利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費蘭度托里斯在車仔操練

頁: [1]

檸檬5/2/2011 15:55
費蘭度托里斯在車仔操練

[img]http://img546.imageshack.us/img546/9770/74833555.jpg[/img]

[img]http://img834.imageshack.us/img834/3425/20442495.jpg[/img]

[img]http://img39.imageshack.us/img39/142/57803437.jpg[/img]

[img]http://img822.imageshack.us/img822/9488/32146949.jpg[/img]

[img]http://img687.imageshack.us/img687/5397/47117561.jpg[/img]

親中央有咩唔好5/2/2011 16:30
:donno:donno:donno:donno:donno

poonben5/2/2011 16:37
無可否認佢真係好靚仔!

心灰意冷5/2/2011 17:07
聽返一首王傑既舊歌...簡直道儘左利迷對FT既心情...
在此送給所有曾經愛過FT既朋友...請留意歌詞...簡直入哂肉~~

[url]http://www.youtube.com/watch?v=7yDbIAXbxHQ[/url]

我竟毅然毅然別了你
     為何淡然淡然沒悔意
     妳心裡既要我離開你
     莫再扮演傷心的女子(<--請改為王子)

回頭凝望你 總感覺欠缺以往風姿
     陪著你寧失戀千百次

*往昔戀愛戀愛像套戲
     為何突然突然遇上妳
     我的理智理智全失去
     願意扮演痴心的漢子

#常常纏著你 可惜你卻故意相欺
     愚弄我如今不想愛你 (x2)

+愛裡欠缺了真愛再也沒意思
     察覺到妳對我的愛缺乏那份誠意
     今天我決意要離開你
     不管過往如何難忘記
     當初已變了回憶的故事
     當初那個我從今不再痴

Thirteen5/2/2011 17:22
[quote]原文章由 [i]poonben[/i] 於 6/2/2011 00:37 發表
無可否認佢真係好靚仔! [/quote]
呢個係真
但唔會再有果種心動感覺
唔會再appreciate 佢. 只係陌生人一個...

8im5/2/2011 18:25
又係佢,見到佢好似睇到一個偽君子係到踢波咁,好想嘔  LOL
sorry 我太激 :@ 因為實在對佢太失望

Gerrard1075/2/2011 19:57
覺得佢個樣頹左好多

積積6/2/2011 01:09
[quote]原文章由 [i]Thirteen[/i] 於 6/2/2011 01:22 發表

呢個係真
但唔會再有果種心動感覺
唔會再appreciate 佢. 只係陌生人一個... [/quote]

x2

對佢已經唔會再有任何感覺

[email protected]6/2/2011 04:42
[color=Red]要貼去車壇貼啦[/color]:85

liverpol6/2/2011 04:45
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 6/2/2011 12:42 發表
要貼去車壇貼啦:85 [/quote]

咪係啦,成日post佢d野做乜七者,都唔係我地既人啦:85:85:85

GFJHF6/2/2011 08:07
呢條友乜水呢

kenhuiky6/2/2011 08:29
我覺得
其實torres確是昔日紅軍
沒有錯區

但樓主常post其近況所意為何?
無論出於愛或恨他
都意義不大
實在沒必要常post 他的資料讓大伙不快
請三思

edwin94136/2/2011 08:38
[quote]原文章由 [i]poonben[/i] 於 6/2/2011 12:37 AM 發表
無可否認佢真係好靚仔! [/quote]
记住  只限远睇:sleep

Jeff肥6/2/2011 09:44
第二張相...比我ge感覺有少少似隻狗(唔係話佢...真係似架)

ronald_lau200526/2/2011 10:11
[quote]原文章由 [i]Jeff肥[/i] 於 6/2/2011 17:44 發表
第二張相...比我ge感覺有少少似隻狗(唔係話佢...真係似架) [/quote]
little bit:sweat

GuEvis6/2/2011 10:36
我唔想再見到佢著住藍色衫既樣

6/2/2011 10:37
使唔使post埋行街食飯沖涼相?

Masch6/2/2011 10:51
[quote]原文章由 [i]恆[/i] 於 6/2/2011 18:37 發表
使唔使post埋行街食飯沖涼相? [/quote]

有既話 你估唔會?

[[i] 本文章最後由 Masch 於 6/2/2011 20:30 編輯 [/i]]

親中央有咩唔好6/2/2011 11:27
[quote]原文章由 [i]恆[/i] 於 6/2/2011 18:37 發表
使唔使post埋行街食飯沖涼相? [/quote]
我要沖涼就夠了

前利記金童~奧雲6/2/2011 12:24
真係好靚仔
我真係唔識嬲踢過利記ge球員- -

BB朋友6/2/2011 13:16
偽君子:donno

owensiu6/2/2011 14:03
而我不知道托里斯是誰

chi21026/2/2011 14:18
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 6/2/2011 20:24 發表
真係好靚仔
我真係唔識嬲踢過利記ge球員- - [/quote]

唉,只要佢唔係過獌既
我都唔嬲既:luf

[[紫`x魚`6/2/2011 15:06
其實可唔可以唔再放Torres既野上黎?
唔鐘意佢既版友見到又眼冤,
鐘意佢既版友見到佢俾人鬧又唔開心
何必呢?

RedsCool7/2/2011 02:22
did he sleep well after he left!??

i hope no FT9 fans cried last nite haha....

well done Agger and C23 - showed us how to easily stop 50m world class striker

kenhuiky7/2/2011 04:14
[quote]原文章由 [i][[紫`x魚`[/i] 於 6/2/2011 23:06 發表
何必呢? [/quote]

說中心底話
只想大家happy
不論愛或恨他的……

RedsCool7/2/2011 06:32
[quote]原文章由 [i][[紫`x魚`[/i] 於 6/2/2011 23:06 發表
何必呢? [/quote]

for those who cannot move on n still miss him, pls goto CHE page and no need to post to LIV fan forum and share....

this can create less sickness and argumeny

leekinnam7/2/2011 07:37
去左車仔又點
我地利記琴晚照嬴車仔

卍爆龍卍8/2/2011 08:46
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 6/2/2011 12:42 發表
要貼去車壇貼啦:85 [/quote]
係lo,貼泥e度做咩

查看完整版本: 費蘭度托里斯在車仔操練