利迷論壇 » 昔日紅軍 » 雲加:費托身價減15%才合適

頁: [1]

hung062924/2/2011 14:12
雲加:費托身價減15%才合適

西班牙前鋒費蘭度托利斯自一月以5000萬英鎊身價,從利物浦加盟車路士後,表現一直未達到外界預期。阿仙奴領隊雲加也表示,車路士購買托利斯的價格過高。

「托利斯的轉會發生在轉會窗即將關閉前,這樣一來車路士不得不支付更高的轉會費,我估計托利斯的身價應該減15%才是合適的。感情用事和時間倉促,都促使球員的身價過高。」雲加接受《鏡報》採訪時說。

此外雲加認為,現在車路士的鋒線變得更加強大了。

「怎麼說都好,擁有杜奧巴、安歷卡和托利斯的車路士變得更加危險了。」(Goal.com)

陰公 王子比人講到甘...不過都希望佢加油   對利記個時唔好入波.....

D.Cisse24/2/2011 15:06
關你咩事呀雲加~??

vgJ9kea1200224/2/2011 16:05
賣波杉賣一個月都係番度啦

leekinnam26/2/2011 03:19
雲格:車路士「買貴貨」

阿仙奴領隊雲格認為車路士收購費蘭度托利斯的轉會費過高,但他承認藍軍擁有托利斯後是更佳的球隊。

簽下費蘭度托利斯,不過他轉會後暫時幾場比賽中「啞火」,令人質疑今次交易是否值得。

不過,本周二晚歐聯對哥本哈根賽後,領隊安察洛堤大讚其表現出色。一直鮮有以巨資收購球員的雲格,直認今次交易價格過高。

他說:「托利斯是限期前的交易,車路士要買的話價錢高一點也沒辦法。我們估計車路士支付的轉會費高了大約 15%。」

U-Soccer 綜合報導

leekinnam26/2/2011 08:47
托利斯呢一兩年狀態都係到下跌
世界盃開始都下跌緊
可以話直插.. 雖然又時入到波
但都係吾得.. 托利斯要搵番個狀態先得
但係好容易傷又係一個問題

Dalglish26/2/2011 11:46
買托利斯是要50M

價錢一點也沒貴

ck112226/2/2011 16:53
睇車仔歐冠精華, 仲爆得bor, 有好幾腳射門添(3-4腳), 不過狀態唔夠, 唔係比人刪到就係唔夠力,應該可以打反起既.

iiiii11127/2/2011 01:25
回覆 #5 ck1122 的文章

x2 相信 1-2 場內佢會入到波...

hkfans27/2/2011 03:28
比錢話貴, 收錢話平, 一定.

愛因斯坦27/2/2011 04:58
費托點都算"前利軍",雲加咁樣踩佢,真係睇唔過眼!

同我射爆阿記!:mad:

snoopyyau27/2/2011 05:26
50M 真係物有所值

steven1411/3/2011 08:21
50M買費托,但係睇返佢係車出個幾場,50M都好似貴左D

shadowblues11/3/2011 10:58
點都好, 我地賣到50m, 你吹咩

supersheep11/3/2011 17:48
15%賣波衫都返返來有凸:sleep

冰谷大貓12/3/2011 08:26
減 15%?

42.5m,難記又唔順口!:mk

hahaha13/3/2011 14:26
實力問題,你睇下你如果賣雲佩斯賣唔賣到50m!!!:lol

積積13/3/2011 15:43
而家既 Torres 真係唔值 50M 既

但係油王又肯俾 50M 黎買呀:bebe

bf基維爾13/3/2011 16:28
好大陣葡萄味呀暈加..

smartpighk14/3/2011 03:57
條友就時時是為了SAVE 個小小錢,無錯球會是有錢,但無獎CUP 姐!!足球唔係下下計較得咁多!!!

lohongkiu14/3/2011 11:50
吹咩,吳好買lor

查看完整版本: 雲加:費托身價減15%才合適