利迷論壇 » 昔日紅軍 » 賓尼迪斯將會上「馬」

頁: [1]

Olson6/2/2011 19:06
賓尼迪斯將會上「馬」

前國際米蘭    領隊賓尼迪斯有傳會取代迪拿利,掌管班馬兵團祖雲達斯    。

賓尼迪斯曾經在利物浦    執教了8個年頭,在2010年轉會至意甲班霸國際米蘭,較早前,外界一度傳出他會重返晏菲路球場,直至杜格利殊成為了紅軍領隊,而且極有可能會長期留任之後,這些謠言才不脛而走。

他在國米的發展並不如意,最後班主更因為球隊成績不濟,結果將這位西班牙    籍領隊辭退。

根據傳媒The Mirror報道,賓尼迪斯正準備執教另一支新的球隊,而且有傳會接替迪拿利,執教老婦人祖雲達斯。

祖雲達斯亦有可能會邀請現時皇家馬德里    主帥摩連奴    來接掌帥印,但這位前車路士    領隊已公開表示,若離開皇馬,他希望重返英超。

(Goal.com)

阿古...你不如返嚟好過...

[url]http://hk.news.yahoo.com/article/110206/25/mko6.html[/url]

超級利記迷6/2/2011 19:52
我以為皇馬:sweat
賓帥返西甲好d:)

hkanthony6/2/2011 20:31
意甲again, don't believe Mirror

摩連迪c7/2/2011 00:30
唔多信
但如果真係成事
以祖記咁鐘意挖我地角,加上賓帥都鐘意挖以前執教隊伍既人
都幾係嘢

Lok7/2/2011 00:57
[quote]原文章由 [i]摩連迪c[/i] 於 7/2/2011 08:30 發表
唔多信
但如果真係成事
以祖記咁鐘意挖我地角,加上賓帥都鐘意挖以前執教隊伍既人
都幾係 [/quote]

例如 ?
佢教利物浦咁耐都係買左個free既奧里利奧咋喎
去到國米都無買利物浦既人

我反而想佢去祖記, 阿基蘭尼會唔會走人(或者返來利物浦) 呢? 哈哈

摩連迪c7/2/2011 01:48
[quote]原文章由 [i]Lok[/i] 於 7/2/2011 08:57 發表

例如 ?
佢教利物浦咁耐都係買左個free既奧里利奧咋喎
去到國米都無買利物浦既人

我反而想佢去祖記, 阿基蘭尼會唔會走人(或者返來利物浦) 呢? 哈哈 [/quote]

從以前既華西仲有買黎 施素高同FREE 柏歷堅奴(係咪咁番? 踢中堅的, 後黎加入左利記教練團)
同埋去國米時其實都心思思想古治

不過我都望阿古返黎:)雖然冇乜可能

Lok7/2/2011 01:53
[quote]原文章由 [i]摩連迪c[/i] 於 7/2/2011 09:48 發表

從以前既華西仲有買黎 施素高同FREE 柏歷堅奴(係咪咁番? 踢中堅的, 後黎加入左利記教練團)
同埋去國米時其實都心思思想古治

不過我都望阿古返黎:)雖然冇乜可能 [/quote]

呀, 忘記左施素高同柏歷堅奴
不過加埋奧里利奧, 3個都唔算主力啦!!
古治呢單傳者, 最終都無簽到
點都唔可以計的!!

咁佢今次去祖記
買番d祖雲奴域, 保臣呢d啦...哈哈
反正都用唔著, 留低都係浪費!!

RedsCool7/2/2011 02:18
just dont raid any more of our players and better return A4 for us too

leekinnam7/2/2011 07:44
吾係真話?
搞衰完國米
仲想去搞衰埋祖記?

藍色的天7/2/2011 08:02
祖雲做生意咁醒, 會唔會要RB呀

sunnyboy7/2/2011 08:13
賓尼迪斯將會上   天水圍飛 [馬]

Lok7/2/2011 08:59
[quote]原文章由 [i]leekinnam[/i] 於 7/2/2011 15:44 發表
吾係真話?
搞衰完國米
仲想去搞衰埋祖記? [/quote]

祖記未搞
自己都衰衰地

dirkkuyt187/2/2011 08:59
我都以為皇馬-.-

chriswpl12257/2/2011 11:06
我都以為係皇馬, 硬係要著摩帥舊鞋...

英倫10號奧雲仔7/2/2011 11:08
[quote]原文章由 [i]Lok[/i] 於 2.7.2011 09:53 發表

呀, 忘記左施素高同柏歷堅奴
不過加埋奧里利奧, 3個都唔算主力啦!!
古治呢單傳者, 最終都無簽到
點都唔可以計的!!

咁佢今次去祖記
買番d祖雲奴域, 保臣呢d啦...哈哈
反正都用唔著, 留低都係浪費!! [/quote]

肥賓教過皇馬青年軍
買皇馬青訓既艾比路亞算唔算 :hyper

1256278727/2/2011 14:12
祖記仲衰過國米啦...一堆問題.............隨時俾佢攪到好似學臣咁

jasper_mei8/2/2011 00:06
[quote]原文章由 [i]125627872[/i] 於 8/2/2011 01:12 發表
祖記仲衰過國米啦...一堆問題.............隨時俾佢攪到好似學臣咁 [/quote]

點解一定要咁講?
干時佢接侯生都好多問題,但起碼帶到我地返一線丫

查看完整版本: 賓尼迪斯將會上「馬」