利迷論壇 » 昔日紅軍 » 以往被受期待的新仔

頁: [1]

benwks27/3/2011 10:11
以往被受期待的新仔

尼美夫同恩素亞
曾經有可能上位

唔知佢地而家踢成點?

軒尼斯27/3/2011 16:15
恩素亞仲係利記架
佢外借左去加拉塔沙雷,但領隊唔鍾意佢(因為佢係借番黎)
下年有機會番黎
起碼有番個正宗左後衛

ricakelvin28/3/2011 06:46
[quote]原文章由 [i]軒尼斯[/i] 於 28/3/2011 00:15 發表
恩素亞仲係利記架
佢外借左去它]為佢係借番黎)
下年有機會番黎
起碼有番個正宗左後衛 [/quote]

但係佢防守失位呢個問題真係好勁....睇到驚呀.

DanielxBabel28/3/2011 12:46
[quote]原文章由 [i]軒尼斯[/i] 於 28/3/2011 00:15 發表
恩素亞仲係利記架
佢外借左去它]為佢係借番黎)
下年有機會番黎
起碼有番個正宗左後衛 [/quote]
好似今年合約完喎

Squarefong28/3/2011 14:51
[quote]原文章由 [i]DanielxBabel[/i] 於 28/3/2011 20:46 發表

好似今年合約完喎 [/quote]

呢度就寫佢2012年6月先完
[url]http://www.transfermarkt.co.uk/en/emiliano-insua/profil/spieler_45599.html[/url]

但係佢明明係2008年同球會續約3年
應該2011就到期

yourtimeisup28/3/2011 15:35
作為一個後衛 我對佢面對高波果種無能真係怕怕
無奈佢太後生 經驗太淺 犯錯太多

andrewin29/3/2011 07:08
[quote]原文章由 [i]ricakelvin[/i] 於 28/3/2011 14:46 發表

但係佢防守失位呢個問題真係好勁....睇到驚呀. [/quote]

其實 insua 可唔可以改打 左翼?

vgJ9kea1200229/3/2011 13:42
美羅,連菲特,尼美夫,邦高利,拿大力,保安,艾德烈治,咸美爾

唔計邦高利同拿大力呢兩個買番黎既

艾德烈治同保安我以前打FM果陣好勁.......

左右翼都打得...

benwks29/3/2011 15:33
佢地而家有冇正選踢呀???

英倫10號奧雲仔30/3/2011 04:03
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 3.29.2011 21:42 發表
美羅,連菲特,尼美夫,邦高利,拿大力,保安,艾德烈治,咸美爾

唔計邦高利同拿大力呢兩個買番黎既

艾德烈治同保安我以前打FM果陣好勁.......

左右翼都打得... [/quote]

艾德烈治 :stp
定係柏德烈治呀? :stp
Richie Partridge

edmondwch30/3/2011 10:45
我以前好鍾意邦高尼同拿達歷

仲記得黃生講波成日都講 " 嗱, 洗拿馬邦高尼, 係姓嚟0架, 唔係個姓叫洗拿馬, 個名叫邦高尼呀. 各位球迷們, 千祈唔好攪錯呀"

12562787231/3/2011 11:42
奧特斯望波先慘

以為會係第2個gj

~Alonso~31/3/2011 14:35
美羅,列圖,尼美夫,保羅安達臣!!!!!
賓SIR好少俾機會佢地
唔係當年前鋒傷哂,美羅都未必有機會表演
係賓SIR任內上陣到既年青球員少之又少

vgJ9kea1200231/3/2011 15:44
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 30/3/2011 12:03 發表

艾德烈治 :stp
定係柏德烈治呀? :stp
Richie Partridge [/quote]
yes
柏得烈字先真

英倫10號奧雲仔1/4/2011 02:34
[quote]原文章由 [i]125627872[/i] 於 3.31.2011 19:42 發表
奧特斯望波先慘

以為會係第2個gj [/quote]
奧特斯望波大過 GJ 架喎

lol

英倫10號奧雲仔1/4/2011 02:38
[quote]原文章由 [i]edmondwch[/i] 於 3.30.2011 18:45 發表
我以前好鍾意邦高尼同拿達歷

仲記得黃生講波成日都講 " 嗱, 洗拿馬邦高尼, 係姓嚟0架, 唔係個姓叫洗拿馬, 個名叫邦高尼呀. 各位球迷們, 千祈唔好攪錯呀" [/quote]

佢既全名係冼拿馬•邦高利,如果是旦叫冼拿馬或者邦高利就係唔岩既,你有無人叫歐陽做阿歐架?歐陽就歐陽,司徒就司徒架嘛,佢就係咁樣樣喇,冼拿馬邦高利,冼拿馬•邦高利,如果我今晚叫到你全名6次,我就請你食宵夜

查看完整版本: 以往被受期待的新仔