利迷論壇 
» 訪客:  註冊 | 登入 | 會員 | 常見問題 返回 Official Liverpool FC Supporters Club HKSAR Branch

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題
 39  2/2  <  1  2 

標題: 會員 Michael37留意  

╰*堇力ˍ))
紅軍隊長

UID 3775
精華 0
積分 5753
文章 5753
閱讀權限 40
註冊 8/10/2004
狀態 離線

QUOTE:
Michael37  在 2005-7-24 10:06 發表:

多謝Terence,佢地玩針對,有時佢地都係咁答
阿 micheal37 先生~~~
唔該你檢討下自己~~~
如果你真係冇做錯野, 我相信我地係唔會咁樣針住你囉
你估我地真係無聊無野做要咁樣搵人黎玩?
24/7/2005 12:45#21
查看資料  發短訊  頂部

TERENCE
該用戶已被刪除

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
24/7/2005 15:34#22
頂部

摩連迪c
紅軍後備球員
~..~

UID 4169
精華 0
積分 820
文章 820
閱讀權限 25
註冊 9/1/2005
狀態 離線

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 03:34 PM 發表:

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些!
新人post錯幾個topic好正常
但呢位版友係兩日間post錯接近20個topic,咁叫正常?
何況佢好多topic ge冇內容都算la.仲要一句野分幾個post黎講
咁又正唔正常?

[/img]
24/7/2005 18:05#23

紅軍名宿

UID 4239
精華 0
積分 10237
文章 10237
閱讀權限 50
註冊 20/1/2005
狀態 離線
根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
覺得佢係真心問野果個都白痴啦/_\
24/7/2005 19:46#24

kalok
紅軍正選球員
???x????y??

UID 4182
精華 0
積分 1212
文章 1212
閱讀權限 30
註冊 11/1/2005
來自 hk
狀態 離線

QUOTE:
125627872  在 2005-7-24 19:46 發表:

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
唉!你又咁講野啦!

SUPPORT MOMO
24/7/2005 19:50#25

紅軍名宿

UID 4239
精華 0
積分 10237
文章 10237
閱讀權限 50
狀態 離線

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 12:32 AM 發表:

真的不太明白!請問他錯在那裡?試問人誰無錯!
相信各位曾經也是新人的!也會試過亂POST!
可能人家只是道出自己的意見!
這個是利記論壇,我相信任何加入了便有權利發言!
可能不太懂出POST而己!
但各位也用不著這種態度對待人家呀!
lee個世界如果大家都可以好似你咁單純就好了.....:1crysad

哥哥,你被他騙了/.\
24/7/2005 19:54#26

~加仔~
紅軍青年軍

UID 3759
精華 0
積分 127
文章 127
閱讀權限 10
註冊 5/10/2004
來自 粉嶺住...大埔人...
狀態 離線

QUOTE:
125627872  在 2005-7-24 07:46 PM 發表:

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
唉....
點解要咁啫...
好聲好氣講野
對你...對呢度任何人都有好處啫...
plastic呢d字...
講黎為乜丫....

Amazing Liverpool   
24/7/2005 20:12#27

基維爾Kewell
該用戶已被刪除

24/7/2005 21:42#28
頂部

TERENCE
該用戶已被刪除

24/7/2005 22:12#29
頂部

╰*堇力ˍ))
紅軍隊長

UID 3775
精華 0
積分 5753
文章 5753
閱讀權限 40
狀態 離線

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 15:34 發表:

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些!
新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒
24/7/2005 22:48#30

╰*堇力ˍ))
紅軍隊長

UID 3775
精華 0
積分 5753
文章 5753
閱讀權限 40
狀態 離線

QUOTE:
TERENCE  在 2005-7-24 22:12 發表:
每個人總有言論自由!不論他是真的不懂或是扮傻仔!
你也不用這個回應呀!
難道你的回答便沒有問題嗎?
佢都好快比人ban架喇~~~
佢果個又係另一case~~~D admin 已經討論過好耐~~~
你當冇睇過佢D野算啦~~~
24/7/2005 22:50#31

紅軍名宿

UID 4239
精華 0
積分 10237
文章 10237
閱讀權限 50
狀態 離線
唔好case case聲
我係一個人
唔係俾人研究的case
24/7/2005 23:02#32

[email protected]
紅軍球迷

UID 5010
精華 0
積分 90
文章 90
閱讀權限 5
註冊 4/6/2005
狀態 離線
about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong).
24/7/2005 23:51#33

葉之使者
紅軍青年軍

UID 2587
精華 1
積分 138
文章 138
閱讀權限 10
註冊 20/8/2003
來自 ????
狀態 離線

QUOTE:
╰*堇力ˍ))  在 2005-7-24 10:48 PM 發表:

新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒
好聲好氣...的確係得
不過有些朋友語氣好像太重了
不過,Michael37 的確是有改善吧:jump
更何況(我的感覺),他不是留意要來騙積分呢:jump
而且他一路以來言語都不錯啊。
聖人都有錯,人都有錯,更何況是新的朋友來到呢
給點鼓勵吧!
我對你有信心 Michael37 !
25/7/2005 01:27#34

JaVieR
紅軍預備組

UID 1442
精華 0
積分 361
文章 361
閱讀權限 20
註冊 2/12/2002
來自 FOREVER LIVERPOOL
狀態 離線

QUOTE:
[email protected]  在 2005-7-24 15:51 發表:

about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong).
YES
He can even become the most valued member of this forum actually:
if he can improve his attitude and 律己以嚴 & 待人以寬 & 將心比己
Good luck

25/7/2005 01:27#35
查看資料  發短訊  ICQ 狀態  頂部

摩連迪c
紅軍後備球員
~..~

UID 4169
精華 0
積分 820
文章 820
閱讀權限 25
註冊 9/1/2005
狀態 離線

QUOTE:
基維爾Kewell  在 2005-7-24 09:42 PM 發表:

我個陣時火攻心先會兩個字post兩個post,我先講sorry
但係係你地對我窮追猛打先會咁
如果係肯改.一定會俾機會你,唔會對你窮追猛打
因為我相信入得黎ge大家都係利迷,你估內閧又好好玩咩

同埋其實你用返你原本個acc咪得lor.唔駛用分身ge
最後想同你講,其實你ge出topic已經有改善(雖然好多point都係其他人提過)
你而家要改善ge係回post ge質素(起碼都唔好幾隻字或者好似"徵稿二十年"堶捨搊o一個好字)
同埋對其他版友ge態度都要改下

[/img]
25/7/2005 06:00#36

Michael37
紅軍正選球員

UID 5401
精華 0
積分 4144
文章 4144
閱讀權限 30
註冊 21/7/2005
來自 中國香港/Hong Kong China
狀態 離線
用錯ac>.<
25/7/2005 07:46#37

Michael37
紅軍正選球員

UID 5401
精華 0
積分 4144
文章 4144
閱讀權限 30
註冊 21/7/2005
來自 中國香港/Hong Kong China
狀態 離線
我認為有d指正我既人有道理
但係我好憎d成日話ban我既人
唔該唔好用admin來壓我
呢個人係勤仔
25/7/2005 13:50#38

阿舜
Administrator
小人物

UID 435
精華 1
積分 14374
文章 14374
閱讀權限 102
註冊 3/4/2002
來自 屋企
狀態 離線
版友Michael37
希望你可以集中返ADMIN係呢個TOPIC第一個POST既內容
對你同對其他版友都係有益有幫助的

另外,我相信大家已有充份既討論,本TOPIC封閉~

湊仔公
25/7/2005 14:10#39
 39  2/2  <  1  2 

RSS 訂閱當前論壇  

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0 Licensed  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.012712 second(s), 6 queries , Gzip enabled

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 20/3/2023 18:36 清除 Cookies - 聯繫我們 - Official LFC Supporters Club HKSAR Branch - Archiver - WAP