利迷論壇 » 昔日紅軍 » 發表下個人見解, 如果Torres回到我地主場, 你會點?????

頁: [1]

cchow9/2/2011 03:40
發表下個人見解, 如果Torres回到我地主場, 你會點?????

呢件事應該個個都有唔同睇法

我自己....絕對唔會歡迎佢返黎
我亦唔想再叫佢做王子

先旨聲明, 我以前好like佢
但佢走既方式實在令我太反感
而佢仲要走去我地其中一個對手車仔度, 真火都黎...
去到仲要暗串我地唔夠料,
佢背信棄義, 我仲點解要支持佢?

好希望佢下次黎我地主場, 同上場波一樣無表現之餘..
最好就係傷出....我估主場球迷一定好高興

ck11229/2/2011 03:42
吾好再系主板講托理斯!  ok?

謝拉特-G89/2/2011 03:43
我唔會支持佢..但亦唔會噓佢
因為佢都有對利記負出唔少
只係想佢對自己揀既路而後悔

Ivan_s9/2/2011 03:53
唔好話踢波, 睇波都盡量唔好啦, 一定俾人噓爆

沙比巴布呢d就幾時都歡迎, 因為你地既血係紅色既, 個位唔係

9/2/2011 04:03
我呢度有些少奇怪,我嘅FB有不少紅軍迷,真係無幾個怪佢。

卍爆龍卍9/2/2011 04:09
回覆 #3 謝拉特-G8 的文章

係,佢真係付出左好多

~費托王子~9/2/2011 05:10
既唔拍掌,又唔噓佢

CKH_Kenneth9/2/2011 06:20
無任何特別

bless佢為呢個決定而後悔

MMT9/2/2011 07:17
上場佢自己主場已經比人噓到咁...
返到我地主場真係難以想像會點

RedsCool9/2/2011 07:35
your question has only one answer and the fact is you and me wont be there in anfield.....

the simple clear answer to him is the same of how he handled us....NO Respect....he who betrays will always walk alone!

利神9/2/2011 07:47
冇咩感覺 搵食姐

Ivan_s9/2/2011 07:52
[quote]原文章由 [i]熊[/i] 於 9/2/2011 12:03 發表
我呢度有些少奇怪,我嘅FB有不少紅軍迷,真係無幾個怪佢。 [/quote]

可能佢地鐘意FT多D呢:luf

FernandoForres9/2/2011 09:43
[quote]原文章由 [i]熊[/i] 於 9/2/2011 12:03 發表
我呢度有些少奇怪,我嘅FB有不少紅軍迷,真係無幾個怪佢。 [/quote]

可能佢地覺得Torres為紅軍付出左好多或姐忘記吾到Torres~

麥斯洛迪古斯9/2/2011 13:15
先旨聲明, 我以前好like佢
但佢走既方式[color=Red]實在令我太反感[/color]
而佢仲要走去我地其中一個對手車仔度, 真火都黎...
去到仲要暗串我地唔夠料,
佢[color=Red]背信棄義, 我仲點解要支持佢?[/color]
[color=Red]好希望佢下次黎我地主場, 同上場波一樣無表現之餘..
最好就係傷出....我估主場球迷一定好高興[/color]

紅字為重點

真實托利斯支持者真係會咁?
假膠成份幾多?
由你們參透喇:stp

[[紫`x魚`9/2/2011 14:07
點解你覺得主場球迷會因為佢傷出而高興?
點解利物浦球迷會希望一個踢過利物浦既球員傷出?

Ivan_s10/2/2011 01:42
[quote]原文章由 [i][[紫`x魚`[/i] 於 9/2/2011 22:07 發表
點解你覺得主場球迷會因為佢傷出而高興?
點解利物浦球迷會希望一個踢過利物浦既球員傷出? [/quote]

其實都唔出奇既, 我相信如果真係有呢一幕, 個情況一定會係咁

正如好多人話唔會噓佢, 但係作客車仔既時候, 利迷既噓聲你都應該已經聽到

kenhuiky10/2/2011 02:23
曾是紅軍的torres反不如49000的阿倫史密夫
這點值得深思……

檸檬10/2/2011 04:22
其實我係馬德會開始留意托利斯,之後因為托利斯而喜歡利物浦,而家都唔知自己想點,希望利迷唔好怪我,而利物浦實在比唔到托利里斯想要架野佢,不過我依然我鐘意利物浦,祖高爾都由車路士過左利物浦la,而奧雲都過左曼聯,所以我覺得有時係唔知邊個需要邊個,車路士需要托利斯去爭取冠軍,托利斯又可以打歐聯,利物浦又可以有五千萬鎊買人。

RedsCool10/2/2011 04:51
[quote]原文章由 [i]檸檬[/i] 於 10/2/2011 12:22 發表
其實我係馬德會開始留意托利斯,之後因為托利斯而喜歡利物浦,而家都唔知自己想點,希望利迷唔好怪我,而利物浦實在比唔到托利里斯想要架野佢,不過我依然我鐘意利物浦,祖高爾都由車路士過左利物浦la,而奧雲都過 ... [/quote]

then you should think FT9 has changed and become a selfish /himself bigger than a club player...

he left AT Mad and also mentioned he left a bg trf fee to At Mad.....so what....he did use the same as excuse!?

lfc331110/2/2011 14:20
UK D Fans 好極端謘A非友即敵,肯定噓到佢飛起。

mrs.agger10/2/2011 16:57
[quote]原文章由 [i]檸檬[/i] 於 10/2/2011 12:22 發表
其實我係馬德會開始留意托利斯,之後因為托利斯而喜歡利物浦,而家都唔知自己想點,希望利迷唔好怪我,而利物浦實在比唔到托利里斯想要架野佢,不過我依然我鐘意利物浦,祖高爾都由車路士過左利物浦la,而奧雲都過 ... [/quote]

你引用錯哂例子

祖高爾係車仔都唔想要 自由轉會 佢揀左利記而已

奧X 呢個應該冇一個利迷可以原諒佢呢個利記青訓竟然會揀做曼X球員
我知道仲有部分利迷仲支持佢 但呢一點永遠都係唔會消失既刺
至少佢地一定唔會支持為曼X比賽時既佢
呢個人比托利斯先生更不可原諒更差勁

你講托利斯先生
佢知道利記需要佢
佢知道KING想買蘇亞雷斯返黎係幫輕佢
佢知道利迷有幾愛佢(?)
突然之間要求離開 比球會準備買替補既時間極少
去到車仔 仲要踩多利記幾腳
暗示利記唔夠班 又話佢冇愛過利記 (佢以前講過自己有幾愛利記 我諗好多人都記得)
OK 之後又改口...想點呢???

好多人話利記欠左佢 佢身為利記一份子 係咪應該都有責任?
如果話欠左佢 我只可以諗到軍醫呃佢已經傷癒既傳聞
我冇唔記得佢為利記帶黎過D咩
只不過佢走既時間同方式都錯哂
如果佢一月頭已經話要走
唔會搞到而家咁不受利迷歡迎
仲有一點佢比我感覺唔好係...
點解連半年時間都唔肯比KING??

我自己都係從佢係馬體會已經留意佢
只不過佢的確做左D傷利記傷利迷心既事
可能我既說話唔岩你聽 我只係講講我既意見JE

更唔明白 想要錦標 點解會選擇現時既車仔:stp

雙殺車仔任務已完成:bye
在此再次祝願今年利記排名高過車仔
車仔最好下年連歐聯都冇得踢:bye

supersheep10/2/2011 18:03
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 11/2/2011 00:57 發表

你引用錯哂例子

奧X 呢個應該冇一個利迷可以原諒佢呢個利記青訓竟然會揀做曼X球員
至少佢地 ... [/quote]
這是最好的結局,
到時自己MOK自己隻牙.

乜都好,
返到晏菲路乜行又好企又好,
就係千祈唔好入波同助攻:mk

RedsCool11/2/2011 03:06
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 11/2/2011 00:57 發表

你引用錯哂例子

至少佢地 ... [/quote]

absolutely agree....the way he handled this trf is no diff than Ma C....forced out by not playing...should we also forgive him by getting us 16m-20m?? no way.

FT9 clearly shows to fans he doesnt wanna stick w LIV when we were in unlucky run (bad owners, bad luck etc...cannot accept such a selfish act as LIV stick w him when he was w bad spell, injury during spain friendly etc,,,,

14/2/2011 11:02
回覆 #12 Ivan_s 的文章

不是,我fb友有從基根時期看到現在的紅軍擁躉。可能年紀比較大,也不少是媒體人,比較可以理解這遊戲吧?球迷不能接受他離開的時間太倉促。最近隊長露出口風,其實球會用了幾個星期試圖挽留他。證明不是沒給球會時間。
另外,他說切爾西是大球會,我覺得是不會說話多過是演戲,畢竟他是用腳吃飯,不是PR,英語亦非他第一語言。

[[i] 本文章最後由 熊 於 14/2/2011 19:09 編輯 [/i]]

jasper_mei14/2/2011 11:48
佢走唔係個問題
大把球員走左,點解係佢先咁嬲?
最大問題係佢走嘅方法,同之後嘅言論睇唔出佢有利記心嘛

好簡單
睇睇沙比
佢一早俾transfer request
但佢一樣得到尊重,點解?
因為佢冇嘈生晒,又一早話所以我地可以同皇馬bargain
而佢走之後都睇得出佢係好愛利記
咁咪值得尊重囉

唔係咁簡單都睇唔出下嘛???

mrs.agger14/2/2011 13:26
[quote]原文章由 [i]jasper_mei[/i] 於 14/2/2011 19:48 發表
佢走唔係個問題
大把球員走左,點解係佢先咁嬲?
最大問題係佢走嘅方法,同之後嘅言論睇唔出佢有利記心嘛

好簡單
睇睇沙比
佢一早俾transfer request
但佢一樣得到尊重,點解?
因為佢冇嘈生晒 ... [/quote]

:thumbup::thumbup::thumbup:

唔單止睇唔出佢有利記心
佢仲要話佢冇愛過利記:rolleyes

成件事佢既處理手法就係錯
如果唔係未必會搞到咁多利迷反佢

alanhahaha88814/2/2011 16:04
點解到而家仲未諗得通???
球員轉會呢D野不嬲都係雙向既,球員滿足唔到球會,自然就會被out
掉返轉點解球會滿足唔到球員,球員就唔可以走

斑拿約年資比F托長,但點解佢走果陣大家又冇咁大反應,難道大牌球星就唔准走,要比你一世綁住??
再重伸一次,球員對球會死心塌地,降班都跟住一齊落,呢D係出於球員既忠心,十分值得欣賞,但唔係應份

再者,F托既母會唔係利記,係馬體會,大家係咪已經唔記得左??
佢只係黎左短短三年,好難要求佢有謝拉特咁忠心
F托今年已經27,佢為自己既前途著想所以先作出一個咁艱難既決定
我相信佢自己都唔想,但利記其實已經唔再係BIG4,大家必須接受現實
但我相信杜sir好快會帶領利記回到昔日既光輝時代

回應返樓主,我會歡迎同鼓掌
佢始終係昔日紅軍球員,再考慮到佢為利記既貢獻,佢係絕對值得受到利迷歡迎
會向F托喝倒采既朋友試諗下,如果F托回歸有波入,但又頭dup dup唔慶祝,你地會唔會覺得慚愧呀

kennygayson14/2/2011 16:32
[quote]原文章由 [i]alanhahaha888[/i] 於 15/2/2011 00:04 發表
點解到而家仲未諗得通???
球員轉會呢D野不嬲都係雙向既,球員滿足唔到球會,自然就會被out
掉返轉點解球會滿足唔到球員,球員就唔可以走

斑拿約年資比F托長,但點解佢走果陣大家又冇咁大反應,難道大牌球星就唔准 ... [/quote]

其實師兄明唔明我地嬲乜?E個論壇已經有無數版友,講過無數次原因......
#25果位版友又不厭其煩咁講左次.....

[[i] 本文章最後由 kennygayson 於 15/2/2011 01:15 編輯 [/i]]

ThinkPad14/2/2011 20:57
佢應該諗下自己依家著緊藍色個D主場球迷過多幾場會唔會BOO佢先

supermanlaw200015/2/2011 03:53
好多時都係因愛而恨吧.....

站係球會立場, 我係愛 liverpool 所有既球員.......
站係球員立場, 我係因為 liverpool 而愛 torres........

而家佢都走左, 亦都算係唔好當中比返50m 我地買返 suarez 同 carroll.....
我真係已經原諒左佢.....

傳媒既報導不能盡信.....

比起 owen 呢個親生仔去曼聯, torres 呢個契仔去車路士真係少巫見大巫.......
我深信真係無幾多個 liverpool 迷會原諒 owen..... 我一世都會睇佢唔起.........

至於 torres, 當我地幾年後憑住 suarez 同 carroll 呢對組合羸冠軍, 我諗大家都會明白 torres 前前後後既貢獻.....

晏菲露15/2/2011 05:48
無乜野, 佢已經唔係我地既球員, 所以唔會有咩感覺
之前要小都小左, 要多謝都多謝左
又唔係去49000又唔係十冤九仇, 訓醒又係新的一天

lion_yin1915/2/2011 08:38
我會佢一掂波就大笑,擺明恥笑佢!

查看完整版本: 發表下個人見解, 如果Torres回到我地主場, 你會點?????