利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費托:用入球回報艾巴莫域治

頁: 1 [2]

edmondwch15/2/2011 15:05
另外,
如果我係佢, 寧願靜靜地自己踢返起算啦, 無謂再講咁多無謂嘢
我寧願佢係一個 "真小人", 都好過佢係一個 "偽君子"

edmondwch15/2/2011 15:05
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 15/2/2011 12:00 發表
我想知車迷開始【不良詞語】佢未?
想當日一黎到利記馬上萬民敬仰
今日係車仔...未debut前還有可能 [/quote]

車迷死撐啫
大拿拿伍仟萬買架前七返嚟, 老虎蟹都要死撐話係架古董車先啦

[[i] 本文章最後由 edmondwch 於 15/2/2011 23:07 編輯 [/i]]

iiiii11115/2/2011 18:03
回覆 #24 ThinkPad 的文章

告車狗抄襲 賠版權費xd

scottn11915/2/2011 18:12
睇完呢篇仲正,一句講出而家(或過去一年)先人嘅表現
"“If you want consistency, you won’t find it from Torres. He plays one in every ten [games]. I don’t doubt his ability but his decision making when in possession of the ball is dreadful.

“At times he does things when you think he’s a top player. Then he does things when he looks like an amateur."

個人好認同,我地當初唔想佢走其實大部份出於對之前嘅佢嘅感情,如果以上半季黎睇,佢真係成個 amateur咁

[url]http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/5273/4/exclusive-francis-%C2%A350m-torres-does-things-amateur[/url]

利物浦Fans15/2/2011 19:09
睇完呢篇文,腦海浮現左幾句歌詞...

命運決定了 以後再沒法聚頭  但說過去 卻那樣厚

但是命運入面 每個邂逅 一起走到了 某個路口
是敵與是友 各自也沒有自由 位置變了 各有隊友

來年陌生的 是昨日最親的某某

fatantony15/2/2011 22:30
其實佢既打法真係唔識合打巨型班,一味自己死爆而比較少同人做配合,當然射術佢絕對有.
另外我亦相信5000萬最FIT個幾年而經係利記渡過左.
同人簽5年半約,返黎真係做 "廢托"咩

Platinikee16/2/2011 05:06
[quote]原文章由 [i]chrisho[/i] 於 15/2/2011 09:42 發表

佢又浪費左兩球單刀

之前係度個陣都係咁

好心佢諗下我地成績差佢係唔係完全無責任先 [/quote]

100% agree, 好似成績差唔關佢事咁, 佢自己表現得好好咩??  真係收皮啦.........
worse than Owen......

Dalglish16/2/2011 08:36
也太感动啦! 看见自己没有前途

离开利物浦, 轉會去搭沉車路士,等我地 赚得50M

four-la16/2/2011 09:13
算吧啦
佢踢成點都唔關我地事
根本冇興趣知

Tiida16/2/2011 15:25
其實佢同OWEN一樣,高峰己過。

Stevie_the_Reds21/2/2011 06:30
[quote]原文章由 [i]利物浦Fans[/i] 於 16/2/2011 03:09 發表
睇完呢篇文,腦海浮現左幾句歌詞...

命運決定了 以後再沒法聚頭  但說過去 卻那樣厚

但是命運入面 每個邂逅 一起走到了 某個路口
是敵與是友 各自也沒有自由 位置變了 各有隊友

來年陌生的 是昨日最親的 ... [/quote]

leekinnam21/2/2011 07:58
好難入到波架啦
托利斯吾岩踢車仔

查看完整版本: 費托:用入球回報艾巴莫域治