利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費托:永不去曼聯

頁: [1]

lohongkiu15/3/2011 11:37
費托:永不去曼聯

(商台)2011年3月15日 星期二 16:09
【商台    互動體育組】車路士    前鋒費蘭度托利斯    ,早前承認忍受不了前東家利物浦    的長期不穩而離開,新東家的和諧笑聲充滿溫暖,就算至今在新東家起步不順,也沒有半點後悔:「順境即將來臨!」

利物浦和曼聯    是永遠化解不了的敵對關係,西班牙    國腳費托認為自己並非忘恩負義,「我不會去曼聯或曼城    ,永遠不會,因我對紅軍是忠誠的。」

「不過,今天的利物浦不是當初加盟的利物浦,我實在不知道他們的未來,我不是第一個離開的人,看看沙比阿朗素    、馬斯真蘭奴、艾比路亞、利亞拿和賓尼迪斯,離開都是想自己成就再有提升。」

「坦白說,我之前沒想過離開紅軍,但車路士的斟介,我不得不捉住機會,我渴望捧盃,贏得英超。」雖然面對杜奧巴    、安歷卡、沙洛文卡勞等強大競爭,但「王子」暫時仍然獲得器重,無奈6場還「食白果」。

「加盟車仔至今並不順利,我不了解倫敦    ,用了不少時間去找住處,倫敦比利物浦大得多,去訓練場也要駕車40分鐘,塞車就更慘,但我深信球隊的未來,冷靜地去適應生活。」

「己隊有機會爭奪英超和歐聯    ,目標越來越近,幸運地拿到世界盃    ,但作爲,你也會想與球隊奪冠,車仔讓我有機會實現目標,還有一個好班主。」

因我對紅軍是忠誠的?:donno

bbdo15/3/2011 11:56
[quote]原文章由 [i]lohongkiu[/i] 於 15/3/2011 19:37 發表
(商台)2011年3月15日 星期二 16:09
【商台    互動體育組】車路士    前鋒費蘭度托利斯    ,早前承認忍受不了前東家利物浦    的長期不穩而離開,新東家的和諧笑聲充滿溫暖,就算至今在新東 ... [/quote]
不去曼聯係明智的!

Inuyasha15/3/2011 12:03
喂獌有冠軍拎wor

edwin941315/3/2011 12:03
人地會要你咩= ='''??

Ivan_s15/3/2011 12:28
條友真係有D煩, 多多野講, 波又唔識入

專心踢波啦

Harry.Potter15/3/2011 13:22
利物浦同曼城有咩仇??

lwqqa15/3/2011 13:30
我當趣聞睇下笑下算
去左車之後好多野講
不安嗎?

chungsiu12315/3/2011 14:43
【商台    互動體育組】

bigchung16/3/2011 02:54
看看沙比阿朗素、馬斯真蘭奴、艾比路亞、利亞拿和賓尼迪斯,離開都是想自己成就再有提升。
??

whatapunch16/3/2011 06:58
[quote]原文章由 [i]bigchung[/i] 於 16/3/2011 10:54 發表
看看沙比阿朗素、馬斯真蘭奴、艾比路亞、利亞拿和賓尼迪斯,離開都是想自己成就再有提升。
?? [/quote]

除左阿朗素, 其他連波都無得踢咁濟...

Squarefong16/3/2011 07:08
[quote]原文章由 [i]whatapunch[/i] 於 16/3/2011 14:58 發表

除左阿朗素, 其他連波都無得踢咁濟... [/quote]

艾比路亞都係正選

yourtimeisup16/3/2011 15:16
[quote]原文章由 [i]whatapunch[/i] 於 16/3/2011 14:58 發表

reira係奧林比亞高斯踢到風生水起

fatantony17/3/2011 00:36
你自己走就走啦,仲要拖咁多人落水

Squarefong17/3/2011 03:57
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 16/3/2011 23:16 發表

reira係奧林比亞高斯踢到風生水起 [/quote]

真係?

lion_yin1917/3/2011 06:51
Torreshevchenko:hi:hi

[[i] 本文章最後由 lion_yin19 於 17/3/2011 15:29 編輯 [/i]]

lion_yin1917/3/2011 07:01
成日咁多野講,入到波先出聲啦!七場無波入!

英倫10號奧雲仔17/3/2011 07:34
[quote]原文章由 [i]whatapunch[/i] 於 3.16.2011 14:58 發表

艾比點會冇

supersheep17/3/2011 15:40
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 16/3/2011 23:16 發表

reira係奧林比亞高斯踢到風生水起 [/quote]
利亞拿不嬲勁,
係衰多口講錯野之ma:rolleyes

Dick17/3/2011 15:55
佢唔加盟曼聯都係正確
奧雲已經係一個活生生既反面教材

前利記金童~奧雲19/3/2011 05:15
[quote]原文章由 [i]supersheep[/i] 於 17/3/2011 23:40 發表

利亞拿不嬲勁,
係衰多口講錯野之ma:rolleyes [/quote]
如果佢番黎我又唔介意:lfcflag
起碼解決左左翼問題

bbdo19/3/2011 05:22
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 19/3/2011 13:15 發表

如果佢番黎我又唔介意:lfcflag
起碼解決左左翼問題 [/quote]
佢好似同柏齊高唔岩key喎!:XD

edmondwch19/3/2011 05:49
唉....少說話, 多做事啦

ricakelvin19/3/2011 07:28
信用已破產。

前利記金童~奧雲19/3/2011 10:28
[quote]原文章由 [i]bbdo[/i] 於 19/3/2011 13:22 發表

佢好似同柏齊高唔岩key喎!:XD [/quote]
唔理啦:lfcflagking會搞得店xd
沙比同利亞拿走左之後
利記真係:sweat:sweat:sweat

Inuyasha19/3/2011 13:25
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 19/3/2011 18:28 發表

唔理啦:lfcflagking會搞得店xd
沙比同利亞拿走左之後
利記真係:sweat:sweat:sweat [/quote]

真係.xabi一走之後就...

前利記金童~奧雲20/3/2011 01:50
[quote]原文章由 [i]Inuyasha[/i] 於 19/3/2011 21:25 發表

真係.xabi一走之後就... [/quote]
利記衰足2年:cry:cry

查看完整版本: 費托:永不去曼聯