利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲定費托?

頁: [1] 2

G8G8G81/5/2011 16:35
奧雲定費托?

好大機會兩個事但一個有英超拎
大家想費托定奧雲拎?
我到依家仲係好鍾意TORRES..所以一定簡佢
但離開左利記半季就拎英超又有D:nts:nts

Shayna1/5/2011 16:47
哩個已經吾係OWEN定TORRES既問題,,係MU定車仔..
雖然超吾想見到費托有盃攞,但我一定答邊隊刀好,吾可以係MU攞!!(我吾係憎MU既利迷,而係愛利物浦既利迷)

poonben1/5/2011 16:50
個人黎講
我覺得呢個topic真係無意義

[[i] 本文章最後由 poonben 於 2/5/2011 01:00 編輯 [/i]]

livepool8881/5/2011 16:54
[quote]原文章由 [i]Shayna[/i] 於 2/5/2011 00:47 發表
哩個已經吾係OWEN定TORRES既問題,,係MU定車仔..
雖然超吾想見到費托有盃攞,但我一定答邊隊刀好,吾可以係MU攞!!(我吾係憎MU既利迷,而係愛利物浦既利迷) [/quote]
sorry  我係憎曼同owen ge利迷  
而且  自從費托去左車仔  我對杜奧巴多左種尊重  佢對車仔同職業球員ge heart  係令我有D佩服
曼真係...  我諗唔到有一樣我係唔憎的
所以  麻煩車仔生生性性   難得阿記突然生性幫到手~

Shayna1/5/2011 16:56
[quote]原文章由 [i]livepool888[/i] 於 2/5/2011 00:54 發表

sorry  我係憎曼同owen ge利迷  
而且  自從費托去左車仔  我對杜奧巴多左種尊重  佢對車仔同職業球員ge heart  係令我有D佩服
曼真係...  我諗唔到有一樣我係唔憎的
所以  麻煩車仔生生性性   難得阿記突然 ... [/quote]

不過我對杜奧巴同你既睇法一樣,同埋我真係好吾想見到MU攞盃

hardy1/5/2011 18:24
我好唔想MU捧盃.....
但係我都好唔想Torres有份拎冠軍

積積1/5/2011 18:38
[quote]原文章由 [i]hardy[/i] 於 2/5/2011 02:24 發表
我好唔想MU捧盃.....
但係我都好唔想Torres有份拎冠軍 [/quote]

X2

不過點都好過曼魚攞既:nts

幸運之神1/5/2011 19:05
一個愚蠢既問題...

mrs.agger1/5/2011 20:55
老實講車獌是旦一隊拎冠軍
都唔係好關上述個兩位事 :hi

triple311/5/2011 23:02
[quote]原文章由 [i]mrs.gerrard[/i] 於 2/5/2011 04:55 發表
老實講車獌是旦一隊拎冠軍
都唔係好關上述個兩位事 :hi [/quote]

佢兩個都係聲稱想捧盃,所以分別加盟MU 同埋車仔
應該唔太在乎自己有冇功勞…:lur:lur:lur:lur:lur

Ftorres92/5/2011 01:41
仲洗講  梗係T9啦

lwqqa2/5/2011 03:32
其實...
佢地2隊邊個拎冠
同torres & owen 無乜關係
你睇返佢地2隊聯賽d分
torres:入左1球  個場win3:1 = 沒有任何3分同佢有關
owen:好似幫手拎過3分
睇過數據.佢地2隊邊隊拎冠軍都吾關佢地事
只不過算係同隊罷了
相比係沒進球的防守球員,他們2個的攻擊不值一提

kenhuiky2/5/2011 04:28
關係和貢獻是兩回事吧。

其實有沒有關係不是看表現,
他們最主要看有沒有牌拿吧,
西班牙奪冠費托都貢獻不多,一樣開心慶祝。
沒出場的後備也不會羞愧……

kenhuiky2/5/2011 04:30
[quote]原文章由 [i]lwqqa[/i] 於 2/5/2011 11:32 發表
其實...
佢地2隊邊個拎冠
同torres & owen 無乜關係
你睇返佢地2隊聯賽d分
torres:入左1球  個場win3:1 = 沒有任何3分同佢有關
owen:好似幫手拎過3分
睇過數據.佢地2隊邊隊拎冠軍都吾關佢地事
只不過算 ... [/quote]

勉強來說,那場3:1 torres一入球一助攻,
其實拿3分是關他事的
當然這是題外話了。

G8G8G82/5/2011 06:41
費托場上表現可能麻麻
但真係有激勵既作用
自從佢同雷斯轉會車仔之後
見到車仔班人鬥心強左好多

沙比•F托利斯^^2/5/2011 08:48
呢個唔係25雲同費托拎既問題
係獌定車拎既問題
我相信利迷根本冇必要問

ML171019802/5/2011 11:51
最好阿仙奴有神仙打救,雖然倚靠阿仙奴,豬乸會上樹。

:hi  :hi

supersheep2/5/2011 12:59
獌狗no way:nonono

李澤楷2/5/2011 13:08
即係話俾人聽留係利記10年都捧唔到聯賽冠軍.
學奧雲或者費托咁寧做反骨仔,但就有盃捧.:hehe

最攪笑係佢地兩者無咩貢獻但就叫緊糊:hehe

沙比•F托利斯^^2/5/2011 13:59
[quote]原文章由 [i]李澤楷[/i] 於 2/5/2011 21:08 發表

[b]最攪笑係佢地兩者無咩貢獻但就叫緊糊[/b]:hehe [/quote]

:hyper:thumbup:

路爾斯加西亞2/5/2011 14:27
Chelsea

lfc33112/5/2011 14:29
[quote]原文章由 [i]poonben[/i] 於 2/5/2011 00:50 發表
個人黎講
我覺得呢個topic真係無意義 [/quote]

:thumbup::thumbup::thumbup: totally 無意義

1256278722/5/2011 22:32
想唔想係一件事

大佬你叫車仔過曼聯頭.....你估而家果個希摩佬/希汀克咩

傻仔76炸....

同個老薑費格信比....

denver3/5/2011 02:29
"我到依家仲係好鍾意TORRES..所以一定簡佢" -> agree

Michael Owen made us cheap-selling him in 2004, and he is now a 49000.  Hope him won't have any trophy forever!!!

scottn1193/5/2011 08:12
唔駛諗都知係車仔同費托啦... 咁都問得出口....

何輝3/5/2011 08:22
[quote]原文章由 [i]李澤楷[/i] 於 2/5/2011 21:08 發表

[b]最攪笑係佢地兩者無咩貢獻但就叫緊糊[/b]:hehe [/quote]

50M唔單止係冇乜貢獻咁簡單, 十幾場冇波入呀..好在杜奧巴幫得手 :hyper

supersheep3/5/2011 11:58
[quote]原文章由 [i]何輝[/i] 於 3/5/2011 16:22 發表

50M唔單止係冇乜貢獻咁簡單, 十幾場冇波入呀..好在杜奧巴幫得手 :hyper [/quote]
應該話.
如果唔係就50M
阻鬼住哂,車仔打多一兩輪可以提前捧英超:d38

紅軍新寵兒3/5/2011 15:29
加埋迪奧夫,條友比奧雲同王子仲黑人僧

bee10045/5/2011 04:04
阿仙奴..ok?.?

kteng5/5/2011 05:46
真的不希望, owen 拿到欧冠。。。。。。。。。。。。

redfans5/5/2011 16:54
希望49000 四大皆空, 廄蛇無癮立即收山 , good !
希望費托呢場大三元 , 維迪又食紅牌
二五雲擺老烏,

livepool8885/5/2011 17:34
[quote]原文章由 [i]紅軍新寵兒[/i] 於 3/5/2011 23:29 發表
加埋迪奧夫,條友比奧雲同王子仲黑人僧 [/quote]
依下真係無限讚好

denver6/5/2011 02:19
托利斯的事件,又怎能和奧雲的罪孽相及?托利斯應只值20M賣了個50M。奧雲和皇馬一起壓利物浦價,當時奧雲起碼值25M,最終只能賤賣8M,令利物浦無法補充回陣容的上削弱

最後,為一己慾望竟加入49000,身為利物浦青訓金童竟甘願成曼聯後備,淪為曼迷笑柄。之後仲多度向傳媒開腔盛讚曼聯,內容之骨痺令人作嘔。

[[i] 本文章最後由 denver 於 6/5/2011 10:33 編輯 [/i]]

imguess7/5/2011 02:32
[quote]原文章由 [i]denver[/i] 於 6/5/2011 10:19 發表
托利斯的事件,又怎能和奧雲的罪孽相及?托利斯應只值20M賣了個50M。奧雲和皇馬一起壓利物浦價,當時奧雲起碼值25M,最終只能賤賣8M,令利物浦無法補充回陣容的上削弱

最後,為一己慾望竟加入49000,身為利物浦 ... [/quote]

25雲行錯一步,好揀唔揀去踢曼x,咁就永不番身勒,如果要擇其一梗係50M喇,起碼佢冇過曼,咁就已經唔駛講野!

李澤楷10/5/2011 14:09
[quote]原文章由 [i]imguess[/i] 於 7/5/2011 10:32 發表

25雲行錯一步,好揀唔揀去踢曼x,咁就永不番身勒,如果要擇其一梗係50M喇,起碼佢冇過曼,咁就已經唔駛講野! [/quote]

奧雲連紐記球迷都得罪埋:sleep
點止利迷反佢.

bigchung10/5/2011 15:37
事與願違..

adwinyip12/5/2011 14:39
佢地兩個既出場次數夠唔夠架, 如果唔夠, 就算隊波拎到英超, 佢地都冇牌拎架喎.

李澤楷12/5/2011 14:43
[quote]原文章由 [i]adwinyip[/i] 於 12/5/2011 22:39 發表
佢地兩個既出場次數夠唔夠架, 如果唔夠, 就算隊波拎到英超, 佢地都冇牌拎架喎. [/quote]

唔係GA,好似有年阿倫史密夫差一場,英足總都肯俾個牌佢拎.
但古斯錫差一場,英足總唔肯俾人情佢俾個牌佢拎:hehe

adwinyip12/5/2011 15:09
我o岩o岩download左個rule落黎睇, 真係好耐都冇試過甘勤力. 大家睇睇.

27. The League Champions shall further receive 21 commemorative medals to be presented by
the Club to its Manager and to such of its Players and Officials as it thinks fit provided, in the
case of a Player, that he has that Season played in a minimum of 10 of its League Matches.
Additional medals may be presented with the consent of the Board.

即係話"正常"會有21個牌比領隊派比球員, 而出場少過10場既就冇份, 如果少過10場, 就要球會(其實即係費sir)要求, 賽會先會特別處理, case by case啦. 但係費sir一早已講明會為季中已退休既加利佬申請多一個牌, 相反就冇同25雲開口, 我再check埋個出場記錄, 原來佢已經夠數了. sosad>>>>> 10次出場(有9場後備), 甘都比佢呃到個牌, 真係好x唔高興.

bee100414/5/2011 04:46
[quote]原文章由 [i]imguess[/i] 於 7/5/2011 10:32 發表

25雲行錯一步,好揀唔揀去踢曼x,咁就永不番身勒,如果要擇其一梗係50M喇,起碼佢冇過曼,咁就已經唔駛講野! [/quote]
至少50M去到車路士都仲識講一句..佢曾經係利物浦球員..就絕對唔會加盟曼聯等敵對球會以對舊東家GE尊重..
25雲去到..不停盛讚某球會
大家都係為左自己GE前途著想..
但呢樣野已經好大分別

查看完整版本: 奧雲定費托?