利迷論壇 » 昔日紅軍 » 五千萬先生:我是費狗FANS

頁: [1]

cyqiu23/3/2011 02:28
五千萬先生:我是費狗FANS

雖然唔知篇譯文同原文有幾多出入, 但意思唔會爭好遠
佢咁GE 野都講得出口, 真係好過份...  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
車路士前鋒費蘭度托利斯表示,他並不擔心自己身陷入球荒,他反而更加希望車路士成為英超冠軍。

自一月以5000萬鎊的超高身價加盟車路士後,托利斯仍未取得首個入球,他的入球荒已經延續了七輪比賽。

不過這名西班牙前鋒認為自己未為此擔心,反而是傳媒過分報導這件事讓他感到失望:「我還未為車路士射入任何入球,但我對此不感到擔憂。」

「這件事只有報紙在意,我沒有擔心過。我很有信心第一個入球很快就會到來,但我跟希望車路士不斷獲勝,這比我入球更重要。」

此外,雖然落後榜首的曼聯達9分之多,托利斯依舊相信車路士能衛冕英超冠軍。

「我來車路士,是為了不斷贏取冠軍。我不認為我們已經衛冕無望,我們還有機會。」

「歐聯八強戰對曼聯的比賽會十分艱難,因為這是最差的抽籤。我認為雙方晉級的概率都是50/50,不過我有信心車路士能闖入四強。」

「我是費格遜的粉絲,因為他與摩連奴、哥迪奧拿及賓尼迪斯一樣,都不斷取得勝利。任何球員都希望和這種教練合作,因為他們能滿足你的冠軍慾。」(Goal.com)

英倫10號奧雲仔23/3/2011 02:50
係球員角度諗, 有咩問題呢?

Squarefong23/3/2011 03:48
我是費格遜的粉絲....

講得出口...

cyqiu23/3/2011 04:02
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 23/3/2011 10:50 發表
係球員角度諗, 有咩問題呢? [/quote]

老細,  我講出黎緊係用球迷角度去諗架啦, 點會用球員角度去諗啊?

政府話將d 錢注資強積金時, 你有冇份鬧佢啊? 有冇o係政府立場諗啊?

英倫10號奧雲仔23/3/2011 04:17
[quote]原文章由 [i]cyqiu[/i] 於 3.23.2011 12:02 發表

老細,  我講出黎緊係用球迷角度去諗架啦, 點會用球員角度去諗啊?

政府話將d 錢注資強積金時, 你有冇份鬧佢啊? 有冇o係政府立場諗啊? [/quote]

係球迷角度諗黎都多餘啦 :sleep

fernando who? :sleep

supermanlaw200023/3/2011 04:33
其實呢.....
torres 曾經係一個稱職既好員工~~
即係你叫佢做野, 佢會交足功課..... 不過要佢 ot 為公司賣命, 佢係唔會果種~~~

其實呢個世界好多人都係咁.......
我自問對我公司都冇咩歸屬感, 不過我同我老細和一班同事關係就幾好既.......

cyqiu23/3/2011 04:54
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 23/3/2011 12:17 發表

係球迷角度諗黎都多餘啦 :sleep

fernando who? :sleep [/quote]

你咁講係冇錯, 但其實仲有好多利迷都好懷念5千萬先生

所以我先貼呢張野出黎等大家睇下5千萬先生係點ge 人遮, 就係咁簡單

所謂用咩球員角度睇都多餘啦:sleep

lwqqa23/3/2011 05:03
除非有英文全文
吾係我都吾係太信呢d野
始終佢d新聞太多

先不論真偽
我覺得無咩問題
係一個球員角度去諗
每個人都有自己想要既對像
而且佢已經吾係紅軍(佢支持邊隊已經再同我地無關)(雖然話佢係前任利記功臣)
但我地而加係suarez同Carroll  
我相信現在沒有多少紅軍球迷會在意TORRES
因為  沒有多少紅軍球迷不被suarez俘虜了
過去的由它吧  管他說什麼
而且有睇車對鏝個場都知
鏡頭影住車d球迷做曬手勢要求換人
咁佢而加不滿個到d氣氛而對另一間球會領隊賣下口乖又不出為奇bo
況且佢咁做只會做下一個馬斯蘭奴而已
以佢目前狀態  owen都打吾上一隊
會比你打到?  講小2句野好過啦

利記x健23/3/2011 09:56
[quote]原文章由 [i]cyqiu[/i] 於 23/3/2011 12:54 發表

你咁講係冇錯, 但其實仲有好多利迷都好懷念5千萬先生

所以我先貼呢張野出黎等大家睇下5千萬先生係點ge 人遮, 就係咁簡單

所謂用咩球員角度睇都多餘啦:sleep [/quote]

係費XX FANS真係一個好嚴重問題嗎????

Marco..23/3/2011 12:13
"I am a fan of [Sir Alex] Ferguson because he is a coach that fights for victory, like [Pep] Guardiola, [Jose] Mourinho or [Rafa] Benitez.

"It is a delight for any player to work with this kind of coach and feed off their success."
oh bye:hi

HTOP23/3/2011 12:48
世界仔一名 , 佢把口已經價值50M

s9810028323/3/2011 12:50
king夠係費格遜fd...你唔小佢?

加上佢又唔係踢緊利物浦
其實無咩問題

norman200823/3/2011 15:14
[quote]原文章由 [i]s98100283[/i] 於 23/3/2011 20:50 發表
king夠係費格遜fd...你唔小佢?

加上佢又唔係踢緊利物浦
其實無咩問題 [/quote]
:hyper:hyper小埋king

RedsCool24/3/2011 08:27
traiTORRES is so well known.....

praising 49k and RM's manager while he was boyhood fan of At Mad and LIV...nice.....thks for leaving .....50m man

owensiu25/3/2011 15:55
[quote]原文章由 [i]s98100283[/i] 於 23/3/2011 20:50 發表
[color=Red]king夠係費格遜fd...你唔小佢?[/color]

加上佢又唔係踢緊利物浦
其實無咩問題 [/quote]

有d咁既事?
邊度講?:stp:stp

bee100426/3/2011 04:08
[quote]原文章由 [i]owensiu[/i] 於 25/3/2011 23:55 發表

有d咁既事?
邊度講?:stp:stp [/quote]
佢地2個一向fd底=.=

利蜜棗26/3/2011 04:43
好彩佢加返個肥賓
唔係我真係會好似睇到WOY笑騎騎對住老廢張相時咁慶

[[紫`x魚`26/3/2011 07:34
我覺得之前TORRES接受馬卡報採訪先真正既原文
記者問佢想唔想同Mourinho合作
Va a ser complicado. Pero claro que me gustaría, como con Guardiola, con Wenger, Ferguson… con los mejores; saber qué tienen los grandes, su secreto para estar siempre arriba. De Mou, saber qué tiene para triunfar en todos los sitios, con dinero y sin dinero. Me encantaría.
TORRES就話係佢都想同Guardiola, Wenger, Ferguson個d合作.因為佢地都係好既教練之類.
之後就有報導話佢想跟Mourinho搵食
依家就話佢係費sir fans
翻譯哩d加下鹽加下醋.到最後有幾多成真幾多成假.睇你點睇既姐
既然佢都走左.我地又有蘇蘇同c9.點解唔focus係佢地度?
同埋鐘意利記同時可以鐘意TORRES.無衝突既

幸運之神26/3/2011 17:28
fernando wfc

詩眼倦天涯29/3/2011 12:53
so what
佢鍾意廢sir係出於對對手既尊重
難道廢sir咁既成績唔值得尊重?
咁19000話king係好教練 又有問題?
人地有料到 所以人地拎到佢地想要既野
問題係邊?

加歷查的Fans29/3/2011 16:55
[quote]原文章由 [i]詩眼倦天涯[/i] 於 29/3/2011 20:53 發表
so what
佢鍾意廢sir係出於對對手既尊重
難道廢sir咁既成績唔值得尊重?
咁19000話king係好教練 又有問題?
人地有料到 所以人地拎到佢地想要既野
問題係邊? [/quote]
問題就係翻譯果個人....
我尊重費sir 同 我係費sir fans
別之千里:sleep

Glas30/3/2011 16:19
goal.com hk?
Goodnight

bee100431/3/2011 08:46
[quote]原文章由 [i]利蜜棗[/i] 於 26/3/2011 12:43 發表
好彩佢加返個肥賓
唔係我真係會好似睇到WOY笑騎騎對住老廢張相時咁慶 [/quote]
x2=.=

我諗肥賓離開利記對佢泥講都幾大影響..

查看完整版本: 五千萬先生:我是費狗FANS