利迷論壇 » 昔日紅軍 » 鶴臣轟紅軍從不重視

頁: [1]

Li-John15/2/2011 22:23
鶴臣轟紅軍從不重視

【明報專訊】鶴臣上月遭利物浦解僱後,僅失業37天已獲西布朗聘任。這名63歲老帥炮轟舊主,指自己從不獲「紅軍」重視,「吃無情雞」令他心靈受創。

鶴臣於多個歐亞國家執教達35年,西布朗是他的第17支球隊,他直言利物浦是少數令他感到被遺棄的球隊:「我從未感受過利物浦需要我,在富咸或其他球隊執教時,這感受從沒有出現過。若我對大家說自己的心靈沒有因此受創,絕對是自欺欺人。」紅軍在鶴臣帶領下一直陷入低谷,離隊後更遭紅軍球員批評,鶴臣表示毋須證明自己實力。

source:[url]http://hk.news.yahoo.com/article/110215/4/mpsw.html[/url]

好心佢收左錢便收埋把死臭口啦,成X日係度抽我地水:mk:mk:bebe

cheong041516/2/2011 00:40
鶴臣:「我從未感受過利物浦需要我.......」
紅軍球迷:「我們從不需要你。」

英倫10號奧雲仔16/2/2011 01:38
我從未感受過利物浦需要鶴臣。

fatantony16/2/2011 01:56
不用多講,你有幾多料....

mrs.agger16/2/2011 02:07
真厚顏。

CKH_Kenneth16/2/2011 02:41
好老實講, 你有貨交既咪"LIKE"你囉, 不過你無呢~

利物浦Fans16/2/2011 03:28
算吧啦,臣伯∼快d專心同西布朗護級啦∼

edwin941316/2/2011 10:36
我嘟你咩!

eric051216/2/2011 14:47
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 16/2/2011 18:36 發表
我嘟你咩! [/quote]
【不良詞語】佢咪【不良詞語】佢!

iiiii11116/2/2011 16:26
西布朗搵佢真係博降班

supersheep16/2/2011 16:44
我不嬲覺得佢係一個過客,
不過估唔到佢可以係度玩咁耐:rolleyes

cyqiu17/2/2011 02:33
[quote]原文章由 [i]iiiii111[/i] 於 17/2/2011 00:26 發表
西布朗搵佢真係博降班 [/quote]

遲d 我地會對西布朗... 學臣ge 怨氣會唔會反咬我地一啖-.-

6183492717/2/2011 05:25
點解會話距抽我地水,又冇話我地d乜
好似一個醜男比個靚女飛左之後講下自己感受姐

kteng18/2/2011 12:00
拿了钱,还在讲废话?

leon19926818/2/2011 13:44
下次轟爆你

查看完整版本: 鶴臣轟紅軍從不重視