利迷論壇 » 昔日紅軍 » 馬斯查蘭奴有望投奔意甲

頁: [1]

lohongkiu28/2/2011 13:24
馬斯查蘭奴有望投奔意甲

馬斯查蘭奴有望投奔意甲
(Goal.com)2011年2月28日 星期一 20:02
來自《都靈體育報》的消息,目前在聯賽中掙扎的祖雲達斯    有意在今夏購入巴塞隆拿    中場馬斯查蘭奴。

今季目前為止,祖雲達斯的表現都令人失望,如果這樣的狀況繼續,球隊極有可能失去來季歐聯    資格。體育經理馬羅達希望在今夏購入一些經驗豐富的球員,幫助「斑馬軍團」脫離令人尷尬的泥潭。

之前祖雲達斯曾與巴斯圖斯以及阿萊士山齊士等球員傳出緋聞,而現在馬斯查蘭奴也加入了球隊的購買名單。

現年26歲的馬斯查蘭奴去年夏天從利物浦    來到巴塞隆拿,在到來之前他被寄予了很大期望,然而球員最終並未給人帶來驚喜。阿根廷    中場似乎很難適應巴塞隆拿的節奏與打法,一個球季過去,他唯一的出路也許只有離開。

球員與巴塞隆拿的合約到2014年結束,有消息稱巴塞隆拿方面不介意放他離開。如果今夏祖雲達斯願出合適的報價,馬斯查蘭奴有望再登陸到意甲,感受意甲不同的足球風格。

底死,不過 番黎都好la, 我也差防中

bruce28/2/2011 13:25
雖然有D黑心....但想法真係同樓主一樣 XP

愛因斯坦28/2/2011 13:36
佢想走?好怕MU斟掂佢! 唔想見佢喺英超倒戈相向, 一個費托已經夠難受!

edwin941328/2/2011 14:44
傻仔!!!

加歷查的Fans28/2/2011 14:49
[quote]原文章由 [i]愛因斯坦[/i] 於 28/2/2011 21:36 發表
佢想走?好怕MU斟掂佢! 唔想見佢喺英超倒戈相向, 一個費托已經夠難受! [/quote]
我覺得曼聯既踢法唔岩佢
曼聯唔需要純防中
除非佢進攻、分波能力大進步

vgJ9kea1200228/2/2011 14:59
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 28/2/2011 22:49 發表

我覺得曼聯既踢法唔岩佢
曼聯唔需要純防中
除非佢進攻、分波能力大進步 [/quote]
曼狗
可能買佢打右後衛呢

哈哈:hyper

poonben28/2/2011 16:17
唔知巧合定注定
危難時離開利記既人
下場多數唔係話太好:stp

Platinikee28/2/2011 16:45
其實我都唔知巴塞買佢, 我地D唔係好叻波都覺得佢唔係好啱巴塞啦, 舊年買伊巴又係, 巴塞咁難得踢到呢D地上最強既整戰, 真係唔通多錢無地方駛, 定係要削弱人地呀??

最衰格係成日打私人牌, 攪到D人有離心再襟低價錢買.....馬斯都唔算襟得低, 費比加斯先離譜..........

人地皇馬買人明碼實價, 攪到我依家都幾憎巴塞....

Li-John28/2/2011 21:36
見到佢咁,老實講我有D心痛,不過一次不忠已經證明佢既反骨,但願佢可以係意甲落到班,而
祖記唔需要係到霸住阿古,等我地賣阿古賣番個好價....

fatantony1/3/2011 01:27
心涼 + 爽

denver1/3/2011 01:30
[quote]原文章由 [i]愛因斯坦[/i] 於 28/2/2011 21:36 發表
佢想走?好怕MU斟掂佢! 唔想見佢喺英超倒戈相向, 一個費托已經夠難受! [/quote]
how about owen?

bee10041/3/2011 03:29
[quote]原文章由 [i]denver[/i] 於 1/3/2011 09:30 發表

how about owen? [/quote]
呢個更加心痛啦=.=
但而家應該死心多D...話知佢死啦而家

馬斯都一樣..當日揀咁樣GE方法走..我只會祝佢前程似咁

1256278721/3/2011 10:17
如果真係馬斯加阿古都真係幾痴線

leon1992681/3/2011 12:43
搵佢分波,死得人多

GuEvis1/3/2011 15:41
除左抵_死外, 已經諗唔到其他野

supersheep1/3/2011 17:51
去祖記....