利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費托:用入球回報艾巴莫域治

頁: [1] 2

edwin941314/2/2011 12:24
費托:用入球回報艾巴莫域治

費蘭度托利斯希望利物浦球迷理解他的決定……
By Chen Jin Ye
2011年2月14日 下午06:27:00

車路士新兵費蘭度托利斯表示,他[color=Red]會用入球報答班主艾巴莫域治的信任[/color]。

「作為一名前鋒,我的工作就是入球。我仍未見過艾巴莫域治,但他肯在我身上花那麼多錢,我真的要報答他。球季開始前,我希望本季可以避免傷患,我做到了,但利物浦開局卻很差,我真的看不到有什麽前途了。不過車路士對我打開了一扇大門,讓我可以有用武之地。」托利斯接受採訪時說。

托利斯轉會車路士讓不少紅軍球迷心碎,但他希望外界理解自己的決定。

「外界不大懂足球,在沙比阿朗素和馬斯查蘭奴離隊後,只有車路士可以給我光明的前途。現在的確是我離開的時候了,希望利物浦球迷會理解我的選擇。[color=Red]我願意有朝一日重返利物浦[/color],現在我只有對他們給予我的一切表示感謝。」(Goal.com)
:cry

clivetsang14/2/2011 12:32
但應該唔會有好多人願意有朝一日見佢重返利物浦
而家唔可以共患難...以後都唔會俾佢同我o地渡過任何野...

Inuyasha14/2/2011 12:45
係版友簽名睇過一句野

'如果在最艱難的時候離開 請不要在最輝煌的時候回來'

唔再信你嫁啦...

mrs.agger14/2/2011 13:24
「但利物浦開局卻很差,我真的看不到有什麽前途了」

見到呢一句...

「我願意有朝一日重返利物浦」

呢一句真係多Q餘...

算吧啦...

Xoni14/2/2011 15:31
睇英文原文啦.. 譯漏左呀..

"It just happened that my time came to leave. In time I hope Liverpool fans understand. I would like to return to Liverpool and be recognised. I only have gratitude towards the people, the club and everybody in Liverpool."

[url]http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/880296/fernando-torres-vows-to-repay-roman-abramovich-with-goals?cc=4716[/url]

iiiii11114/2/2011 16:24
算_數啦你

nownow727214/2/2011 19:55
咁你用OWN GOAL去回報了,5千萬......

ThinkPad14/2/2011 20:51
睇完上半場對富咸....

富咸D後衛心諗, 冇見一個月, 做乜廢左咁多?_? 成個身體語言講比你知佢仲差過膠刀..

jasper_mei14/2/2011 22:44
如果唔係富咸90分鐘射失12碼
你真係一去球隊就連輸兩場

lwqqa14/2/2011 22:58
[quote]原文章由 [i]jasper_mei[/i] 於 15/2/2011 06:44 發表
如果唔係富咸90分鐘射失12碼
你真係一去球隊就連輸兩場 [/quote]

佢而加根本係打吾起
去邊隊都無用啦
king想教返好你
你又求榮耀
求啦  睇你求左d乜

chrisho15/2/2011 00:17
咪__返黎

畢彼特15/2/2011 01:25
全場最佳
漢基蘭   大衛雷斯
車路士 全場最差 費蘭度托利斯 =)

去中游吧啦.....大球會唔多岩你踢

chrisho15/2/2011 01:42
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 15/2/2011 09:25 發表
全場最佳
漢基蘭   大衛雷斯
車路士 全場最差 費蘭度托利斯 =)

去中游吧啦.....大球會唔多岩你踢 [/quote]

佢又浪費左兩球單刀

之前係度個陣都係咁

好心佢諗下我地成績差佢係唔係完全無責任先

RedsCool15/2/2011 02:24
did he see "light at the end of his tunnel when to score???"""""""good luck traiTORRES...see who can supply u the goal in CHE!?

owensiu15/2/2011 02:33
I still haven't seen Roman Abramovich.

乜唔係話老闆請佢上遊輪既咩  :bebe

mondad15/2/2011 02:43
"廢【不良詞語】到托老鼠"當然有責任啦,身為隊中主力,上半季hea住踢,跟住話球隊成績唔好要走,仲要季中走,
仲要球隊剛剛二連勝開始有起色,仲要去效力主要對手,仲要講一大輪傷害fans的說話,仲要.........
所以祝福他成為阿爸另一把西班牙玩具膠刀,成為全球最貴的玩具................
所以很開心,"廢【不良詞語】到托老鼠"又多一埸"clean sheet".

英倫10號奧雲仔15/2/2011 02:46
[quote]原文章由 [i]owensiu[/i] 於 2.15.2011 10:33 發表
I still haven't seen Roman Abramovich.

乜唔係話老闆請佢上遊輪既咩  :bebe [/quote]

老闆請佢搭沉船咋? :hyper

mrs.agger15/2/2011 04:00
我想知車迷開始【不良詞語】佢未?
想當日一黎到利記馬上萬民敬仰
今日係車仔...未debut前還有可能

kinip15/2/2011 04:33
只可以講今非昔比

[[i] 本文章最後由 kinip 於 15/2/2011 19:15 編輯 [/i]]

EST-189215/2/2011 05:06
都係無得踢足全場
我諗佢同基士文差唔多啦
踢左2場到啦 會入波架啦

畢彼特15/2/2011 05:27
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 15/2/2011 12:00 發表
今日係車仔...未debut前還有可能 [/quote]

開始懷疑佢既能力
至於身價,暫時冇見過有人話值...反而退役警犬andy cole 話50m值囉,果然唔係人話=)

RedsCool15/2/2011 06:27
where is Russian Oil King!? at home watching TV!?

well, CHE camp and new FT9 may tell fans, i have improved, from no point to now 1 point....we are a big club...

i have analysed, FT9 can only play in CL as cup tied for FA cup, and with now league title is pretty much over, means CL is only trophy he can DREAM for but he will not get it w CHE this yr....trophy-less this season...whereas LIV may have a chance to win Europa w S7's help

路爾斯加西亞15/2/2011 06:55
太陽報比四分佢,全場最低,恭喜哂。

ThinkPad15/2/2011 07:21
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 15/2/2011 12:00 發表
今日係車仔...未debut前還有可能 [/quote]

車迷唔知幾鍾意佢

抄利迷BANNER, 抄利迷首歌 (尋日仲要唱左十分鐘, 淨係將LIVERPOOL變做CHELSEA, 頹到呢)

做乜呢個世代D暴發戶咁鍾意抄野, 咁似強國既?

mrs.agger15/2/2011 07:34
[quote]原文章由 [i]ThinkPad[/i] 於 15/2/2011 15:21 發表

車迷唔知幾鍾意佢

抄利迷BANNER, 抄利迷首歌 (尋日仲要唱左十分鐘, 淨係將LIVERPOOL變做CHELSEA, 頹到呢)

做乜呢個世代D暴發戶咁鍾意抄野, 咁似強國既? [/quote]

呵呵...呢D真係值得恥笑架喎

佢地個腦真係冇用到唔識作新野要食我地口水尾...
仲要連D唔應該抄都抄埋...笑大人個口:hyper

ThinkPad15/2/2011 08:02
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 15/2/2011 15:34 發表

呵呵...呢D真係值得恥笑架喎

佢地個腦真係冇用到唔識作新野要食我地口水尾...
仲要連D唔應該抄都抄埋...笑大人個口:hyper [/quote]

個老細駛成50m 買個新球員...

班球迷做個新BANNER, 作首新歌都懶.... 大佬你換過個MELODY都好丫....
仲要首歌黎黎去去就係XXX XX $HELSEA'S NO. 9

:donno:donno:donno

超級利記迷15/2/2011 08:05
[quote]原文章由 [i]ThinkPad[/i] 於 15/2/2011 15:21 發表

車迷唔知幾鍾意佢

做乜呢個世代D暴發戶咁鍾意抄野, 咁似強國既? [/quote]

肯開金口已經好叻:hehe

班友平時啞ga:sadcry有錢球迷係"高貴"d:sleep

ThinkPad15/2/2011 08:20
[quote]原文章由 [i]超級利記迷[/i] 於 15/2/2011 16:05 發表

班友平時啞ga:sadcry有錢球迷係"高貴"d:sleep [/quote]

LONDON可能D小販管理隊多D, 又或者$HELSEA呢D咁高貴既球會唔會賣頸巾, 所以佢地大賽就會全部球迷拎住一式一樣既旗仔...

大球會係唔同D, 我地呢D小球會點同人比呀:cry

lion_yin1915/2/2011 08:35
車仔剋星真係車仔刺星,新舒夫真高非先人廢【不良詞語】度托利屎莫屬!

chrisho15/2/2011 08:46
[quote]原文章由 [i]超級利記迷[/i] 於 15/2/2011 16:05 發表

班友平時啞ga:sadcry有錢球迷係"高貴"d:sleep [/quote]

話時話, 佢地唱得都ok難聽

都係anfield d 球迷唱得好聽d :ruin228

lwqqa15/2/2011 09:27
有冇兄弟有佢對富咸個精華
比起係利記既時間
又降一個grade
睇住條精華  個心一路諗
跟本你打咩隊都一樣!

3球半單刀咁  一甩二甩三飛機~

ThinkPad15/2/2011 10:04
[quote]原文章由 [i]lwqqa[/i] 於 15/2/2011 17:27 發表
有冇兄弟有佢對富咸個精華
比起係利記既時間
又降一個grade
睇住條精華  個心一路諗
跟本你打咩隊都一樣!

3球半單刀咁  一甩二甩三飛機~ [/quote]

信心危機, 明明佢起KING手下有返自信, 依家真係一鋪清袋:bye

Uncle_315/2/2011 10:19
費托:終有一日,用入球回報艾巴莫域治:shy

終有一日,艾巴莫域治:比番啲錢我:cry

kennygayson15/2/2011 10:26
[quote]原文章由 [i]EST-1892[/i] 於 15/2/2011 13:06 發表
都係無得踢足全場
我諗佢同基士文差唔多啦
踢左2場到啦 會入波架啦 [/quote]

基士文?幾時o既基士文先?車仔時期o既基士文?

[[i] 本文章最後由 kennygayson 於 15/2/2011 18:38 編輯 [/i]]

edwin941315/2/2011 10:56
唔知佢有冇後悔 你留係利記供應一定多過以前!仲有個哨牙蘇幫你!!!你個壞男人!!:cry

英倫10號奧雲仔15/2/2011 10:57
我支持托利斯係季尾之前會入多六球波
主客對獌各三粒 thats all

edwin941315/2/2011 11:00
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 15/2/2011 06:57 PM 發表
我支持托利斯係季尾之前會入多六球波
主客對獌各三粒 thats all [/quote]
朋友 你應該講佢係季尾有兩場入波 入每場三球唔夠收辱獌:hyper

hung062915/2/2011 12:30
回覆 #18 mrs.gerrard 的文章

富咸d球迷唱左首「你們浪費了一筆錢」來嘲笑托利斯

托托加油啦  希望你打返起..打返起個時可以返黎利物浦...但對住利物浦唔好入波啊v___v

12562787215/2/2011 12:56
狀態差..唯一優點把握力都廢埋

edmondwch15/2/2011 15:03
[quote]原文章由 [i]hung0629[/i] 於 15/2/2011 20:30 發表
富咸d球迷唱左首「你們浪費了一筆錢」來嘲笑托利斯

托托加油啦  希望你打返起..打返起個時可以返黎利物浦...但對住利物浦唔好入波啊v___v [/quote]

富咸球迷又真係幾幽默喎...:hehe

查看完整版本: 費托:用入球回報艾巴莫域治