利迷論壇 » 昔日紅軍 » F托利斯:我想跟摩連奴搵食

頁: [1]

ricakelvin12/3/2011 09:37
F托利斯:我想跟摩連奴搵食

[url]http://hk.sports.yahoo.com/article/soccer/1081573.html[/url]

點解我曾經會咁欣賞你個契弟,波又唔好好踢,把口成日講埋d廢話...
車仔迷就講N你件球衣ga la......

mrs.agger12/3/2011 09:40
摩佬唔走留係皇馬既話

你係咪去踢皇馬先:hi

咁快擦定鞋 小心擦錯鞋:rolleyes

lwqqa12/3/2011 09:49
安76買錯人了
一心買自己一直想要多年既人
點知...賠了夫人又折兵

supersheep13/3/2011 16:39
如果摩佬接手獌,
睇你會唔會跟佢做狗:rolleyes

kennygayson13/3/2011 19:43
[quote]原文章由 [i]lwqqa[/i] 於 12/3/2011 17:49 發表
安76買錯人了
一心買自己一直想要多年既人
點知...賠了夫人又折兵 [/quote]

似係油王一直想要多D.....

kennygayson13/3/2011 19:47
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 12/3/2011 17:40 發表
摩佬唔走留係皇馬既話

你係咪去踢皇馬先:hi

咁快擦定鞋 小心擦錯鞋:rolleyes [/quote]

haha....佢肯募生命危險去皇馬都無用啦,一樣羸唔到聯賽冠軍架喎,到時佢又會話因為想攞盃要去「大會」.....

030153114/3/2011 01:04
[quote]原文章由 [i]kennygayson[/i] 於 14/3/2011 03:47 發表

haha....佢肯募生命危險去皇馬都無用啦,一樣羸唔到聯賽冠軍洵健Q攞盃要去「大會」..... [/quote]
本身好鐘意佢,但家陣覺得佢成個反骨仔咁,睇黎佢個腦轉數都真係好唔得,咁唔識講野

前利記金童~奧雲14/3/2011 01:39
正阿...去拍住沙比
跟住沙比唔鐘意佢反骨
番黎利記

ricakelvin14/3/2011 04:44
而家見到佢O係車仔6場都未入波,又成日俾人插反骨,由利記ICON變水貨....
希望佢唔會後悔自己既決定啦!!!!

lwqqa14/3/2011 06:39
[quote]原文章由 [i]ricakelvin[/i] 於 14/3/2011 12:44 發表
而家見到佢O係車仔6場都未入波,又成日俾人插反骨,由利記ICON變水貨....
希望佢唔會後悔自己既決定啦!!!! [/quote]

面係king比
架係自掉

supersheep14/3/2011 14:14
[quote]原文章由 [i]ricakelvin[/i] 於 14/3/2011 12:44 發表
希望佢唔會後悔自己既決定啦!!!! [/quote]
已經feel到佢搵好多藉口來 掩飾自己.     
我覺得佢好似卡卡
希望車仔summer買埋卡卡,
可以令人減少對佢ge關注,
二人潛水總比一個好:)

leekinnam14/3/2011 15:35
皇馬都吾岩去踢啦
應該去意甲..荷甲..葡甲..德甲..個d先岩踢

hardy14/3/2011 15:40
某人又話好憎皇馬
而家幫皇馬主帥擦鞋
哈哈~果然係大話王

Stevie_the_Reds15/3/2011 10:20
唔好講你離隊問題先
你幾時變成d咁多口水既人....

多口水唔係唔好
但係.....
你自己覺唔覺得自己煩啊 -__-

查看完整版本: F托利斯:我想跟摩連奴搵食