標題: 會員 Michael37留意 [打印本頁]

作者: Admin    時間: 22/7/2005 23:37     標題: 會員 Michael37留意

有好多版友對你有所投訴,相信你亦都已了解當中原因
我們希望此處可以比大家一個地方較深入咁討論交流利物浦的事情
由於版面資源珍貴,希望你可以明白到,如果太多灌水topic出現,等如減少左其他版友欣賞其他文章或討論交流既機會
相信你可以再觀察一段時間,就能夠了解有意義討論可貴之處

現將你既積分及文章數扣至0,希望你可以多認識了解,從新開始~
作者: ballywong2004    時間: 23/7/2005 02:14

講真扣哂佢d分有咩用...d分又唔係可以換野..
作者: Michael37    時間: 23/7/2005 08:06

知道
作者: Hoo.林    時間: 23/7/2005 11:39

QUOTE:
ballywong2004  在 2005-7-23 02:14 AM 發表:

講真扣哂佢d分有咩用...d分又唔係可以換野..
唔通要band佢ip咩???
作者: [email protected]    時間: 23/7/2005 15:06

Michael37
紅軍球迷

積分 25
文章 25
性別 男
註冊 2005-7-21
來自 china
狀態 在線  #50  2005-7-22 04:43 PM     
好野!多個高佬

--------------------------------------------------------------------------------

Michael37
紅軍球迷

積分 25
文章 25
性別 男
註冊 2005-7-21
來自 china
狀態 在線  #51  2005-7-23 02:10 PM     
好事

--------------------------------------------------------------------------------

you see.....he did the same thing again...
he always want to get the attention from us....
作者: Michael37    時間: 23/7/2005 16:04

無人叫你留意我
作者: ~加仔~    時間: 23/7/2005 16:38

QUOTE:
Michael37  在 2005-7-23 04:04 PM 發表:

無人叫你留意我
你而家係亂出post
兩個字分開兩個post黎出
洗版灌水
得鬼閒留意你咩
你再係咁ban你都仲得啦
作者: ballywong2004    時間: 23/7/2005 17:36

BAn佢ip啦=.=好煩呀佢...呢頭sau完sorry果頭又亂黎..
作者: King_Benitez    時間: 23/7/2005 21:18

佢咁俾你地針住都有d慘”∼
作者: johnson91    時間: 23/7/2005 21:27

QUOTE:
King_Benitez  在 2005-7-23 09:18 PM 發表:

係law, 我兩日無上黎, 見到佢咁俾你地插, 你地真係幾哀, 可能因為我唔知頭唔知路la
作者: TERENCE    時間: 24/7/2005 00:32

真的不太明白!請問他錯在那裡?試問人誰無錯!
相信各位曾經也是新人的!也會試過亂POST!
可能人家只是道出自己的意見!
這個是利記論壇,我相信任何加入了便有權利發言!
可能不太懂出POST而己!
但各位也用不著這種態度對待人家呀!
作者: Aussie    時間: 24/7/2005 00:34

QUOTE:
johnsxx1  在 2005-7-24 00:27 發表:

QUOTE:
King_Benitez  在 2005-7-23 09:18 PM 發表:

係law, 我兩日無上黎, 見到佢咁俾你地插, 你地真係幾哀, 可能因為我唔知頭唔知路la
無計啦之前拒個底花左嘛
所以其他人咪針住拒囉
作者: Aussie    時間: 24/7/2005 00:35

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 03:32 發表:

我想問你係咪拒朋友呀﹖
作者: TERENCE    時間: 24/7/2005 00:37

不是!
作者: Aussie    時間: 24/7/2005 00:44

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 03:37 發表:

不是!
吾該﹗
作者: TERENCE    時間: 24/7/2005 00:49

我相信各位也是忠實紅軍FANS!只是有感而發!如果覺得有問題,便限制會員POST囉!但點為之有質素的POST先,用甚麼來介定?標準呢?
作者: ~加仔~    時間: 24/7/2005 01:21

出post差
態度唔好
就一定會俾人針對架喇....
我都俾人針過...我唔知咩...

咩叫有質素我唔敢講
但係兩句野分兩個post
問問題之前完全唔肯去自己搵答案
兩日開成十幾個topic
仲要叫人做咩留意佢
我相信呢d已經叫冇質素
作者: 摩連迪c    時間: 24/7/2005 02:41

QUOTE:
Aussie  在 2005-7-24 12:34 AM 發表:

QUOTE:
johnsxx1  在 2005-7-24 00:27 發表:

[quote] King_Benitez  在 2005-7-23 09:18 PM 發表:

無計啦之前拒個底花左嘛
所以其他人咪針住拒囉 [/quote]

我覺得你咁講有d問題
之前佢有d改進,好多原本針佢ge人都表示讚揚
但係過左一陣就打回原形
跟住我地都有勸下佢wor.但佢真係唔聽
同埋佢係自己開ge有d point ge topic堶庵e回帖又真係好冇意思
屢勸不改
俾人針都唔怪得人
但如果佢真係肯改.我諗好多人都願意俾多次機會佢
作者: Michael37    時間: 24/7/2005 10:06

多謝Terence,佢地玩針對,有時佢地都係咁答
作者: ╰*堇力ˍ))    時間: 24/7/2005 12:41

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 00:49 發表:

我相信各位也是忠實紅軍FANS!只是有感而發!如果覺得有問題,便限制會員POST囉!但點為之有質素的POST先,用甚麼來介定?標準呢?
點為之有質素既post~~~係冇標準~~
但係有時一D好明顯既野你係會睇得出既~~~
(舉例子) 一個回覆入面只有"ok", "thanks"既~~~
咁你覺得有冇質素? 有時D野唔係一定要列明晒點樣點樣~~你先要跟佢

p.s: 其實我地而家都係警告下佢~~希望佢作出改善
呢D係必要做既.....
作者: ╰*堇力ˍ))    時間: 24/7/2005 12:45

QUOTE:
Michael37  在 2005-7-24 10:06 發表:

多謝Terence,佢地玩針對,有時佢地都係咁答
阿 micheal37 先生~~~
唔該你檢討下自己~~~
如果你真係冇做錯野, 我相信我地係唔會咁樣針住你囉
你估我地真係無聊無野做要咁樣搵人黎玩?
作者: TERENCE    時間: 24/7/2005 15:34

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些!
作者: 摩連迪c    時間: 24/7/2005 18:05

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 03:34 PM 發表:

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些!
新人post錯幾個topic好正常
但呢位版友係兩日間post錯接近20個topic,咁叫正常?
何況佢好多topic ge冇內容都算la.仲要一句野分幾個post黎講
咁又正唔正常?
作者: 125627872    時間: 24/7/2005 19:46

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
覺得佢係真心問野果個都白痴啦/_\
作者: kalok    時間: 24/7/2005 19:50

QUOTE:
125627872  在 2005-7-24 19:46 發表:

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
唉!你又咁講野啦!
作者: 125627872    時間: 24/7/2005 19:54

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 12:32 AM 發表:

lee個世界如果大家都可以好似你咁單純就好了.....:1crysad

哥哥,你被他騙了/.\
作者: ~加仔~    時間: 24/7/2005 20:12

QUOTE:
125627872  在 2005-7-24 07:46 PM 發表:

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
唉....
點解要咁啫...
好聲好氣講野
對你...對呢度任何人都有好處啫...
plastic呢d字...
講黎為乜丫....
作者: 基維爾Kewell    時間: 24/7/2005 21:42

我個陣時火攻心先會兩個字post兩個post,我先講sorry
但係係你地對我窮追猛打先會咁
作者: TERENCE    時間: 24/7/2005 22:12

QUOTE:
125627872  在 2005-7-24 07:46 PM 發表:

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
每個人總有言論自由!不論他是真的不懂或是扮傻仔!
你也不用這個回應呀!
難道你的回答便沒有問題嗎?
作者: ╰*堇力ˍ))    時間: 24/7/2005 22:48

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 15:34 發表:

解為之錯呀!
新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒
作者: ╰*堇力ˍ))    時間: 24/7/2005 22:50

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 22:12 發表:
每個人總有言論自由!不論他是真的不懂或是扮傻仔!
你也不用這個回應呀!
難道你的回答便沒有問題嗎?
佢都好快比人ban架喇~~~
佢果個又係另一case~~~D admin 已經討論過好耐~~~
你當冇睇過佢D野算啦~~~
作者: 125627872    時間: 24/7/2005 23:02

唔好case case聲
我係一個人
唔係俾人研究的case
作者: [email protected]    時間: 24/7/2005 23:51

about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong).
作者: 葉之使者    時間: 25/7/2005 01:27

QUOTE:
╰*堇力ˍ))  在 2005-7-24 10:48 PM 發表:

新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒
好聲好氣...的確係得
不過有些朋友語氣好像太重了
不過,Michael37 的確是有改善吧:jump
更何況(我的感覺),他不是留意要來騙積分呢:jump
而且他一路以來言語都不錯啊。
聖人都有錯,人都有錯,更何況是新的朋友來到呢
給點鼓勵吧!
我對你有信心 Michael37 !
作者: JaVieR    時間: 25/7/2005 01:27

QUOTE:
[email protected]  在 2005-7-24 15:51 發表:

about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong).
YES
He can even become the most valued member of this forum actually:
if he can improve his attitude and 律己以嚴 & 待人以寬 & 將心比己
Good luck
作者: 摩連迪c    時間: 25/7/2005 06:00

QUOTE:
基維爾Kewell  在 2005-7-24 09:42 PM 發表:

我個陣時火攻心先會兩個字post兩個post,我先講sorry
但係係你地對我窮追猛打先會咁
如果係肯改.一定會俾機會你,唔會對你窮追猛打
因為我相信入得黎ge大家都係利迷,你估內閧又好好玩咩

同埋其實你用返你原本個acc咪得lor.唔駛用分身ge
最後想同你講,其實你ge出topic已經有改善(雖然好多point都係其他人提過)
你而家要改善ge係回post ge質素(起碼都唔好幾隻字或者好似"徵稿二十年"堶捨搊o一個好字)
同埋對其他版友ge態度都要改下
作者: Michael37    時間: 25/7/2005 07:46

用錯ac>.<
作者: Michael37    時間: 25/7/2005 13:50

我認為有d指正我既人有道理
但係我好憎d成日話ban我既人
唔該唔好用admin來壓我
呢個人係勤仔
作者: 阿舜    時間: 25/7/2005 14:10

版友Michael37
希望你可以集中返ADMIN係呢個TOPIC第一個POST既內容
對你同對其他版友都係有益有幫助的

另外,我相信大家已有充份既討論,本TOPIC封閉~

歡迎光臨 利迷論壇 (http://forum.lfc.org.hk/) Powered by Discuz! 4.1.0