招中,費南度·托里斯真誠地講述了他離開利物浦的心路歷程。

他透露早在轉會窗關閉前十至十二天,即車路士向利物浦出價前,他已決定離開。是他主動向球會要求離隊的:「當我知悉利物浦和車路士正談論此事〔對他的收購〕之時,我告訴他們〔利物浦會方〕決定已作出了。是我首先找領隊〔杜格利殊〕去告訴他們的。」他也表示當時他已認定車路士是他職業生涯的下一站。

感到紅軍的野心大不如前是他離開的主因:「事情在過去的一年轉變了很多。」重心球員如沙比·亞朗素與馬斯查蘭奴的離去令他質疑球會對奪標的誠意。他說他明白利物浦正在重建當中,但他沒有時間等待。利物浦球迷對他的痛恨他深深理解,但他強調上半季表現不佳與他有離心無關,只是世界盃後的狀態低沉而已。他心中仍尊重及愛戴利物浦球迷,若星期日取得入球他也不會作出慶祝。

被問及作為英超轉會費最高的球員有沒有壓力,他滿有信心的表示他當日加盟利物浦時轉會費也很高昂,對此情况駕輕就熟。他也很期待與杜魯巴、安歷卡等隊友合作的機會。

佢有冇機會慶祝先算啦~~~

13164/2/2011 17:33
佢擺明就睇唔起利物浦!無論下季還是下下季,我10000000個衷心希望利物浦能比車路士更快取得重要錦標,證明佢有眼無珠!

edwin94134/2/2011 17:41
屈埋沙比

iiiii1114/2/2011 22:23
YOU'LL REGRET THAT.....

fatantony4/2/2011 23:06
你真係慳D啦

mrs.agger4/2/2011 23:08
唔好講笑啦
我真係唔覺得佢有幾重視利迷
根本就唔將利記同利迷放在眼內
如果真係CARE利迷
就唔係到而家先出黎講野

所以話乜野燒波衫 多餘
當年到而家 謝仔都愛利記愛利迷
見到利迷燒波衫先會有感覺 會心痛 會反省係咪應該走
唔敢講以前 現在既托生眼中只有佢自己

檸檬5/2/2011 04:17
托里斯剖白離隊原由

[img]http://i.uwants.com/u/attachments/day_110205/20110205_fce597435a3be012d1d9yox9GTLJNo61.jpg[/img]

在穿上車路士球衣的首個記招中,費南度·托里斯真誠地講述了他離開利物浦的心路歷程。

他透露早在轉會窗關閉前十至十二天,即車路士向利物浦出價前,他已決定離開。是他主動向球會要求離隊的:「當我知悉利物浦和車路士正談論此事〔對他的收購〕之時,我告訴他們〔利物浦會方〕決定已作出了。是我首先找領隊〔杜格利殊〕去告訴他們的。」他也表示當時他已認定車路士是他職業生涯的下一站。

感到紅軍的野心大不如前是他離開的主因:「事情在過去的一年轉變了很多。」重心球員如沙比·亞朗素與馬斯查蘭奴的離去令他質疑球會對奪標的誠意。他說他明白利物浦正在重建當中,但他沒有時間等待。利物浦球迷對他的痛恨他深深理解,但他強調上半季表現不佳與他有離心無關,只是世界盃後的狀態低沉而已。他心中仍尊重及愛戴利物浦球迷,若星期日取得入球他也不會作出慶祝。

被問及作為英超轉會費最高的球員有沒有壓力,他滿有信心的表示他當日加盟利物浦時轉會費也很高昂,對此情况駕輕就熟。他也很期待與杜魯巴、安歷卡等隊友合作的機會。

[url=www.macchelsea.com]www.macchelsea.com[/url]

kenhuiky5/2/2011 04:19
噢....
不好意思
已有師兄開了
請admin移post或combine
不要爭拗又來了

alan_cheung5/2/2011 04:23
mud我地隊養左隻狗叫托里斯meh?
mud我地隊名叫"Chelsea"??
可唔可以唔好再post喺主板, thanks!!

liverman5/2/2011 04:24
one word is money

lfc33115/2/2011 04:24
[quote]原文章由 [i]檸檬[/i] 於 5/2/2011 12:17 發表
[img]http://i.uwants.com/u/attachments/day_110205/20110205_fce597435a3be012d1d9yox9GTLJNo61.jpg[/img]

他透露早在轉會窗 ... [/quote]

The only thing disappointed me (may be most of the fans) is the timing he decided to leave.  If he left at RH's time, no problem, I will bless him good luck.  Unfortunately he decided to leave when we are on the way to bonce back, just recover from the bad performance, at the very last day before transfer window close, it really hurt us.

Besides, he won't score this Sunday. Chelsea won't win this Sunday.  Besides paid for T9, they will pay our fans the 3 points. :hyper

liverpol5/2/2011 04:25
都話而家d人成日視版規如無物架啦

alan_cheung5/2/2011 04:33
[quote]原文章由 [i]liverpol[/i] 於 5/2/2011 12:25 發表
都話而家d人成日視版規如無物架啦 [/quote]

究竟d人中意托利斯定利物浦?
gum中意講廢托就去殘車forum la!!!!!

laymond5/2/2011 04:42
我系唔系入错地方啊?點解我到左車壇既?

ML171019805/2/2011 04:43
樓主知道不知道“昔日紅軍”點解?

laymond5/2/2011 04:47
睇返版頭,原来唔系我入错,尼度系利壇,唔该!

kenhuiky5/2/2011 04:55
希望admin快做野
thx

kinip5/2/2011 05:07
又t9  擺去  昔日紅軍度

kenhuiky5/2/2011 05:11
[quote]原文章由 [i]kinip[/i] 於 5/2/2011 13:07 發表
又t9  擺去  昔日紅軍度 [/quote]

是啦
大家也不用回、也不要罵樓主了
我想樓主知道放錯區
只是現在要admin出手
就等admin做野吧

off topic一下,
師兄
我們的中文名可能一樣呢

yepp5/2/2011 06:07
[quote]原文章由 [i]alan_cheung[/i] 於 5/2/2011 12:23 發表
可唔可以唔好再post喺主板, thanks!! [/quote]

:donno:donno狗????
你這種話都講得出口?   你無野呀:mad:

ralphyypia5/2/2011 06:15
唔好咁......話晒都係昔日紅軍:sleep

Jeff肥5/2/2011 06:22
成日都post個隻前鋒d野落黎-.-''...唔該post返去昔日紅軍啦@[email protected]

SiU康5/2/2011 06:59
回覆 #3 alan_cheung 的文章

狗會幫我地入波?有少少良心好唔好?

風.小娜5/2/2011 07:05
[quote]原文章由 [i]alan_cheung[/i] 於 5/2/2011 12:23 發表
可唔可以唔好再post喺主板, thanks!! [/quote]
[color=red]狗是某隊球員的尊稱 請不要隨便使用[/color]

ronaldhsbc5/2/2011 07:18
呢位球員完全唔配做我地legend,更已係我地敵對球隊既一員
唔該唔好再提佢啦

sam90345/2/2011 07:21
希望樓主尊重版規, 同埋唔介意Post 新聞, 但
希望加返D個人見解, 甘樣C&P,真的令人很厭惡,
日講夜講, 都係講佢==

查看完整版本: 托里斯剖白離開利物浦原由